Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع ظهر امروز در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی قطعه ۶ راه‌آهن رشت کاسپین انزلی با بیان اینکه با تکمیل این خط ریلی اقتصاد استان را با رشد چشمگیری مواجه می‌کند، اظهار کرد:بر اساس آمار قطعه ۶ این راه‌آهن از کیلومتر ۱۸۵ آغاز و مساز قطع جاده رشت- فومن از روستاهای کمسار پس ویشه و کفرود عبور و سپس به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره بهدجزئیات ساختاری ۶ راه‌آهن رشت کاسپین انزلی گفت: طول این قطعه نزدیک به ۱۷ کیلومتر و ۹۴ آبرو و به طول ۳۱۳ متر و هشت پل خاص به طول ۲۷۳ متر در این پروژه اجرا می‌شود.

استاندار گیلان با اذعان به اینکه یکی از مهم‌ترین گام‌های اتصال ریلی در استان انجام‌شده است، بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته یکی از مهم‌ترین گام‌ها و پروژه‌های نهایی و در نیمه دوم شهریورماه اتصال ریلی خلیج‌فارس به دریای خزر با ریل‌گذاری راه‌آهن رشت- کاسپین- انزلی به طول ۴۰ کیلومتر انجام شد و این روند ادامه دارد.

زارع یکی از اهداف اتصال قطعه ۶ راه‌آهن رشت کاسپین انزلی را اتصال مرکز استان به دریای کاسپین دانست و افزود: اجرایی شدن این خط ریلی با اعتبارات عمرانی ملی و به‌عنوان بخشی از طرح راه‌آهن قزوین- رشت- انزلی شروع‌شده و با اتمام این طرح مرکز استان به منطقه گردشگری کاسپین متصل می‌شود.

وی با تأکید بر تأثیر مؤثر اتصال خط ریلی راه‌آهن رشت کاسپین انزلی بر حمل‌ونقل داخلی، خارجی و بار و مسافر تصریح کرد: این پروژه ازنظر ایجاد یک بزرگراه ریلی جدید برای صادرات و واردات کشور و همچنین ترانزیت کالا از مناطق شمالی کشور به خلیج‌فارس، آب‌های آزاد بین‌المللی و دیگر کشور‌های همسایه ایران بسیار اساسی و مهم بوده و منجر به ایجاد اشتغال پایدار در استان می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان مهم‌ترین مشکل در اجرای پروژه راه‌آهن رشت کاسپین انزلی را تأمین مصالح و شرایط اقلیمی دانست و گفت: بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد پروژه همچنان حدود یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار مترمکعب خاک و مصالح نیاز دارد که پیش‌بینی‌های لازم در این خصوص انجام‌شده است.

زارع با تأکید بر اینکه مجوزهای لازم برای انتقال مصالح موردنیاز راه‌آهن رشت انزلی کاسپین صادر می‌شود، تصریح کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی،قضایی و با صدور مجوزهای لازم برای انتقال صدور مجوزهای انتقال مصالح عملیات اجرایی این پروژه با سرعت انجام و بسیار امیدوارم با اهتمام موجود تا خرداد‌ماه سال آینده، خط ریلی به بندر کاسپین و منطقه آزاد انزلی متصل شود.

وی از تزریق ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به تکمیل راه‌آهن رشت انزلی کاسپین خبر داد و بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و با مساعدت سازمان برنامه‌وبودجه کشور ۷۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر افزون بر ۵۰  میلیارد تومان ماه گذشته به این پروژه تزریق‌شده و نگرانی از بابت موضوعات مالی وجود ندارد.

استاندار گیلان با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی قطعه‌های ۶ و هفت راه‌آهن رشت انزلی کاسپین افزود: با اعلام پیمانکار ۹ کیلومتر از بخش‌های تکمیلی عملیات زیرسازی را تا پایان ماه جاری ریل‌گذاری شده و با توجه به محدودیت‌های زمانی پس از تحویل قطعات تکمیلی زیرسازی، عملیات روسازی و ریل‌گذاری به‌صورت هم‌زمان انجام می‌گیرد.

 

به گزارش فارس، قطعه ۶ این پروژه از کیلومتر ۱۸۵ (جاده جیرده) آغاز و پس از قطع جاده رشت – فومن و با عبور از روستاهای کمسار، پس ویشه و کفترود (نرسیده به جاده پیربازار) خاتمه می‌یابد. طول این قطعه نزدیک به ۱۷ کیلومتر است و ۹۴ آبرو به طول ۳۱۲ متر و نیز هشت پل خاص به طول ۲۷۳ متر در این قطعه کار می‌شود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: کاسپین گیلان انزلی راه آهن راه آهن رشت کاسپین انزلی خط ریلی قطعه ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 847207 منبع: تسنیم برچسب‌ها مهرداد بذرپاش خبر مهم مسکن

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود