Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ زری طاهری پرکوهی| همان‌طور که می‌دانید روز پرستار در تقویم اسلامی مصادف با ولادت با سعادت دخت امیرالمومنان، زینب کبری (س) اسوه صبر و مقاومت در صحرای کربلا است، در طول تاریخ جهان اسلام همواره از این بانوی بزرگ باعنوان جلوه‌ای از صبر و ایثار یاد می‌شود به همین علت در این روز از پرستاران زحمتکش قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شغل پرستاری یکی از مشاغلی است که نیاز به صرف مدت زمان طولانی حتی فعالیت در شیفت شب دارد، کسانی که به هر دلیلی این شغل را انتخاب می‌کنند خوب می‌دانند جدای از احساس تکلیف حس دلسوزی به بیماران و همچنین ارتباط دلی برایشان ایجاد می‌شود چرا که وقت زیادی را در کنار بیماران سر می‌کنند.

در استان مازندران در شهرهای مختلف پرستاران زیادی مشغول فعالیت هستند که البته با شیوع ویروس منحوس کرونا در محیط کارشان وظیفه‌شان نسبت به قبل سنگین‌تر و به ایثارگری نزدیک شده است، از این رو مردم ما احترام زیادی برای این قشر قائل شدند و به آن‌ها احترام بیشتری می‌گذارند.

*راه نجات؛ توکل بر خدا و توسل بر ائمه

توکل بر خدا و توسل به ائمه یکی از اقداماتی است که پرستاران و بیماران همواره به آن توجه دارند، پس از شیوع کرونا نیز گویی تنها راه آرامش خواندن ادعیه و توجه به دستورات قرآنی است.

سیده‌زینب فلاح، علاوه بر اینکه یک پرستار دلسوز است، احترام زیادی برای قرآن و ائمه اطهار قائل است به‌طوری که اوقات فراغت از کارش را در خانه مشغول آموزش قرآنی با دو فرزندش است، وی قرآن را سرلوحه کارش قرار داده و اکنون مادر دو فرزند حافظ قرآن است.

*پرستاری که مادر حافظان قرآنی است

فاطمه و ریحانه موسوی دختران ۱۱ و ۹ ساله خانم فلاح هستند که از ۵ تا ۷ سالگی شروع به روخوانی قران کردند تاکنون چهار سالی از شروع کار حفظ قرآن می‌گذرد و  فاطمه خانم تا جز ۲۲ و ریحانه خانم تا جز دهم بعلاوه جز ۳۰ قرآن را از حفظ هستند. 

وی می‌گوید؛ ۳۰ سال دارم و در بیمارستان شهید بهشتی شهرستان بابل به‌عنوان بهیار در بخش آی‌سی‌وی داخلی مشغول فعالیت هستم، البته ورود من بیمارستان از ۶ ماه قبل از شیوع کرونا ویروس آغاز شد، سال‌ها بود که مدرس قرآن بودم ولی به‌دلیل علاقه ذاتی به شغل پرستاری آموزش‌های مهارتی بهیاری را فراگرفتم تا اینکه توانستم در آزمون استخدامی موفق عمل کرده و به آرزویم برسم. 

*حفظ یک جز قرآن در مدت سه ماه!

فلاح تصریح می‌کند؛ قبل از ورودم به بیمارستان، کلاس‌های آموزشی قرآنی برگزار می‌کردم و دخترانم نیز در کلاس حضور داشتند متوجه علاقه‌شان به کار حفظ شدم از این رو امکانات برای حضور در کلاس‌های آموزشی حفظ و روخوانی را برایشان فراهم کردم، فاطمه خانم استعداد و علاقه زیادی به حفظ قرآن داشت تا جایی که یک جز را در مدت سه ماه حفظ کرد.

*در کنار فرزندان خودم هم حافظ شدم

این مادر موفق و بهیار بیمارستان، ادامه می‌دهد؛ در حال حاضر فاطمه در پایه ششم ابتدایی تحصیل می‌کند درس‌هایش سنگین شده ولی کار حفظ را ادامه خواهد داد من هم در اوقاتی که بیمارستان نیستم به تمرین و تکرار با بچه‌ها با پرداختن به تفسیر و  معانی آیات می‌پردازم، در کنار بچه‌ها خودم بیش از سه جز قرآن را از بر شدم.

وی با تاکید بر اینکه آرزویم این است که بچه‌ها علاوه بر حافظ قرآن بودن، عامل قرآن باشند، بیان می‌کند؛ توجه به معانی قرآن و توسل به آن عامل موفقیت در زندگی ما مسلمانان است، ریحانه من هم ۱۰ جز را حفظ کرده و در کلاس چهارم تحصیل می‌کند، همسرم به‌شغل رانندگی برای شرکت برق مشغول است، زمانی که من در بیمارستان هستم بچه‌ها مستقل از خودشان مراقبت می‌کنند.

*هدیه‌ام به بیماران؛ القای حال خوش معنوی با اذکار الهی

خانم فلاح اضافه می‌کند؛ از دوران کرونایی در بیمارستان اگر بگویم، گذاشتن دائمی ماسک و ایزوله بودن برای کادر درمان اذیت‌کننده هست ولی با این حال می‌گوییم همین که بیماران سلامتی خود را به‌دست بیاورند برای‌مان کافی است، کادر درمان امروز اسوه‌ای از ایثار و از خودگذشتگی شدند، من صبرم را از قرآن می‌گیرم، بیماران می‌گویند ما از تو روحیه می‌گیریم!

این بهیار اعلام می‌کند؛ به بیماران کرونایی که اکسیژن خون‌شان پایین است می‌گویم ذکر "یا لطیف" را زیر لب بگویید استقبال می‌کنند، همواره سعی می‌کنم به بیماران روحیه بدهیم، بیشترین ارتباط و تماس مستقیم با بیماران را کادر بهیاری دارند چرا که از هر چیزی مربوط به دارو و درمان است از ابتدا تا انتهای کار آگاه بوده، خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار دارم و از او را به حق قرآنش قسم می‌دهم تا هر چه زودتر شر این بیماری را از مردم دور کند.

این بهیار علاوه بر اینکه مادری موفق است یکی از کادرهای درمانی فعال در بیمارستان است که فراتر از وظیفه‌اش به درمان معنوی بیماران کمک می‌کند.

بیمارانی که در بیمارستان بستری شدند و سوابقی دارند بهتر می‌دانند که این دوران و تحمل خوابیدن روی تخت چقدر سخت و طافرسا است، جدای از لزوم گذراندن این دوران استرس و اضطراب و دوری از نزدیکان فشارهای زیاد روحی با خود دارد.

چه چیزی بهتر از  اینکه پرستاران و کادر درمان با حال خوش به دادن روحیه بیماران بپردازند و برایشان خاطرات خوش رقم بزنند.

همزمان با هفته قرآن و روز پرستار رئیس آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر به‌همراه مدیر دارالقرآنی که دخترها در آن مشغول آموزش هستند با حضور در منزل خانم فلاح از این مادر پرستار تجلیل کردند.

به گزارش فارس؛ پرستاران و کادر درمان ما با توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار به‌خصوص بانو زینب کبری (س) تاکنون موفق عمل کرده و ادامه خواهند داد.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستاری حافظ قرآن کادر درمان بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۷۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن