Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، حالا این حال و روز یک زن در کینشازا واقع در کنگو است. او خونریزی های عجیبی داشته و اکنون روی تخت خوابی در بیمارستان نشسته است. دو کودک او نیز باید به فرد دیگری فعلا سپرده شوند.

این زن منتظر تست ابولا است. اگر بیماری اش ابولا باشد که باید به شدت نگران شیوع مجدد بیماری خطرناک و کشنده ابولا در جهان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ابولا نباشد که باید نگران شیوع بیماری «ایکس» در دنیا بود، این بیماری می تواند کرونا باشد، می تواند نباشد. اوضاع پیچیده تر و خطرناک تر از چیزی است که تصور می شود. بیماری ایکس شاید کرونا باشد اما شاید بیماری جدیدی باشد که جان میلیون ها انسان را میگیرد.

هویت این زن پنهان مانده چون افراد محلی به سرعت افراد بیمار را طرد می کنند.

واکسنی برای ابولا وجود داردکه نرخ مرگ ناشی از این بیماری را پایین می آورد.

اکنون یک نظریه مطرح است. با توجه به علائم و نشانه هایی که در کنگو دیده می شود نکند پاتوژن جدیدی قرار است به جای کووید 19 دنیا را در هم بریزد؟

این موارد داستان علمی تخیلی نیست. این یک ترس علمی است ، مبتنی بر حقایق علمی.

دکتر دادین بونکول که یک پزشک آفریقایی است می گوید: «همه ما باید بترسیم، ابولا ناشناخته بود. کووید ناشناخته بود. ما باید از بیماری های جدید بترسیم.»

طبق گفته پروفسور «ژان ژاک مویبه تامفوم» كه در سال 1976 به كشف ويروس ابولا كمك كرد و از آن زمان در خط مقدم شكار عوامل بيماري زاي جديد بوده است ، بشر با تعداد نامعلومي از ويروس هاي جديد و بالقوه كشنده كه از جنگل هاي باراني گرمسيري آفريقا ظاهر مي شوند ، روبرو است.

وی به سی ان ان گفت: «ما اکنون در جهانی هستیم که عوامل بیماری زای جدیدی از آن بیرون می آیند و این همان تهدیدی برای بشریت است.»

مویمبه به عنوان یک محقق جوان ، اولین نمونه های خون را از قربانیان یک بیماری مرموز که باعث خونریزی شده بود ، گرفت.

شیشه های خون به بلژیک و ایالات متحده ارسال شد ، جایی که دانشمندان ویروسی به شکل کرم پیدا کردند. آنها آن را "ابولا" نامیدند.

شناسایی ابولا به زنجیره ای متصل بود که دورترین نقاط جنگل های بارانی آفریقا را به آزمایشگاه های با تکنولوژی پیشرفته در غرب متصل می کرد.

ترس از وقوع یک بیماری جدید ویروسی در دنیا زمانی بالا گرفت که نمونه های تست مشکوک به ابولا همگی رد شدند. پس ابولا نبود، کرونا هم نیست ، پس احتمالا با یک بیماری جدید روبرو هستیم.

محققان آفریقایی با ارسال نمونه ها به آمریکا در حال بررسی بیشتر بر روی این موضوع هستند.

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ابولا کرونا بیماری ایکس بیماری جدید یک بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۷۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌عامه امروز با حنان حسن بلخی رئیس عمومی منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان صحی جهان برای افغانستان در دفترکارش دیدار کرد.

دفتر رسانه های وزارت صحت عامه با ارسال خبرنامه ای نگاشت:‌ در این دیدار تاج الدین آویلا، رئیس اداره یونیسف برای افغانستان و نمایندگان سازمان صحی جهان نیز حضور داشتند.

در این دیدار در مورد ریشه کن کردن بیماری فلج اطفال در افغانستان، دستاوردهای وزارت صحت‌عامه در دو سال گذشته، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی افغانستان، ساخت شفاخانه ها به سطح ولسوالی‌ها، تقویت سیستم صحی، همکاری دوامدار، کنترل بیماری های ساری و هماهنگی بهتر بحث و گفتگو نمودند.

سرپرست وزارت صحت‌عامه گفت: پس از روی کار آمدن طالبان تحولی در سکتور صحت کشور به وجود آمده است.

سرپرست وزارت صحت‌عامه افزود: ما برای اولین بار برای داشتن یک افغانستان عاری از پولیو یک لابرتوار تشخیص پولیو( فلج اطفال ) را افتتاح نمودیم تا این بیماری به سرعت تشخیص داده شود.

سرپرست وزارت صحت‌عامه همچنین خواستار همکاری های دوامدار مسئولان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف با سکتور صحی افغانستان شد و از آنها خواست تا در قسمت ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، رسانیدن خدمات صحی به ساکنان مناطق دوردست، محو کامل بیماری پولیو و کنترل بیماری های ساری این وزارت همکاری نمایند. 

از سویی هم نمایندگان سازمان صحی جهان و یونیسف برهمکاری دوامدار ادارات خود تأکید نموده و از همکاری همه جانبه در این زمینه به وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان