Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، سید ایمان احمدی دبیر انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در برنامه گفتگوی فرهنگی در رابطه با کرسی‌های آزاد اندیشی و بررسی وضعیت آنها بیان داشت: در رده مسئولان عزم جدی برای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی وجود ندارد و برخی از مسئولین دانشگاه‌ها و معاون‌های فرهنگی و اجتماعی اعتقاد جدی به کرسی‌های آزاد اندیشی و نقشی که می‌توانند ایفا کنند، ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتقادی که در دانشگاه دنبال آن هستیم، انقادی عالمانه است که از سرتعصب و فضاسازی‌های سیاسی نیست.

احمدی با بیان اینکه در دانشگاه تریبون آزاد و کرسی آزاد اندیشی داریم، گفت: تریبون آزاد فضای است که افراد در رابطه با موضوعی بدون هیچ داوری و کارشناسی به صحبت می‌نشینند و جنس آن هیجانی است تا نخبگانی. مدل مواجه افراد که پشت تریبون قرار می‌گیرند، اغنایی نیست و نوع نگاه سیاسی و مناظره‌ای است و همچنین مخاطبان نیز معمولا در فضای عمومی دانشگاه پر سر و صدا است. ولی در کرسی آزاد اندیشی فردی که در پشت تریبون قرار می‌گیرد، عموما موافقین و مخالفین موضوع خاصی هستند که راجب به آن موضوع کار کرده‌اند و نظر دارند.

وی درباره انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل توضیح داد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در ۱۳ آبانماه سال ۱۳۷۸ اعلام موجودیت می‌کند. زمانیکه دفتر تحکیم وحدتوقت دچار انحرافات سیاسی و فکری می‌شود، در طی این انحرافات حدود هجده دفتر از دفتر تحکیم وحدت اعلام جدایی می‌کنند و مجموع جدیدی با عنوان انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل تاسیس می‌کنند.

احمدی با بیان اینکه واژه مستقل دو مفهوم دارد، عنوان کرد: یک مفهوم واژه مستقل به واقعه تاریخی است که به معنای مستقل بودن از انجمن‌های اسلامی است و مفهوم دیگر آن، به معنای استقلال دستگاه محاسباتی و عملیاتی است که به معنای تحلیل و کنش از احزاب، اشخاص و جریانات سیاسی می‌باشد. به این معنا که در اعلام مواضع خود در کنشگری‌های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی خود تحت تاثیر یک حزب یا یک شخص فعالیت نمی‌کنیم و موضع گیری‌های سیاسی مبنی بر منفعت و خواست یک جریان و حزب سیاسی نداریم و نوع تعامل خود را با احزاب، براساس نقد و گفت و گو و مطالبه و آرمان خواهی تشکیل شده است و اگر جایی لازم باشد این حزب اصول گرا یا اصلاح طلب باشد، قبیله گرایی به ماجرا نگاه نمی‌کنیم، و حرف خود را صریح و آزادانه می‌گویم.

وی با اشاره به اینکه در انجمن اسلامی دانشجویان مستقل انتخاب افراد و ساختار از پائین به بالا است، در ادامه گفت: موضوعات در کرسی‌های آزاد اندیشی باید توسعه پیدا کند و صرفا محدود و منحصر به موضوعات سیاسی و صنفی نباشد و در مورد دیگر مسائل جامعه نیز کرسی‌های آزاد اندیشی برگزار شود.

احمدی در پایان گفت: دانشگاه تمدن ساز و دانشگاهی که مبداء تحولات و مقدرات به تعبیر امام (ره)، دانشگاهی است که مروج روحیه حقیقت جویی و آزاد فکری باشد که کرسی‌های آزاداندیشی، بهترین ساز و کار است، منتهی نباید لزوما به فضاهای دانشگاه محدود شود.

انتهای پیام/

حامد افروغ کد خبر: 1085219 برچسب‌ها سید ایمان احمدی کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویان ایرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرسی های آزاداندیشی دانشجویان ایرانی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل کرسی های آزاد اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت تشکل‌های اسلامی اساتید، دانشجویی و بسیج دانشجویی و حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دومین پنل دانشگاهی در قالب کرسی علمی ـ ترویجی ویژه تبیین تحولات فلسطین اشغالی با عنوان «تبیین ابعاد حقوقی و اقتصادی تحولات فلسطین اشغالی» در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت در این نشست با بیان مطالبی به تحولات اخیر غزه و عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اشاره کرد و گفت: خدای بزرگ را شاکریم که خون‌های پاک شهیدان ما در جنایت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با عملیات تنبیهی رزمندگان غیور و حماسه‌ساز سپاه اسلام ثمر داد و با فروپاشی هیمنه پوشالی و بازدارندگی تزئینی و تارعنکبوتی ارتش صهیونیستی، شکستی تاریخی و راهبردی برای اشغالگران ثبت و یوم‌الله دیگری در تاریخ میهن رقم خورد.

غلامرضا شعبانی‌نیا افزود: بدون تردید، یکی از مشوق‌های ارتکاب گسترده این جنایات از سوی رژیم اشغالگر، بی‌کیفر ماندن آمران و عاملان جنایات ارتکابی است و رژیم اشغالگر با احساس مصونیت در قبال بی عملی و انفعال جامعه بین‌المللی، مستمراً به ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی مشغول بوده است.

وی در ادامه بر لزوم توجه به مناسبات میان حقوق و سیاست و پرداختن به همه جنبه‌ها و ابعاد مختلف موضوع تأکید کرد و گفت: لازم است به اهمیت توجه به آرمان‌خواهی و مقاومت مردم فلسطین در قبال جنایات رژیم اشغالگر قدس و نقش و جایگاه حقوقدانان، به‌خصوص حقوقدانان مسلمان در حمایت و انعکاس وضعیت کودکان، زنان و محکومیت عدم رعایت حقوق بشر در غزه پرداخته شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت تبیین کرد: نقش دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود، تولید محتوای فاخر در فضای مجازی با هدف آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی، کینه‌توزی‌ها و توطئه‌پراکنی‌های دشمنان این نظام شکوهمند بیشتر از اقشار دیگر جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم در این نشست ضمن خیرمقدم و قدردانی از اقدام تلافی‌جویانه عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمله پهپادی و موشکی به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، آن را غرورآفرین دانست.

سیروس فارسی بیان کرد: ظلمی که نسبت به زنان و کودکان مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد و از سویی جسارت رژیم صهیونیستی به خاک ایران در سوریه غیرقابل بخشش بود که باید به آن پاسخ داده می‌شد.

استاد گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم ضمن تبیین ماهیت جنگ غزه به‌عنوان یک مخاصمه مسلحانه بین‌المللی، به این جنگ به‌عنوان یک جنگ نامتقارن اشاره کرد.

علی زارع توضیح داد: باید ابعاد مختلف این مخاصمه را به‌خصوص از حیث حق بر جنگ و حق در جنگ، حقوق و تکالیف طرفین به‌‌خصوص در وضعیت اشغال و نقش سازمان ملل متحد در این موضوع مورد توجه و تحلیل قرار داد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم به تشریح کارآمدی و نقاط قوت و ضعف حقوق بین‌الملل در مواجهه با جنگ غزه اشاره کرد و ضمن تبیین جنایات بین‌المللی ارتکابی و انفعال اولیه حقوق بین‌الملل در واکنش به این جنگ عنوان کرد: تصویب قطعنامه شورای امنیت ملل متحد در این زمینه، دستاورد قابل توجهی برای حقوق بین‌الملل است.

قهرمان سلوکی‌نژاد همچنین بر ضرورت اتحاد و همبستگی کشور‌های اسلامی در مواجهه با توطئه‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه تأکید کرد.

به گزارش آنا، مسعود رودکی معاون آموزشی، معصومه عمادی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، میثم حیدری عضو شورای اسلامی شهر مرودشت و عباس زارعی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان