Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی‌رضا مروجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان، بابیان اینکه وضعیت کاشان تا آخر هفته نارنجی است، اظهار کرد: وضیعت نارنجی شکننده است و هرلحظه ممکن است وضعیت به قرمز وجود دارد و باید مراقبت بیشتری در وضعیت نارنجی انجام داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اینکه با زحماتی که مردم، مسؤولان، رسانه‌ها، کادر سلامت، خیرین و کشیده‌اند وضعیت کاشان مطلوب شده است، افزود: عادی انگاری یک تله قدیمی است که جامعه در مردادماه به تصور اینکه همه‌چیز عادی شده بود بلای سختی در پاییز به سر ما آورد، لذا امیدواریم این عادی انگاری باعث نشود در زمستان همان اتفاقات تلخ تکرار بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه وضعیت فعلی ازنظر پروتکل‌ها خوب است اما عالی نیست، افزود: 15 درصدی که در حال حاضر پروتکل هار را رعایت نمی‌کنند خطرناک هستند.

مروجی با ابراز ناراحتی شدید از ناوگان اتوبوس‌رانی و حمل نقل بین‌شهری در کاشان، تصریح کرد: فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌های بین‌شهری صفر درصد است در تاکسی‌ها هم‌عدد بسیار پایین است که این اعداد پایین ممکن است به همشهریان آسیب بزند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه، دفاتر پیشخوان، نانوایی‌ها، پلیس +10 برخی از مطب‌ها برخی از مراکز درمانی و  هم مشاهده‌شده که پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز تذکر جدی به همه مسئولین در مراکز دولتی دادیم تا با جدیت بیشتری پروتکل ها را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه در مراکز اورژانس و مطب‌ها افراد زیادی همراه مریض هستند که این اتفاق خوبی نیست، ادامه داد: تذکرات جدی که در اختیار خودمان بوده است داده‌ایم؛ قرار بوده در نرم‌افزار ماسک نگهبان‌های ادارات بانک‌ها مراکز تجمعی و... افرادی که مراکز وارد می‌شوند کنترل کنند و باید کارت ملی افراد توسط نرم‌افزاری که درگوشی نگهبانان است بارکد آن اسکن و یا کد ملی آن وارد شود که اگر شخصی مبتلا هست برای قرنطینه راهنمایی شود.

مروجی با اشاره به اینکه، در مورد ویروس انگلیسی در حال حاضر گزارشی نداریم، تصریح کرد: طبیعتاً باید مراقب باشیم، وزارت بهداشت هشدارها را داده است، مسیر انتقال ویروس مثل کرونای فعلی است که اگر فاصله‌گذاری و پروتکل‌ها را رعایت نکنیم هر نوع بیماری سراغ ما می‌آید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بابیان اینکه ورودی بیمارستان بهشتی کاشان و فوتی‌ها کاهش پیداکرده است که جای خوشحالی است، گفت: شاخص بستری به ازای ۸۰ هزار نفر جمعیت مثل بقیه شهر های کشور یعنی ۹ در ۱۰۰ هزار نفر شده ایم و میزان مرگ و میر هم تا هفته گذشته مانند بقیه کشور است .

وی در خصوص طرح شهید سلیمانی گفت: با قوت و جدیت گام چهارم در حال انجام است، در طرح‌های قبلی که غربالگری‌ها بودند بیمارستان محور بودند اما طرح شهید سلیمانی ویروس محور است، آن سه‌گام غربالگری قبلی حالت منفعلانه داشت اما این طرح شهید سلیمانی فعالانه است و با سه تیم حمایتی، نظارتی و مراقبتی با همکاری پایگاه‌های بسیج و سایر ارگان‌ها در حال انجام است.

مروجی در پایان بابیان اینکه، دستاوردی که در میزان بستری‌ها و فوتی‌ها مثل بقیه کشور در هفته گذشته شده است و شاخص بسیار خوبی است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا کمتر از این بشود مکان‌هایی که پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی را نمی‌کنند کسانی هستند که به بقیه جامعه ظلم می‌کنند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۸/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: کاشان دانشگاه علوم پزشکی اجتماعی بیمارستان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه (۱۴۰۲) کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰ هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا…) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تأمین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

تخصیص ۴ هزار میلیارد با سود ۹ درصدی برای واردات اتوبوس به تعاونی‌های مسافری

سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود. با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴ هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال و (قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه (۸ اردیبهشت)، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

کد خبر 6088035 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • هوای روز جمعه اصفهان و کاشان آلوده است
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • آخرین وضعیت کاشان پس از وقوع سیل
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری