Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@22:11:27 GMT

رئیسی: عادی انگاری کرونا خطرناک است

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۴۵۹۱۲

رئیسی: عادی انگاری کرونا خطرناک است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از کاهش موارد بستری بیماران کرونایی در تهران خبر داد و گفت: نباید با عادی انگاری به پیک گذشته بیماری برگردیم.

به گزارش مشرق، علیرضا رئیسی، در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، از کاهش یک سوم حجم مراجعان سرپایی به مراکز درمانی خبر داد و گفت: موارد مثبت ابتلاء به بیماری کرونا در کشور بسیار کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: رئیسی: راه مقابله‌با کرونای انگلیسی‌ رعایت پروتکل‌های بهداشتی است

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد ملی مقابله با کرونا، افزود: با اجرای طرح ملی غربالگری از تک تک خانه‌ها به صورت تلفنی یا حضوری غربالگری انجام می‌گیرد که در صورت نیاز در منزل از افراد تست سریع گرفته می‌شود.

رئیسی تاکید کرد: با افزایش تعداد تست‌های روزانه دیگر شکایتی از تأخیر در انجام یا اعلام نتیجه تست‌ها نداریم.

وی تصریح کرد: تاکید بر این است که از مبتلایان تست اصلی pcr گرفته شود اما برای اطرافیان بیمار و کسانی که در خانه تست می‌دهند از رپید تست‌ها یا تست سریع استفاده شود.

دبیر کمیته بهداشت و درمان افزود: با اعمال محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های گذشته، آمار بستری شدگان به شدت کاهش یافت به طوری که در تهران از هزار نفر بستری روزانه به زیر ۳۰۰ نفر در روز رسیده‌ایم.

رئیسی تاکید کرد: با اینکه روند شیوع بیماری در کشور رو به کاهش است اما نباید با عادی انگاری موجب بروز مجدد پیک بیماری شویم، چرا که پیک گذشته کرونا فشار بسیار زیادی به کادر بهداشت و درمان وارد کرد.

وی افزود: اکنون در وضعیت جدیدی قرار گرفته‌ایم و امیدواریم با رعایت خوب پروتکل‌های بهداشتی این روند ادامه داشته باشد.

رئیسی با اشاره به اجرای طرح اعمال محدودیت تردد شبانه، گفت: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور معتقدند که این طرح از جمله موفق ترین طرح‌ها در زمینه کاهش آمار ابتلاء و جلوگیری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی بوده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی علیرضا رئیسی ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا سید ابراهیم رئیسی وزارت بهداشت ستاد ملی علوم پزشکی مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد