Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح پایش و غربالگری زندانیان با حضور دادستان تهران و صد قاضی در زندان قزلحصار پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، طرح پایش و غربالگری زندانیان با حضور دادستان تهران و صد قاضی در زندان قزلحصار پیگیری شد. علی القاصی مهر دادستان تهران در جلسه پایش ندامتگاه قزلحصار گفت: ما قضات در مقابل تک تک زندانیان مسئولیت شرعی داریم و با دستوالعمل ها و تاسیسات جدید حقوقی در  قانون مجازات اسلامی که توسط قوه قضاییه ابلاغ گردیده، آزادی عمل بیشتری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان استان تهران که به همراه مدیرکل زندانهای این استان و یکصد نفر از قضات محاکم و شعبات مختلف و با هدف پایش زندانیان در ندامتگاه قزلحصار حضور یافته بود، گفت: از تمام راهکارها و ارفاقات قانونی استفاده کنید تا هیچ زندانی مستحق کمک در زندان نماند، بسیاری از این افراد تحت شرایط نامساعد خانوادگی، اقتصادی یا اجتماعی دست به ارتکاب جرم زده اند.

القاصی مهر تصریح کرد: ما قضات با توفیق خداوند در جایگاهی قرار گرفته ایم که می توانیم گره گشای مشکل یک شخص نیازمند و درمانده باشیم و در مقابل تک تک زندانیان مسئولیت شرعی داریم ما قضات در مقابل تک تک زندانیان مسئولیت شرعی داریم و با دستوالعمل ها و تاسیسات جدید حقوقی در  قانون مجازات اسلامی و با راهکارهای جدید تخفیفی قوانین کاهش مجازات که توسط قوه قضاییه ابلاغ گردیده، آزادی عمل بیشتری وجود دارد.
وی همچنین گفت: حضور قضات در زندان ها باید موثر و هدفمند باشد تا زندانی که دست نیازش به درگاه خدا و چشمش به قلم شماست، امروز گره از مشکلش باز شود و وقتی این ندامتگاه را ترک می کنید وجدانتان آسوده و دل خانواده های زیادی را با آزادی زندانیان شاد نمایید.

همچنین در این بازدید مدیرکل زندان های استان تهران ضمن خوشامدگویی گفت: ندامتگاه قزلحصار، مختص نگهداری زندانیان موادمخدر و نیز اتباع بیگانه است که اغلب این اتباع را افاغنه تشکیل می دهند و فقط ده نفر زندانی از کشورهای دیگر داریم.

سیدحشمت الله حیات الغیب تاکید نمود: با تلاش های اخیر صورت گرفته، یازده درصد آمار متهمان این ندامتگاه کاهش یافته است.

وی ادامه داد: زندان بخش مهمی از جامعه است و سعی گردیده افرادی که در این جامعه خاص زندگی می کنند، طی فرآیندها و برنامه‌های روانشناسانه‌ای که تدوین گردیده، با روح و جسمی سالم به جامعه اصلی برگردند.

در پایان جلسه، قضات شعبات مختلف در اندرزگاه های ندامتگاه حضور یافته‌، نسبت به بررسی و پایش تمام پرونده های قضایی  و گفتگو با مددجویان اقدام نمودند که تا غروب ادامه خواهد یافت.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا علی القاصی مهر کرونا دادستان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها