Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نظام مهندسی معدن به توسعه اکتشافات معدنی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: ذخایر اکتشافی حداکثر تا ۱۴ سال آینده جوابگو خواهد بود.

تقی نبی روز پنجشنبه در جلسه شورای معادن استان قزوین افزود: اگر ایران با استاندارد جهانی از ذخایر معدنی خود بهره‌برداری کند، چندین برابر درآمدهای نفتی برای کشور ارزآوری داشته و توجیه اقتصادی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش معادن مسی یکی از توانمندی‌های اصلی ارزآوری و توسعه صنعتی به شمار می‌رود، یادآورشد: معدن سیلیس تا ۵ سال آینده و معدن مس طارم حداکثر تا ۱۰ سال آینده ذخیره دارند.

نبی، بر توسعه معادن شن و ماسه تاکید کرد و افزود: با توسعه این معادن دیگر نیازی به تهیه این مواد با قیمت بالا از مناطق دور نیست.

رییس سازمان نظام مهندسی معدن به ظرفیت‌های معادن استان قزوین اشاره کرد و گفت : قزوین ظرفیت های معادنی خوبی برای برنامه ریزی دارد و می ‌تواند به اقتصاد کشور و استان کمک کند.

نماینده مردم قزوین، ابیک و البرز در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: معدن مقوله مهمی است که بخشی از اقتصاد را باید با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد، به بخش معادن منتقل کنیم.

لطف الله سیاهکالی با بیان اینکه معادنی که برای استان هیچ توجیه اقتصادی ندارد باید تعطیل شوند، افزود: باید فهرستی از معادن آماده سرمایه‌گذاری تهیه و ارائه شود.

رییس سازمان صمت و دبیر شورای معادن استان قزوین هم در این جلسه گفت: با دعوت از سرمایه‌گذاران در حوزه پلی متال‌ها به دنبال خلق فرصتی به منظور استفاده از پتانسیل‌ها و ذخایر موجود در استان از جمله معادن سرب و روی هستیم.

عزیزالله افضلی افزود: در سال جهش تولید با تقویت صنایع معدنی در استان قزوین می‌توانیم در توسعه اشتغال و شکوفایی منطقه گام‌های اساسی برداریم.

در این جلسه گزارش جامع از میزان اثرات زیست‌محیطی و درصد آلایندگی معادن استان و نیروگاه شهید رجایی و معادن استان البرز و کارخانه سیمان بر آلودگی شهرستان آبیک بررسی شد./ایرنا



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معادن استان استان قزوین سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است

محمدمهدی فداکار صبح پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در نود و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به سیاست انقباضی در حوزه بانکی عنوان کرد: اقتصاد کشور به بانک عادت کرده و ادامه این روند در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی، چالش جدی به وجود می‌آورد و شرکت‌ها در کار معمول و سرمایه در گردش خود می‌مانند. 

وی در مورد حقوق معادن و بازگشت آن به استان‌ها گفت: حقوق معادن و بازگشت آن قانون دارد و لذا تغییر در محل خرج آن هم باید منبع و مرجع قانونی داشته باشد. 


استاندار کرمان به بانک‌های خصوصی و عدم مشارکت آنها در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پرداخت و گفت: بانک‌های خصوصی در کل کشور مورد گلایه هستند و در استان هم هیچ کمکی نکردند؛ به غیر چند مورد سرمایه‌گذاری که داشتند، اما بعضی از آنها مفری برای فرار سرمایه شده‌اند. 


فداکار گفت: با ایجاد انگیزه، مبالغ زیادی از پول مردم در بانک‌های خصوصی گذاشته می‌شود، اما مشخص نیست پول در کجاست و به چالش تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران