Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش  خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،یوسفی پور مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی زنجان گفت: هزارو ۱۹۴ هکتار از باغات استان زنجان از سنتی به مدرن تغییر یافته اند. 
او ادامه داد: عملکرد محصول در باغات مدرن ۲ تا ۵ برابر باغات سنتی است.
یوسفی پور افزود: در باغات مدرن برای افزایش بهره وری و کیفیت محصولات همچون سیب از درختان پایه کوتاه، کشت بافتی و بذری در درختان گردو با سرشاخه کاری و تعویض تاج درخت و کشت ارقام دیر گل ده و در باغات زیتون از اصلاح درختان قدیمی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه بیشترین وسعت باغات مدرن در شهرستان‌های سلطانیه، خرمدره و طارم ایجاد شده است گفت: در حال حاضر محصولات باغات مدرن استان زنجان شامل زیتون، گردو، بادام، سیب، به، هلو، شلیل، گلابی است.
یوسفی پور مزایای ایجاد باغات مدرن را کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره وری و سود بیشتر کشاورزان برشمرد و افزود: سیستم آبیاری باغات مدرن بر اساس قطره‌ای و نوین است.   انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی مدرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی خاش، گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی افزوده شده است.
خاشی افزود: پیش بینی شده امسال ۱۱ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.
وی ادامه داد: در این شهرستان گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • برداشت گل گاوزبان از باغات اشکورات رودسر
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد | ویدئو
  • سپاهان ستاره‌اش را دوباره به خدمت گرفت!