Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@16:11:30 GMT

کشف میدان گازی بزرگ توسط پتروچاینا

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۵۹۹۸

پتروچاینا یک میدان گاز طبیعی با ذخایر بیش از ۱۰۰ میلیارد متر مکعب را کشف کرد. ناطقان: به نقل از راشاتودی، خبرگزاری دولتی چین، شین‌هوا گزارش داد که پتروچاینا یک میدان گاز طبیعی با ذخایر بیش از ۱۰۰ میلیارد متر مکعب را کشف کرده است.

این خبرگزاری به یک مقام شرکت استناد کرد و گفت این میدان گازی می‌تواند روزانه ۶۱۰،۰۰۰ متر مکعب گاز به علاوه ۱۰۶،۳ متر مکعب نفت خام تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هو جین، مدیر کل واحد پتروچاینا در شمال غربی استان سین کیانگ، گفت: این کشف یک پیشرفت بزرگ در اکتشاف گاز در حاشیه جنوبی حوضه جنگر است که بیشتر باعث تضمین تأمین گاز شرکت ما می‌شود و به ثبات و ارتقا منطقه کمک می‌کند.

زیرمجموعه‌های پتروچاینا، شرکت‌های گس‌فیلد و سوث‌وست اعلام کردند که از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۰ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی تولید کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این میزان تا آخر سال به ۳۱.۶ میلیارد متر مکعب برسد. این حجم یک ششم از کل گاز طبیعی تولید شده توسط چین را نشان می‌دهد. این شرکت‌ها قصد دارند تا سال ۲۰۲۵، تولید خود را به ۵۰ میلیارد متر مکعب در سال برساند. منبع: مهر برچسب ها: میدان گازی ، پتروچاینا ، کشف

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میدان گازی پتروچاینا کشف میلیارد متر مکعب میدان گاز گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: سیستم تله‌متری گوی شناور که در بارگیری ایمنی میعانات گازی به کشتی‌ها نقش مهمی دارد در منطقه پارس جنوبی در مدار عملیاتی قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنگان، عباس غریبی صبح امروز در بازدید از سایت پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در  منطقه کنگان با اشاره به توان متخصصان داخلی اظهار داشت: به همت و تلاش متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران سیستم تله‌متری گوی شناور شماره 4 پایانه میعانات گازی پارس جنوبی منطقه کنگان تعمیر و در سرویس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه وظیفه 100 درصد صادرات میعانات گازی تولیدی در منطقه پارس جنوبی بر عهده شرکت پایانه‌های نفتی ایران است، افزود: باید با بروزرسانی تجهیزات، تعمیر، بازسازی و ایمن‌سازی فرایند بارگیری و صادرات در مسیر ارتقای شاخص‌های ایمنی گام برداریم.

غریبی، به تلاش شبانه‌روزی متخصصان در این شرکت اشاره کرد و با تأکید بر اعتماد به تجارب و تخصص کارشناسان داخلی ابراز داشت: متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تلاش بالای خود موفق شدند مشکلات سیستم تله‌متری گوی شناور که نقش مهمی در ایمن‌سازی فرایند بارگیری میعانات گازی به کشتی‌ها دارد را رفع کرده و در سرویس عملیاتی قرار دهند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون این سیستم در مدار قرار گرفته است، افزود: در حال حاضر اطلاعات مربوط به وضعیت شیرهای کنترلی منتهی به گوی شناور به‌صورت آنلاین در اتاق کنترل ساحل قابل مشاهده بوده و در صورت بروز مشکل در فرایند بارگیری این سیستم می‌تواند ضمن توقف خودکار بارگیری، از بروز هرگونه حادثه‌ای که منجر به خسارت شود، جلوگیری کند.

در این برنامه از متخصصان فعال در رفع عیب و عملیاتی کردن سیستم تله‌متری گوی شناور تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست