Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «شهریار حیدری» روز پنجشنبه در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از مرز پرویزخان شهرستان قصرشیرین با اشاره به اینکه روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ کامیون وارد این مرز می شود، افزود: این موضوع سبب تخریب زیرساخت ها از جمله راه دسترسی به مرز شده و برای ترمیم و بازسازی آن نیازمند اعتبارات ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش مردم استان کرمانشاه بخصوص شهرستان قصرشیرین در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این مردم در شرایط سخت از انقلاب و نظام دفاع کردند و امروز نیز همچنان حامی و پشتیبان انقلاب و نظام هستند و اگر مطالبه به حقی دارند باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ارتزاق بخشی از مردم از محل مرز و تاثیرات فعالیت های مرزی بر اقتصاد و معیشت مردم تاکید کرد که هرگونه تصمیم مدیریتی تاثیر مستقیم بر اقتصاد خانوارهای مرزی دارد و از این رو از تصمیم گیران انتظار داریم تصمیماتی برای ارتقای سطح درآمد و معیشت مردم اتخاذ کنند.

قوای سه گانه برای دور زدن تحریم ها تلاش کنند

مدیرکل دفتر امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این بازدید از تجار و فعالان اقتصادی در شرایط فعلی تحریم های ظالمانه و شیوع کرونا به عنوان سربازان اقتصادی قدردانی کرد و گفت: همه مشکلات فعلی شهرستان قصرشیرین را نباید در مرز خلاصه کرد.

«شهروز برزگر» افزود: در شرایط تحریم های ظالمانه و شیوع کرونا وزارت امور اقتصادی و دارایی یکی از وزارتخانه هایی است که سرمایه گذاری و هزینه می کند و براساس شرح وظایف قانونی در این راستا سنگ تمام گذاشته است.

او یادآوری کرد باتوجه به شرایط تحریم و وضعیت سخت اقتصادی کشور، قوای سه گانه برای دور زدن تحریم ها باید ورود کنند.

گمرک مجری اجرای مقررات است

مدیرکل امور اداری و رفاهی گمرک ایران نیز در این بازدید با بیان اینکه گمرک جز سازمان ها و دستگاه های مجری قانون است نه قانون گذار، گفت: اینکه باید فرایند صادارت و واردات به نفع صادر کننده و وارد کننده اصلاح و تسهیل شود و در این میان حق دولت هم تضییع نشود و همچنین حق صادر کننده و وارد کننده نیز در نظر گرفته شود طبیعی و ما هم موافق هستیم.

سید «مهدی طیبی»  افزود: گمرک مجری قانون است و اگر قوانین و مقررات نیاز به اصلاح دارد باید در نهادهای قانون گذار و تصمیم گیر اصلاح گردد تا گمرک نیز اجرا نماید.

وی در ادامه گفت: در بحث نیروی گارد حدودا یک ساله بنده شخصا پیگیر این مساله از سازمان اداری استخدامی کشور هستم و ۸۴ نفر درخواست مجوز استخدامی برای گارد گرفته شده که متاسفانه این مجوز داده نشد که ما بتوانیم نیروی گارد را به گمرکات مرزی کشور تزریق کنیم.

وی اظهار داشت: ما در تلاش هستیم این مجوز گرفته شود و تا پایان برنامه ششم نزدیک سه هزار نفر از مدیران و کارکنان گمرک بازنشسته می شوند که باید با تلاش نمایندگان و مدیران ارشد این مجوز استخدام اخذ شود تا گمرک دچار خلا انسانی و مدیریتی نشود.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.    

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.  

برچسب‌ها مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه ایران توسعه صادرات توسعه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه ایران توسعه صادرات توسعه اقتصادی مرز پرویز خان قصرشیرین توسعه ایران توسعه صادرات توسعه اقتصادی اخبار کنکور تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین شریعتی مجری و کارشناس رسانه ملی با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روزها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم‌آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که به ابعاد فرهنگی توجه شود و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

وی افزود: البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم‌شدن فرزندآوری در کشور شده اما بی تأثیر هم نیست.

شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعارهای مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند، اما در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند. این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم.

وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دولت باید موانع فرزندآوری را رفع کند

همچنین وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال، با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آنها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید. بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که با وجود نداشتن مشکل مالی تمایل به ازدواج و داشتن فرزند ندارند. اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

کد خبر 6097872

دیگر خبرها

  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی اردبیل
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • کشف بیش از ۱۲۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • بارش شدید باران در قصرشیرین
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی