Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@10:48:21 GMT

قتل‌عام بیش از یکصد نفر در اتیوپی

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۸۹۸۹

آفتاب‌‌نیوز :

حمله‌ افراد مسلح به منطقه‌ای مسکونی در غرب اتیوپی ده‌ها کشته به جا گذاشت و شمار زیادی از ساکنان این منطقه نیز بر اثر اصابت گلوله زخمی شدند.

به گزارش رویترز؛ منطقه مورد حمله قرار گرفته «بنیشانگول-گوموز» نام دارد که با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در غرب کشور بحران زده اتیوپی واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حمله که برخی منابع شمار قربانیان آنرا یکصد نفر اعلام کرده‌اند،‌ سحرگاه روز چهارشنبه بیست و سوم دسامبر توسط افراد مسلح ناشناس انجام شده و تازه‌ترین موج خشونت‌های مرگبار در غرب اتیوپی به شمار می‌رود.

کمیسیون حقوق بشر اتیوپی با تایید این خبر اعلام کرده که در جریان حمله مردان مسلح به منطقه «بنیشانگول-گوموز» بیش از ۱۰۰ نفر جان باخته‌اند.

این نهاد مستقلِ مرتبط با دولت اتیوپی در بیانیه‌ای تصریح کرده که حمله سحرگاه چهارشنبه، زمانی که ساکنان منطقه خواب بودند آغاز شده و تا عصر ادامه یافته است.

کمیسیون حقوق بشر اتیوپی در گزارش خود تاکید کرده که جدا از تلفات جانی و خساراتی که این حمله به زندگی ساکنان وارد کرده، زمین‌ها و محصولات کشاورزی نیز در جریان این حمله به آتش کشیده شده است.

یک کشاورز محلی به خبرگزاری رویترز گفته است که ده‌ها جسد را در مزرعه‌ای در نزدیکی خانه‌اش مشاهده کرده و یکی دیگر از ساکنان شهر بولن، واقع در منطقه «بنیشانگول-گوموز» نیز ساعت انجام این حمله مرگبار را حدود ساعت شش صبح به وقت محلی اعلام کرده و گفته که بیست جسد را در بخش دیگری از شهر مشاهده کرده است.

در گزارش رویترز همچنین به نقل از یک پزشک محلی آمده است که دست کم ۳۸ مجروح پس از آغاز این حمله تحت درمان قرار گرفته و اینکه اغلب آنها بر اثر اصابت گلوله زخمی شده‌اند.

یک پرستار نیز به خبرنگاران گفته است که شمار زیاد مجروحان مراکز درمانی را به دلیل نبود آمادگی و کمبود دارد غافلگیر کرده و کودکی نیز که در میان زخمیان قرار داشت هنگام انتقال به کلینیک جان باخته است.

یکی از مسئولان منطقه‌ای در «بنیشانگول-گوموز» نیز که نامی از وی برده نشده،‌ بدون توضیحات بیشتر گفته است که مقامات در جریان انجام این حمله قرار گرفته بودند و تلاش‌ها برای شناسایی هویت مهاجمان و نیز مشخص کردن هویت و شمار دقیق قربانیان ادامه دارد.

این حمله یک روز پس از آن صورت گرفت که آبی احمد،‌ نخست وزیر، به همراه رئیس ستاد کل ارتش و دیگر مسئولان دولت فدرال اتیوپی در تلاشی صلح طلبانه پس از چندین رویداد و درگیری‌ مرگبار میان گروه‌های قومی رقیب طی ماه‌های گذشته، از این منطقه بازدید کرده بودند.

نخست وزیر اتیوپی درخواست نمایندگان اتحادیه آفریقا برای مذاکره با رهبران تیگرای را رد کرد
آخرین حمله مرگبار در این منطقه به روز چهاردهم نوامبر باز می‌گردد که در جریان آن مردان مسلح با یورش به یک اتوبوس ۳۴ نفر را به کشتن دادند.

نخست وزیر اتیوپی پیش‌تر اعلام کرده بود که نیروهای نظامی وفادار به دولت فدرال شهر مکله، مرکز استان تیگرای را در شمال این کشور را به تصرف خود درآورده‌اند.

درگیری‌های اخیر در شمال اتیوپی در واقع نوعی جنگ قدرت میان دولت مرکزی و جبهه آزادیبخش مردم، جریان سیاسی تحت کنترل رهبران قومی منطقه تیگرای است که پیش‌تر قدرتمند‌ترین عضو دولت فدرال ائتلافی در این کشور محسوب می‌شد.

این در حالیست که اَبی احمد، پس از به قدرت رسیدن در سال ۲۰۱۸ تصمیم گرفت به دلیل تشدید اعتراض‌ها و تظاهرات ضد دولتی، جبهه آزادیبخش مردم را مهار کند و از نفوذ بالای این جریان سیاسی در دولت فدرال بکاهد.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اتیوپی تروریسم دولت فدرال اعلام کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، در این نامه آمده است:

به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

بسم الله الرحمن الرحیم

اصرار و استقامت شما در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت در این کشور باعث شد تا برخود لازم بدانیم مطالبی را در این نامه به جهت حمایت و همراهی با شما، به عنوان صاحبان آینده، در میان بگذاریم.

روحیه نخبگانی و حریت جریان دانشجویی موجب گسترش و پیشرفت آرمان‌های انسانی در هر جامعه‌ای می‌شود. متاسفانه سیاست‌های مادی‌گرایانه و مستکبرانه برخی دولت‌ها باعث می‌شود هدف، وسیله را توجیه کند و حتی به بهای زیر پا گذاشتن شرافت و کرامت انسانی اهداف خود را دنبال کنند؛ نمونه آن مسئله فلسطین است که علی‌رغم وقوع نسل‌کشی در دهه‌های اخیر، از هر گونه حمایت اقتصادی  ـ تسلیحاتی دریغ نکرده‌اند. لذا جریان دانشجویی می‌تواند با آگاهی‌بخشی در بین عموم مردم و کنشگری اجتماعی، حاکمیت دولت‌های متبوع خود را در مورد مشارکت در این جنایت منع کند.

در چند روز اخیر، اعتراضات و تحصن دانشجویان در برخی از دانشگاه‌های کشورهای آمریکایی و اروپایی با برخورد سلبی و حتی بازداشت از سوی پلیس روبه‌رو شد. آه از مدعیان دروغین آزادی بیان! شاید بهتر است بگوییم آزادیِ بیانِ آنچه که تروریست‌های کت و شلوار پوشیده می‌پسندند! گرچه نگرانی آنان دو علت دارد. اول در مقطع زمانی کنونی که با سیاست‌های خصمانه آنان در تعارض است. دوم در بلند مدت که جوانان امروز تبدیل به مسئولین و صاحبان آینده کشور خود شوند، از خود می‌پرسند آیا قرار است مسیر خصمانه فعلی کنار گذاشته شود و آنان به زباله‌دان تاریخ بپیوندند؟!

حال باید گفت آیا وقت آن نرسیده است که شریان‌های حیاتی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطع شود؟ آیا هنوز زمان آن نرسیده است که دولت مردان حامی رژیم جعلی اسرائیل شفاف کنند از دلارها و یوروهای کدامین مردم مستضعف، هزینه نسل‌کشی و کودک‌کشی در فلسطین و... تامین می‌شود؟ آیا وجدان عمومی این ملت‌ها به درد نمی‌آید که آن‌ها کار می‌کنند و مالیات می‌دهند و همان مالیات تبدیل به بمب و انفجار و شهید شدن هزاران کودک و زن و غیرنظامیان می شود؟ نقش دانشجویان دردمند را در آگاه‌سازی و همراه‌سازی جامعه جهانی نمی‌توان نادیده گرفت.

کتمان کرامت انسانی و اجرای برده‌داری مدرن جز در بستر پروپاگاندای رسانه‌ای محقق نمی‌شود. جابه‌جایی نظام ارزش گذاری در جوامع مختلف و تزریق فرهنگ مسموم توسط رسانه‌های اقلیتِ سرمایه‌دارِ مستکبر با تصویرسازی غلط و سیاه‌نمایی در مورد هنجارها و ارزش‌ها و حقایق ابزار مشروعیت‌بخشی به بی‌عدالتی است.

ما معتقدیم برای آزادی فلسطین عزیز و احیای ارزش‌های انسانی باید هسته‌های مقاومت در سرتاسر جهان تشکیل شود. هسته‌هایی از جنس علم، اراده، معنویت، ارزش‌های انسانی و مبارز در برابر بی‌عدالتی که موجب تحول و برداشتن قدم‌های جدی در راستای ایجاد نظم جدید در جهان شود. پیشران ایجاد این هسته‌های مقاومت جز جوانان و دانشجویان به عنوان جریان آزاده و نخبگانی نمی‌تواند باشد.

در آخر باید بگوییم ما، جوانان و دانشجویان دیار حافظ و سعدی، به شما افتخار کرده و تمام قد حمایت خود را از هر گونه اقدام شما در راستای تحقق آرمان مقدس فلسطین و تقابل با استکبار جهانی اعلام می‌داریم.

فإنّ حزب‌الله هم الغالبون

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ تن افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافت
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه