Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاربران توییتری در واکنش به صحبت های مطرح شده در خصوص ارتباط دادن واکسن به FATF نوشتند: راه همان است که رهبری فرمودند، بی اثر کردن تحریم نه پیوستن به برجام، با تکیه بر توان داخلی واکسن تولید می کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، این روزها موضوع واکسن کرونا در سراسر دنیا داغ است و اما در کشور عزیزمان داغ تر و به سوژه روز رسانه های و فضای مجازی و دغدغه محافل خانواده ها مبدل شده، چراکه از سویی سخن از شیوع ویروس انگلیسی در میان است که آن را بدتر از نوع اولیه آن می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به این موضوع این موضوع بسیاری نسبت به اقدامات غرب برای مقابله با این ویروس منحوس، دچار شک و تردید شده اند و نگرانی ها از پیشبرد پروژه های ایجاد اختلالات ژنتیکی غرب و جنگ بیولوژیک با کشورهای غیر همسو افزایش یافته، چراکه هنوز مشخص نیست که این ویروس جدید ارتباطی با واکسن های ساخت کشورهای اروپایی دارد یا خیر.

و از سوی دیگر با وجود همه این نگرانی ها و دغدغه مردم برای تامین واکسن، سخنگوی دولت اعلام کرد که "درباره انتقال پول بنا بر قوانین تحریم و قواعد FATF چندین مرحله انتقال پول با مشکل مواجه شد و با موانعی روبه رو بودیم، به طور کلی نپیوستن به FATF آثار خود را نشان خواهد داد. قبلا نیز دولت دیدگاه خود را در این زمینه اعلام کرده بود. امیدواریم در مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه بحث کنیم و آنچه را به مصلحت کشور است، بتوانیم تامین کنیم".

موضوعی که رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص آن طی مصاحبه ای به خبرنگار ما گفت: سخنگوی دولت روز گذشته مسائل واکسن را به FATF ربط داد، ظاهرا برخی‌ها با طرح این دست موضوعات به دنبال فتنه‌ای دیگر هستند، به اعتقاد وی این روزها بیشتر حرف ها رنگ و بوی سیاسی دارد، اما بهترین راه برای تامین واکسن حمایت از شرکتهای دانش بنیان است و در صورت واردات باید از کشورهای مطمئن خرید کرد.

اما صحبت های سخنگوی دولت، علاوه بر واکنش مقام های کشوری از جمله عضو مجمع تشخیص مصلحت که اعلام کرد " FATF ربطی به واکسن کرونا ندارد؛ فردا مرغ و تخم‌مرغ را هم به این موضوع نچسبانید"، با واکنش کاربران مجازی هم مواجه شد که با دو هشتگ برجام واکسن هم نداد و واکسن میسازیم، در صفحات توییتری خود به این موضوع واکنش نشان داند.

در همین راستا یکی از کاربران توییتر نوشت: راه همان است که آقا فرمود، بی اثر کردن تحریم نه لغو تحریمی که امتحان کردیم و نشد، در مورد واکسن بی اثر کردن محدودیت ها همان ساخت سریع واکسن با حمایت دولت است.


یکی دیگر از کابران نوشت: زمان جنگ موشک نداشتیم با تمام کارشکنی ها ساختیم الان که توان ساختن واکسن داریم دوباره ناسازگاری را شروع کرده اند چرا می خواهید جوانان را از دور خارج کنید و مافیا را بالا ببرید و به جان مردم بیندازید با فکرهای بی تدبیرتان.
 
‏کاربری دیگر نوشت: این برجام بیشتر از جون مردم برای اصلاح طلبان عزیز هست که همیشه به دنبال این هستند که با دروغ یا یه بهونه هم شده اونو دوباره به سر زبون ها بیارند پ ن : دوستان برجامی لطفا از خواب بیدار شید و ببینید اون برجام رو لولو برد.
 
یکی دیگر از جوانان سیستان و بلوچستان نوشت: ما ملت ایران همیشه با تکیه بر توان داخلی خودمون نیازهامون رو تولید کردیم این بار هم با توانایی داخلی واکسن کرونا رو تولید میکنیم. به fatf هم نیاز نداریم.
 
‏کاربری دیگر نوشت: بیایم موش آزمایشگاهی خارجیا نباشیم وقتی میتونیم بهترین موشک و پهباد رو بسازیم حتما واکسن کرونا رو هم میسازیم
 
یکی دیگر نیز نوشت: ‏دیروز مذاکره هسته ای برای تامین آب خوردن امروز مذاکره fatf برای واکسن لعنت بر اون مذاکره ای که سردار و دانشمند هسته ای ازما بگیره  
‏کاربری دیگر نوشت: باید از خون های آلوده به ایدز فرانسوی درس عبرت بگیری به دشمن هیچ وقت اعتماد نکن به دانشمندان خودت و به توان داخلی کشور اعتماد کن و بگو ‎واکسن میسازیم هفت سال کشور رو با مذاکره بی نتیجه فلج کنی نتیجه مذاکرت هم آخرش بشه ‎برجام واکسن هم نداد
  «من میگم نره تو میگی بدوش»، حکایت اوناییه که توقع خرید واکسن کرونا از دولت هایی رو دارند که تا تابستون آینده فقط جمعیت محدودی از کشور خودشون رو می تونند واکسینه کنند. بعد هم رابطه دادن واکسن به fatf در حد ربط دادن گودرز به شقایقه.
   
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن کرونا بی اثر کردن توان داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟

«دولت مصر به تازگی از طرح جدید خود برای آتش بس در جنگ غزه رونمایی کرده است. طرحی که در ادامه ابتکارهای پیشین مصری‌ها در این رابطه قرار دارد و البته اما و اگرهای زیادی در مورد به نتیجه رسیدن این طرح وجود دارد.»

به گزارش ایسنا، الف نوشت: یکی از میانجی گران فعال در جریان جنگ غزه با هدف برقراری آتش بس، دولت مصر بوده است. در این راستا این کشور میزبان چندین دور رایزنی و مذاکره با مقام های ارشد حماس و رژیم اشغالگر قدس بوده و بر آن بوده تا ابتکارات مطرح شده از سوی خود جهت برقراری آتش بس در نوار غزه را محقق سازد. به تازگی نیز در جریان سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به منطقه شاهد طرح ابتکار جدید دولت مصر برای برقراری آتش بس در نوار غزه بوده ایم. 

طرحی که جزئیات چندانی از آن به بیرون درز نکرده با این حال به این نکته اشاره شده که در قالب آن مبادله اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل صورت می گیرد و البته که شاهد یک آتش بس سه هفته ای خواهیم بود. آتش بسی که هدف اصلی آن جلوگیری از حمله به شهر رفح است. در عین حال دولت مصر خواستار آن شده که در روند بازگشت فلسطینی های ساکن در شمال غزه به خانه های خود بازرسی آن ها بر عهده نیروهای مصری و نه اسرائیلی باشد. با این همه، بسیاری از ناظران و تحلیلگران مسائل راهبردی تاکید دارند که بعید است که این ابتکار، ماهیت عملیاتی به خود بگیرد. 

دلیل این مساله نیز روشن است: زیرا آتش بس موقت و مبادله اسرا در قالب آن گزینه ای است که کاملا در قالب اهداف و منافع رژیم صهیونیستی است. در این چهارچوب رژیم صهیونیستی هم می توانند اسرای خود را آزاد کرده و تا حدی از شدت فشارهای داخلی علیه خود بکاهد و هم گزینه حمله به رفح و جنگ افروزی علیه مردم غزه را نیز همچنان روی میز داشته باشد. معادله ای که حماس آن را رد کرده و تاکید نموده که هر توافق آتش‌بسی بایستی ماهیت دائم و نه موقت داشته باشد. 

با این همه، حداقل به یک دلیل، به نظر نمی رسد که آتش بس در جنگ غزه از کانال مصر محقق شود. دلیل این موضوع نیز در جهت گیری های بین المللی و البته سیاست داخلی مصر نهفته است. مصر از نظر سیاسی پیوندهای نزدیکی را با جهان غرب و البته رژیم اشغالگر قدس دارد. دولت مصر چندین دهه است که به توافق صلح با اسرائیل رسیده و البته که شدیدا نیز به کمک های قدرت های غربی به اقتصاد خود وابسته است. 

در جریان جنگ غزه نیز شاهد بودیم که مصر همسو با درخواست های صهیونیست ها و قدرت های غربی، مرز مشترک خود با نوار غزه را به طور کامل بست. از این رو، این کنشگر نمی تواند طرحی را ارائه کند که در برگیرنده منافع ملت و مقاومت فلسطین هم باشد. جدای از این ها، نباید از یاد ببریم که جنبش حماس گرایش‌های اخوانی قابل توجهی دارد. این در حالی است که جنبش اخوان المسلمین تا حد زیادی در مصر تحت سرکوب دولت مرکزی این کشور قرار دارد و حتی دولت مصر پیروزی حماس در جنگ غزه را یک چالش بزرگ برای خود در عرصه سیاست داخلی اش ارزیابی می کند. 

با توجه به آنچه گفته شد، به نظر نمی رسد که آتش بس عادلانه ای در جنگ غزه از رهگذر ابتکارات دولت مصر برقرار شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم