Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از  راشا تودی، پیتر شف، کارشناس باسابقه آمریکایی، می‌گوید: هفته گذشته و برای نخستین بار از بهار 2018 تاکنون شاخص ارزش دلار آمریکا به زیر 90 واحد رسید. 

شف می‌گوید: تضعیف بیشتر دلار به معنای آن است که برای سال 2021 دلار افت سنگینی را تجربه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس آمریکایی افزود: البته این مسئله در سال 2021 تمام نخواهد شد و شاهد بازار خرسی - فروش سنگین -دلار برای  یک دوره چند ساله خواهیم بود. 

شف پیش بینی کرد: در همین بازار خرسی شاخص ارزش دلار رکورد کمینه 71.58 واحد که در سال 2008 به ثبت رسیده بود را خواهد شکست. 

این کارشناس آمریکایی و البته کارگزار باسابقه وال استریت معتقد است: بنابراین دلار حجم زیادی خواهد ریخت؛ چراکه 20 واحد تا رقم مذکور فاصله است، اما نکته اینجاست که زمانی که شاخص ازرش دلار وارد محدوده 70 واحدی برسد، سقوط بزرگ‌ترین را به محدوده نامعلوم تجربه خواهد کرد.

این کارشناس آمریکایی معتقد است: بازار اشتغال ضعیف در آمریکا، کنگره و بانک مرکزی آمریکا را بر آن خواهد داشت تا کاری کنند. البته تنها کاری که آنها انجام خواهند داد خلق تورم بیشتر است و فکر می‌کنم زمانی که ما تورم بیشتر داشته باشیم، نرخ بیکاری پایین می‌آید.

شف می‌گوید: حقیقت این است که ما با افزایش تورم شاهد افزایش بیکاری خواهیم بود و حتی افرادی که شاغل هستند، به خاطر بالا رفتن هزینه‌های زندگی زجر خواهند کشید. 

وی می‌گوید: تضعیف دلار یک زنگ خطر است که نشان می‌دهد بازی برای بانک مرکزی فدرال آمریکا و تمام سیاست‌های این بانک در چاپ پول و اجرای اقدامات انبساطی به پایان رسیده است. 

شف معتقد است: تنها دلیلی که اقتصاد آمریکا در حال فعالیت است، بیش از حد بودن ارزش دلار و یا به عبارت دیگر حباب در ارزش دلار است.

این کارشناس آمریکایی می‌گوید: تا قبل از این جهان دلار آمریکا را می‌خواست، ولی حالا دیگر تمایلی به دلار ندارد و در حال پس دادن تمام دلارهایی است که قبلا گرفته بود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا دلار بانک مرکزی تورم کارشناس آمریکایی ارزش دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • تشکر مردم غزه از دانشجویان آمریکایی
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • بگویید «کنست آمریکا»!
  • هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان
  • گزارش سایت آمریکایی از رقیب‌ ایرانی لی در استانبول
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • فیلم| دانشجویان معترض آمریکایی جزو کدام اقشار جامعه هستند؟