Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پایگاه خبری آمریکایی به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی خبر داد که مقامات این رژیم در سفر اخیر رئیس ستاد کارکنان ارتش آمریکا در دولت ترامپ به قدس اشغالی، دیدگاهشان راجع به رویکرد دولت آتی آمریکا نسبت به ایران را با او در میان گذاشته اند تا به دولت جو بایدن منتقل شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری اکسیوس، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی گفته اند که این رژیم در سفر اخیر مارک میلی رئیس ستاد مشترک کارکنان ارتش آمریکا به قدس اشغالی پیام های متعددی  درباره ایران و دیگر رخ داد های منطقه به دولت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا،  دولت آتی آمریکا منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رژیم صهیونیستی بسیار نگران برنامه های بایدن درباره ایران و توافق هسته ای است اما هنوز ارتباط مستقیمی با دولت آتی آمریکا برقرار نکرده است. میلی یک پل ارتباطی بالقوه به دولت بایدن است چرا که انتظار می رود او پس از نقل و انتقالات قدرت هم پابرجا باشد. 
یک مقام رژیم صهیونیستی مطرح کرد: ما می خواستیم دیدگاهمان را درباره ایران از طریق کسی به اطلاع دولت جدید برسانیم که وقتی بایدن  روی کار بیاید هم از جایگاهی برخوردار خواهد بود و نقشی مهم در تجدید نظر سیاسی ای که رخ می دهد،  خواهد داشت. 
این مقام آمریکایی  روز پنج شنبه پس از سفر به پایخت کشورهای متعدد عربی به قدس اشغالی رسید. این سومین سفر  میلی به منطقه در سال جاری است و در بحبوحه ترس از تلافی ایران به خاطر ترور شهید مسحن فخری زاده انجام شد. 

او با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنی گانتز وزیر جنگ و آویو کوچاوی رئیس ستاد کارکنان ارتش این رژیم دیدار کرد. 
مقامات صهیونیستی که در مذاکرات با میلی شرکت کرده بودند،  گفتند که پیام اصلی این رژیم این بود که بایدن نباید به توافق هسته ای بازگردد بلکه در عوض باید از این واقعیت که ایران در «موقعیتی ضعیف» قرار دارد بهره ببرد. 
مقامات صهیونیست استدلال کردند که اگر بایدن از اهرم فشاری که آمریکا از طریق تحریم های کارزار  «فشار حداکثری»  اش به دست آورده است،  استفاده نکند، برایش غیر ممکن خواهد بود که بعدا به توافقی بهتر برسد.

انتهای پیام

یک مقام صهیونیست گفت: ما تاکید کردیم که نقطه شروع هر مذاکره ای با ایران برای آمریکا،  امروز بسیار بهتر از  سال ۲۰۱۳ است. چیزی که اکنون مورد نیاز است،  سختگیری برای رسیدن به توافقی بهتر است. 
طبق گفته یک مقام صهیونیست دیگر،  میلی روشن کرد که هنوز فرصتی برای گفت و گو با اعضای دولت بایدن پیدا نکرده است اما گفت که تیم امنیت ملی بایدن رویکردی طرفدار تعامل با ایران دارد. 
یک مقام صهیونیست اظهار کرد که میلی حتی به جان کری و سوزان رایس برخلاف نقش هایشان که هیچ ارتباطی به ایران ندارد(کرب با عنوان مقام ارشد دولت بایدن در زمینه تغییرات آب و هوایی و رایس به عنوان رئیس شوزای سیاست داخلی آمریکا در دولت بایدن) از بین کسانی که می توانند تاثیری بر تفکر دولت بایدن درباره ایران داشته باشند. 
بر اساس این گزارش،  اظهارات مقامات صهیونیستی  در پی این مطرح می شود که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شد و تحریم های متعددی بر ایران اعمال کرد. 
رژیم صهیونیستی از حامیان اصلی خروج آمریکا از توافق هسته ای بوده است. 
این در حالی است که جو بایدن گفته است در صورت  «بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات هسته ای اش» به توافق باز می گردد. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژنرال مارک میلی رژيم صهيونيستي جو بایدن بازگشت آمریکا به برجام توافق هسته ای سیاست فشار حداکثری ترامپ رژیم صهیونیستی توافق هسته ای کارکنان ارتش درباره ایران دولت بایدن رئیس ستاد یک مقام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد

دولت آمریکا در حالی که پیش از این تصمیم گرفته بود یگان «نتسح یهودا» را به دلیل جنایاتش در کرانه باختری تحریم کند، اعلام کرد که قصد اعمال تحریم‌هایی بر سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را ندارد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت جو بایدن تصمیم گرفته سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را که مظنون به ارتکاب جنایاتی در نقض حقوق بشر در کرانه باختری هستند، تحریم نکند.

در نامه‌ای که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا خطاب به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور ارسال کرد و شبکه خبری«ABC» از آن مطلع شد، آمده است: دولت آمریکا تصمیم گرفت در هیچ یک از کمک‌های خود تاخیری نداشته باشد و به این ترتیب اسرائیل خواهد توانست تمام کمک‌هایی را که کنگره به آن اختصاص می‌دهد، دریافت کند.

در این نامه از نقض‌های احتمالی رخ داده در کرانه باختری پیش از حمله حماس به اراضی اشغالی در هفتم اکتبر صحبت می‌شود که هیچ یک از آنها به عملیات‌های رژیم صهیونیستی علیه حماس یا ایران و هم‌پیمانان آن مرتبط نیست.

همچنین در این پیام آمده است: احتمال دارد در ارزیابی دولت آمریکا که هنوز منتشر نشده، در صورتی که اسرائیل هیچ‌گونه اقدامی برای رسیدگی به این مساله در پیش نگیرد، بازنگری شود.

در کل تحقیقات آمریکا شامل حال ۳ گردان ارتش رژیم صهیونیستی و ۲ نهاد غیرنظامی است که مظنون به ارتکاب موارد فاحش نقض حقوق بشر هستند.

طبق نامه بلینکن، رژیم صهیونیستی اقداماتی را در خصوص چهار نهاد از پنج نهاد یاد شده پس از اعترافشان به اینکه اقداماتشان در تضاد با «اصول» اسرائیل بوده، در پیش گرفته است.

بلینکن گفت: «دولت اسرائیل اطلاعات جدیدی درباره وضعیت یگان نظامی ارائه کرد و برای تعیین راه‌هایی جهت رسیدگی موثر در مورد این موضوع تلاش خواهد کرد اما این امر هرگز بر حمایت ما از توان اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، ایران، حزب‌الله و دیگر تهدیدها تاثیری نخواهد داشت.»

پیش از این در رسانه‌های آمریکایی از احتمال اعمال تحریم‌هایی از سوی دولت آمریکا بر یکی از یگان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به یگان « Netzah Yehuda» به دلیل اقداماتش در نقض حقوق بشر در کرانه باختری سخن به میان آمده بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبرها اعلام کرد که قصد دارد از ارتش خود با تمام امکاناتی که دارد در برابر تحریم‌ها حمایت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • پیش‌بینی استعفای «هرتزی هالوی» و دیگر مسئولان نظامی شکست ۷ اکتبر
  • استعفای قریب الوقوع رئیس ستاد ارتش صهیونیستی
  • دومینوی استعفاها در اسرائیل
  • دومینوی استعفاها در رژیم صهیونیستی/ نوبت به روسای شاباک و ستاد مشترک ارتش رسید
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش رژیم صهیونیستی
  • یک استعفای جنجالی دیگر در ارتش اسرائیل
  • استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش اسرائیل