Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عربستان از طریق نقش آفرینی در گروه های موجود در شمال آفریقا از لیبی گرفته تا سودان و الجزایر، تاثیر بسزایی در بروز خشونت ها در این کشورها داشته است و باعث گسترش نفوذ و سیطره آن بر شمال آفریقا شده است.

ریاض از طریق گروه های شمال آفریقا که به آوردگاهی برای تحقق آرزوهای سعودی تبدیل شده است، سعی دارد به نمایندگی از دولت آمریکا نفوذ خود را در این منطقه گسترش دهد و با جهت دهی به تظاهرات مردمی در کشورهای آفریقایی مانند سودان، حاکمیت آنها را در دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان معتقدند که عربستان با نقش آفرینی جدی در جنبش های شمال آفریقا تلاش دارد، ناکامی های خود را در سیاست‌ های منطقه‌ای در یمن ، سوریه ، لبنان ، عراق و قطر که تقریبا در همه آن ها به بن بست رسیده است، از این طریق جبران کند، لذا تلاش بی وقفه ای دارد تا با تحمیل افراد وابسته به خود به کشورهای یادشده ، آن ها را وارد مدار دولت‌های عضو ائتلاف وابسته به آمریکا کند.

علاوه بر این، موقعیت جغرافیایی برخی از کشورهای قاره آفریقا مانند سودان موجب شده است تا عربستان و همپیمانان اسرائیلی و آمریکایی، به آن به عنوان حلقه وصلی با دیگر کشورهای قاره مذکور بنگرند. در واقع، سودان در منطقه‌ای واقع شده است که ارتباط تنگاتنگی با کشورهایی نظیر مصر، سودان جنوبی، اوگاندا و اریتره دارد و به همین دلیل است که رژیم صهیونیستی از طریق عادی سازی روابط با سودان که با همکاری عربستان و آمریکا صورت گرفته است، قصد دارد دامنه نفوذش در سطح قاره آفریقا را بسط دهد.

جنگ لیبی و مداخله خارجی

لیبی که از سال ۲۰۱۱ در پی سقوط معمر قذافی دیکتاتور این کشور، تاکنون‌ دستخوش جنگ و ناآرامی است، عملا در شرق و غرب به دو پاره تقسیم شده است که هر یک حامیان خارجی خود را دارد.

این کشور پهناور شمال آفریقا که منابع نفتی غنی دارد، در طول سال ۲۰۲۰ همچنان گرفتار نبردهای سهمگین میان دو حکومت رقیب بوده است: یکی دولت «وفاق ملی» به رهبری فائز السراج در غرب با پایتختی طرابلس و دیگری «ارتش ملی» به فرماندهی خلیفه حفتر در شرق کشور.

فرانسه، روسیه، اردن، عربستان و امارات از خلیفه حفتر حمایت می‌کنند و ترکیه، قطر و ایتالیا از دولتی که در طرابلس زمام امور را در دست دارد.

خلیفه حفتر (راست) و فائز السراج

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اخیرا هشدار داده که مداخله خارجی در امور کشور لیبی به «سطحی بی‌سابقه» رسیده و از کشورهای درگیر خواست به پای میز گفت‌وگوهای صلح برگردند.

به گفته گوترش، در سه ماه گذشته دست‌کم ۱۰۲ غیرنظامی در درگیری‌های لیبی جان خود را از دست داده و ۲۵۴ غیرنظامی هم زخمی و مجروح شده‌اند، «افزایشی ۱۷۲ درصدی در مقایسه با سه ماه اول سال جاری میلادی».

جنگ داخلی لیبی سبب شده ‌است که هزاران نفر از اتباع این کشور به الجزایر و تونس مهاجرت کرده و تعدادی از پناهجویان لیبیایی در اردوگاه‌های مرزی اسکان داده شده‌اند. حضور عناصر وابسته به گروه‌های تروریستی از جمله داعش در لیبی، امنیت کشورهای مغرب عربی را هم مورد تهدید قرار داده‌ است به گونه‌ای که این کشورها هرماهه تعدادی از هسته‌های تروریستی را در دورن خاک خود متلاشی می‌کنند.

منصف مرزوی رئیس جمهور سابق تونس چندی پیش در سخنانی در یازدهمین نشست مغربی‌ها در شهر الجدیده مغرب گفته بود، نا آرامی‌های مدنی که در برخی کشورهای شمال آفریقا شاهد آن هستیم توسط عربستان، امارات و مصر مدیریت می‌شود.

رئیس جمهور سابق اظهار داشت: این نا آرامی‌ها با هدف براندازی نظام‌های حاکم بر این کشورها صورت می‌گیرد و محدود به الجزایر و تونس نمی‌شود بلکه مغرب را نیز هدف قرار داده‌ است.

مرزوقی با اشاره به بحران لیبی و درگیری‌های نظامی در این کشور گفت: هر اتفاقی که در لیبی رخ دهد به طور مستقیم بر کشورهای تونس ، الجزایر و مغرب تاثیرگذار خواهد بود.

بحران سد النهضه

سد النهضه که در ۱۵ کیلومتری مرز اتیوپی با سودان ساخته شده و تا اکتبر ۲۰۱۹ حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، در  سال 2020 به یکی از خبرسازترین موضوعات منطقه ای و بین المللی تبدیل شد. این سد در صورت اتمام، بزرگ‌ترین نیروگاه برق آبی آفریقا و هفتمین سد بزرگ جهان خواهد بود.

تاکنون چندین دور از مذاکرات میان مصر و سودان و اتیوپی بر سر آبگیری سد النهضه بدون دستیابی به هیچگونه نتیجه‌ای پایان یافته است، اما اخیرا موضوع احداث «سد النهضه» سبب تنش در روابط میان مصر و اتیوپی شده؛ زیرا از یک سو مصر بر توقف احداث این سد اصرار دارد و از سوی دیگر مقامات اتیوپی بر ادامه آن عزم جدی دارند.

تشدید درگیری‌ها میان مصر و اتیوپی در ماجرای بحران سد النهضه٬ زمینه را برای افزایش مداخلات آمریکا و نیز طمع‌ورزی‌های رژیم صهیونیستی فراهم کرده است.

به دنبال تنش میان مصر و اتیوپی بر سر سد النهضه مذاکراتی با حضور وزرای آب سه کشور مصر،سودان و اتیوپی و نمایندگان کشورها و ناظران با هدف رایزنی در خصوص توافق بر سر آبگیری و به کارگیری این سد برگزار شد که تحت نظر اتحادیه آفریقا بود؛ اما این مذاکرات بدون هیچ‌گونه توافقی پایان یافت.

نمایی از سد النهضه

مقامات مصر،سودان و اتیوپی در نوامبر ۲۰۱۹ و فوریه سال ۲۰۲۰ چندین نشست در واشنگتن برگزار کردند. آن‌ها همچنین با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کردند. واشنگتن سعی کرد از فشارهای اقتصادی و مالی خود برای ترغیب طرفین برای حل اختلافات استفاده کند و امیدوار بود که تا پایان فوریه به توافق برسد؛ اما این امیدها به زودی پس از عقب نشینی ناگهانی اتیوپی از مذاکرات به یاس تبدیل شد.

به دنبال اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره اقدام احتمالی مصر برای انفجار سد النهضه، دولت اتیوپی سفیر ایالات متحده در آدیس بابا را احضار کرد.

آبی احمد علی نخست وزیر اتیوپی نیز به اتهام‌زنی آمریکا علیه آدیس بابا مبنی بر نقض توافق النهضه میان مصر و اتیوپی واکنش نشان داد و گفت: سد النهضه، سد اتیوپی است و هیچ قدرتی نخواهد توانست مانع دستیابی ما به اهدافمان شود.

وی در بیانیه‌ای عنوان کرد که هیچ کس نمی‌تواند به سرزمین اتیوپی آسیب وارد کند و اتیوپیایی‌ها پیروز خواهند شد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا در سخنانی اعلام کرده که وضعیت سد النهضه خطرناک است و احتمالا قاهره سد را منفجر کند.

 ترامپ گفت که واشنگتن برای رسیدن به توافق النهضه میان مصر و اتیوپی میانجیگری کرد اما اتیوپی توافق را نقض کرد و ایالات متحده هم اقدام به قطع حمایت مالی از آن کرده است.

برچسب‌ها قاره آفریقا عربستان سعودی لیبی پروندهٔ خبری ۲۰۲۰ و مهمترین تحولات بین المللی و منطقه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا عربستان سعودی لیبی قاره آفریقا عربستان سعودی لیبی اخبار کنکور میان مصر و اتیوپی شمال آفریقا رئیس جمهور سد النهضه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم

روز‌ها و شب‌های گذشته کف دانشگاه‌های ایالات متحده شاهد صحنه‌های تشنج میان دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی و نیرو‌های سرکوبگر امنیتی و پلیس آمریکا بوده است که در رسانه‌های جهانی بازتاب فراوانی داشته و جامعه جهانی را دچار تحیر کرده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو_ با گذشت ۲۰۴ روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای، به سست‌تر شدن پایه‌های این رژیم تروریست دست نشانده غرب منجر شده است، تعداد شهدای مردم مظلوم غزه از ابتدای این عملیات از مرز ۳۴ هزار و ۴۰۰ نفر گذشته است.

بر اساس آمار اعلام شده از وزارت بهداشت غزه، از این تعداد حدود ۲۵ هزار نفر شامل زنان و کودکان می‌شوند که نشان از خوی وحشی‌گری این رژیم غاصب و دروغین دارد.

با وجود جو فوق سنگین سانسور خبری در سرویس‌های خبری غرب، به ویژه ایالات متحده آمریکا که خود را حامی اصلی بی، چون و چرای رژیم تروریست صهیونیست دانسته و از مطرح کردن آن در تریبون‌های عمومی هیچ ابایی ندارد، اما اعتراضات در سرتاسر دنیا من‌جمله در میان مردم خود آمریکا نیز به صورت گسترده و روزانه بروز و ظهور پیدا کرده است.

این اعتراضات به صورت روزانه در حال گسترش است که به مرور زمان از کنترل سیاستمداران خارج می‌شود. یکی از مهمترین اعتراضات صورت گرفته از طرف دانشگاه‌های متعدد آمریکا، در ایالات مختلف این کشور که از مکان‌های بسیار پر اهمیت است در حال انجام است.

روز‌ها و شب‌های گذشته کف دانشگاه‌های ایالات متحده شاهد صحنه‌های تشنج میان دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی و نیرو‌های سرکوبگر امنیتی و پلیس آمریکا بوده است که در رسانه‌های جهانی بازتاب فراوانی داشته و جامعه جهانی را دچار تحیر کرده است.

بیشتر بخوانید: کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟ استقرار تک تیرانداز بر بام برخی از خانه‌ها در اطراف دانشگاه‌های بزرگ آمریکا!

بنا بر تصاویر منتشر شده و گزارش دانشجویان آمریکایی، تک تیراندازان آمریکایی بر بام برخی خانه‌های مشرف به دانشجویان معترض در آمریکا مستقر شده و منتظر دستور برای هدف قرار دادن دانشجویان هستند که این نوع برخورد با اعتراضات مسالمت‌آمیز تعجب برانگیز بوده است.

رصد اعتراضات توسط تک تیراندازان استقرار تک تیراندازها بر بام منازل مشرف به دانشگاه برخوردهای خشونت‌آمیز و فیزیکی با اساتید دانشگاه

تصاویری منتشر شده توسط کاربران فضای مجازی حاکی از فحاشی پلیس آمریکا هنگام دستگیری استاد دانشگاه اموری در اعتصاب و اعتراض به جنگ در غزه در حیاط دانشگاه اموری این کشور دارد. در این ویدئو، پلیس آمریکا با نهایت خشونت، یک پروفسور که استاد دانشگاه اموری آمریکا که بر یک زن  هم است را با فحش‌های رکیک خطاب قرار داده و به شکلی وحشیانه دستگیر می‌کند. این در حالی است که این زن فاقد هرگونه سلاح بوده و هیچگونه خشونتی را در برخورد خود با پلیس آمریکا لحاظ نمی‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

حراست دانشگاه ایندیانا آمریکا طی گزارش کرد: حداقل ۳۳ نفر از دانشجویان معترض به وحوش صهیونیست، پس از خودداری از ترک محل تحصن توسط پلیس و گارد ملی دستگیر شدند.

گزارش‌های دیگر روایت از این دارد که پس از ورود نیرو‌های پلیس و گارد ملی آمریکا به بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا برای پایان دادن به تحصن و اعتراض دانشجویان؛ نیرو‌های نظامی بسیاری از دانشجویان را مورد ضرب و شتم قرار داده و در بسیاری از موارد با سلاح گرم تیراندازی صورت گرفته است.

تک تیراندازها با سلاح‌های پیش رفته برای مقابله با دانشجویان حق طلب

در برخی از محوطه‌های دانشگاهی ایالات متحده، دولت آمریکا تک تیرانداز‌ها را بر روی پشت بام‌ها مستقر کرده است و آماده مقابله با دانشجویانی هستند که آزادی فلسطین را فریاد میزنند.

تردد تک تیراندازان بر فراز بام‌های اطراف دانشگاه اختفای سلاح‌های پیش رفته و مجهز برای هدف قرار دادن دانشجویان و اساتید معترض تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان، نیرو‌های نیابتی ایران هستند!

جاناتان گرینبلات، سیاستمدار و مشاور اوباما در تحلیلی عجیب مدعی شد: ‏همانگونه که ایران نیرو‌های نیابتی نظامی مانند حزب‌الله دارد، گروه‌های دانشجویی یهودی و فلسطینی [حامیان فلسطین] نیز نیرو‌های نیابتی ایران در دانشگاه‌ها هستند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستگیری‌های پلیس به شیوه آزادی بیان غربی در دانشگاه کلرادو در دنور آمریکا در پخش زنده

در تصاویر به دست آمده از فعالان ضدصهیونیست در دانشگاه‌های کلورادو آمریکا روایتگر آن است که پلیس آمریکا طبق روال معمول و همیشگی با برخوردهای خشونت‌آمیز و هالیوودی و همچنین با فحاشی‌های رکیک به استقبال اعتراضات مسالمت‌آمیز رفته و آنها را دستگیز می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

شواهد حاکی از آن است که این خشونت‌ها بعضاً در حدیست که باعث جراحات سنگین در بین دانشجویان دانشگاه کلورادو شده است. حاضرین در دانشگاه کلورادو اعلام کردند که این دستگیری‌ها به صورت اتوبوسی و گسترده بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برخورد خارج از عرف و قانون پلیس آمریکا با دانشجوی مسلمان

در یکی از تصاویر به دست آمده، پلیس آمریکا در برخورد با دانشجوی مسلمان که دستگیر شده است، حتی برای به جای آوردن فریضه نماز دست وی را باز نمی‌کند که این در نوع خود اعمال خشونت علیه مسلمانان محسوب می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی «بگذار نماز بخوانند»

دانشجویان و مردم برای مراقبت از نمازگزاران از دست پلیس وحشی آمریکا زنجیره انسانی تشکیل دادند و شعار «بگذار نماز بخوانند» سر میدادند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تصرف سالن‌های دانشگاه اموری توسط دانشجویان معترض

در پاسخ به خشونت‌های پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان و اساتید دانشگاه اموری، دانشجویان و اساتید معترض به وحشیگری‌های رژیم صهیونیستی علیه ساکنین نوار غزه، با در دست داشتن پرچم فلسطین و پلاکارهایی، سالن‌ها را به تصرف خود درآوردند. تصاویر گویای آن است با وجود برخوردهای خوشنت‌آمیز و فیزیکی پلیس آمریکا با معترضین، اما آنها باز هم به اعتراض مسالمت‌آمیز روی آورده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی مردم به کمک دانشجویان رفتند

کاربران فضای مجازی نوشتند در حالی که پلیس محل تجمع دانش‌جویان در دانشگاه واشنگتن را محاصره کرده و نمی‌گذارد کسی نزدیک شود مردم در خیابان‌های مقابل تجمع چادر زدند و به اعتراضات دانشجویان علیه جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه پیوستند.

تجمع گسترده مردم در خیابان‌های اطراف دانشگاه واشنگتن برپایی چادر توسط مردم معترض به خشونت پلیس و وحشیگری تروریست‌های صهیونیست   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اجرای "پسربچه و هواپیما" آهنگ حماسی مارسیل خلیفه در تجمع دانشجویان دانشگاه واشنگتن در حمایت از فلسطین

تصاویر به دست آمده گویای برخوردهای وحشیانه پلیس آمریکا با معترضین به خصوص زنان و دختران در دانشگاه آمریکا دارد. در یکی از این تصاویر مامور پلیس آمریکا برای برهم زدن تجمع معترضان به جنگ در دانشگاه‌های آمریکا برای کنترل دانشجوی معترض؛ موی یک دختر را کشیده و او را بر زمین پرتاب میکند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی حمایت از مردم فلسطین حتی زیر باران!

دانشجویان دانشگاه شیکاگو با وجود بارش باران هم همبستگی خود با مردم غزه را نشان دادند و خواستار توقف جنگ علیه فلسطینان شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی استاد دانشگاه جرج واشنگتن: اشک مرا در آوردید؛ ما در مقابل نسل کشی اسرائیل از دانشجویان حمایت میکنیم فهرست دانشگاه‌های آمریکایی شاهد تحصن و تظاهرات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین

در پی بروز و ظهور اعتراضات در بین دانشجویان، اساتید و کادر دانشگاه‌های آمریکا به جنگ طلبی، نسل‌کشی، وحشیگری، کودک و زن گشی رژیم تروریست صهیونیستی، لیستی از این دانشگاه‌ها منتشر شد. تعدد در بین این لیست نشان از آن دارد که رفته رفته این اعتراضات از در حال خروج از کنترل پلیس و دولتمردان آمریکایی است.

۱- دانشگاه براون - پراویدنس، رود آیلند
۲- دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا - هومبولت، کالیفرنیا
۳- دانشگاه سیتی نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۴- دانشگاه کلمبیا - شهر نیویورک، نیویورک
۵- کالج امرسون - بوستون، ماساچوست
۶- دانشگاه اموری - آتلانتا، جورجیا
۷- دانشگاه بین المللی فلوریدا - میامی، فلوریدا
۸- دانشگاه ایالتی فلوریدا - تالاهاسی، فلوریدا
۹- دانشگاه جورج واشنگتن - دی سی
۱۰- دانشگاه هاروارد - کمبریج، ماساچوست
۱۱- دانشگاه ایندیانا - دانشگاه پردو - ایندیاناپولیس، ایندیانا
۱۲- دانشگاه نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۱۳- دانشگاه نورث ایسترن - بوستون، ماساچوست
۱۴- دانشگاه نورث وسترن - ایوانستون، ایلینوی
۱۵- دانشگاه ایالتی اوهایو - کلمبوس، اوهایو
۱۶- دانشگاه پرینستون - پرینستون، نیوجرسی
۱۷- دانشگاه رایس - هیوستون، تگزاس
۱۸- تگزاس A&M - ایستگاه کالج، تگزاس
۱۹- موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، کمبریج، ماساچوست
۲۰- دانشگاه ایالتی میشیگان - ایست لنسینگ، میشیگان
۲۱- مدرسه جدید - شهر نیویورک، نیویورک
۲۲- دانشگاه میشیگان - Ann Arbor، میشیگان
۲۳- دانشگاه تافتز - مدفورد، ماساچوست
۲۴- دانشگاه آریزونا - توسان
۲۵- دانشگاه کالیفرنیا در برکلی - برکلی، کالیفرنیا
۲۶- دانشگاه مریلند - کالج پارک، مریلند
۲۷- دانشگاه میامی - آکسفورد، اوهایو
۲۸- دانشگاه مینه سوتا - مینیاپولیس، مینه سوتا
۲۹- دانشگاه نیومکزیکو - آلبوکرکی، نیومکزیکو
۳۰- دانشگاه کارولینای شمالی در شارلوت - شارلوت، کارولینای شمالی
۳۱- دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل - چپل هیل، کارولینای شمالی
۳۲- دانشگاه پیتسبورگ - پیتسبورگ، پنسیلوانیا
۳۳- دانشگاه روچستر - روچستر، نیویورک
۳۴- دانشگاه کالیفرنیای جنوبی - لس آنجلس، کالیفرنیا
۳۵- دانشگاه تگزاس، آستین - آستین، تگزاس
۳۶- دانشگاه تگزاس در دالاس - دالاس، تگزاس
۳۷- دانشگاه واندربیلت - نشویل، تنسی
۳۸- دانشگاه ییل - نیوهیون، کانکتیکات

دیگر خبرها

  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین