Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@03:03:35 GMT

مشکلات بزرگ توخل در PSG در سه پرده

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۴۹۹۱۵

مشکلات بزرگ توخل در PSG در سه پرده

به بهانه اخراج توماس توخل سرمربی آلمانی از پاری سن ژرمن، نگاهی به کارنامه دو ساله و نیمه او روی نیمکت PSG می‌اندازیم.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پاری سن ژرمن دیروز به شکل ناگهانی توماس توخل سرمربی آلمانی خود را بعد از دو سال و نیم حضور روی نیمکت تیم پاریسی اخراج کرد. اما مهمترین فراز و فرودهای دوران دو سال و نیمه حضور او در پاریس چه بود؟

 

از منچستر تا لیسبون؛ اختلاف فاحش در نتایج

توماس توخل در این دو سال و نیم با اتفاقات ریز و درشتی مواجه شد و فراز و فرودهای شدیدی در کارش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از شکست تحقیرآمیز مقابل تیم ب منچستریونایتد در لیگ قهرمانان 2019 تا رسیدن به فینال این رقابتها در تابستان گذشته. آن هم بعد از یک فصل درخشان که PSG موفق شد همه جامهای فرانسه را فتح کند.

 

 

توخل در دوران حضور در پاریس رویهم رفته 6 جام قهرمانی بدست آورد. او در این مدت 127 بازی به عنوان سرمربی روی نیمکت نشست که از آنها 196 پیروزی، 11 تساوی و 20 شکست بدست آورد. توخل از نظر درصد پیروزی اما نتوانست بهترین مربی PSG باشد چرا که مربی پیش از او اونای امری موفق شده بود 76.3 درصد بازی هایش را پیروز شود و این درصد برای توخل 75.6 درصد بود.

 

توخل امسال در لیگ قهرمانان نتوانست در گروه خود رتبه اول را بدست بیاورد. در لیگ1 هم پاریس تا اینجا مقابل سه حریف اصلی خود موناکو، لیون و لیل شکست خورده و بعد از 17 هفته در رتبه سوم جدول ایستاده.

 

در این شکی نیست که توخل اگر سال گذشته موفق می شود بایرن مونیخ را در فینال لیگ قهرمانان شکست بدهد وضعیت کاملا متفاوتی پیدا می کرد. موفقیت بزرگی که در آخرین لحظه از دستان او فرار کرد.

 

مشکلات در رختکن

توخل بعد از مدتی مربی گری در ماینتس و دورتموند به تیمی آمد که پر از ستاره های بزرگ و نامدار بود. این اولین تجربه او از سر و کار داشتن با ستاره هایی در این ابعاد بود. توخل اما خیلی زود توانست اعتماد رختکن را جلب کند و به خصوص با ستاره های اهل آمریکای جنوبی رابطه خوبی پیدا کرد. از آن پس در زمین شاهد تیمی متحد بودیم، ستاره‌هایی که برای یک نقشه و برنامه منسجم تلاش می کردند. چیزی که در دوران اونای امری جای خالی اش در PSG احساس می شد.

 

 

اما به نظر می رسد تلاش توخل برای مدیریت رختکن بر اساس رفاقت و خوش رفتاری با بازیکنان بعد از مدتی باعث شده بود اتوریته او در این تیم تضعیف شود. از جمله مهمترین اتفاقاتی که می تواند نشانه ای از این تفسیر شود می توان به تنشهای او با کیلیان امباپه اشاره کرد. مهمترین درگیری او با امباپه زمانی رخ داد که ستاره فراسنوی در بازی با لوریان وقتی توسط توخل تعویض شد از بیرون رفتن از زمین دلخور بود و به نظر می آید حاضر نیست از دستور سرمربی تمکین کند.

 

دردسر با مصدومیت‌های متعدد

پاری سن ژرمن از ابتدای این فصل با مشکل مصدومیت مواجه بوده و این برای توخل دردسری بزرگ بود. در اینکه در دوران پساکرونا مصدومیت روندی صعودی داشته شکی نیست ولی درصد مصدومیتها در پاریس بیشتر از وضعیت نرمال بود. توخل در مواجهه با سوال یک خبرنگار که برای حل این مشکل چه باید کرد با صراحتی کم نظیر گفت:" برای تغییر این روند چکار باید کرد؟ نمی دانم. فقط می توانم اطمینان بدهم که برای حل مشکل هر کاری بتوانیم خواهیم کرد".

 

 

تفاوت درصد مصدومین پاری سن ژرمن با مصدومین دیگر تیمهای بزرگ اروپایی باعث شده برخی کارشناسان تکنیک‌های کادر فنی و کادر پزشکی باشگاه را زیر سوال ببرند. جواب دقیق این سوال زمانی مشخص می شود که چند هفته از روی کار آمدن سرمربی جدید PSG بگذرد تا معلوم شود آیا مقصر اصلی در تعدد مصدومین پاری سن ژرمن توماس توخل و کادر فنی اش بوده یا اپیدمی کرونا؟

 

 

 

توماس توخل (سرمربی) پاری سن ژرمن

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: توماس توخل سرمربی پاری سن ژرمن پاری سن ژرمن توماس توخل دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۹۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پیش‌بازی پاری سن ژرمن - دورتموند؛ آدمی با رویاهایش زنده‌است
  • ترزیچ: رویای دورتموند تکرار قهرمانی سال 1997 است
  • ناصر الخلیفی: دیدار با دورتموند مهم‌ترین بازی پاری سن ژرمن در دوران من است
  • مارکینیوش: می‌خواهیم فرهنگ پاری سن ژرمن را به همه نشان دهیم
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • مأموریت سخت ژاوی به دکو: ژاوی سیمونز را به بارسلونا برگردان!
  • اورساتو داور بازی پاری‌سن‌ژرمن - دورتموند شد
  • دنیله اورساتو داور جدال برگشت پاری سن ژرمن و دورتموند
  • رئال مادرید برای امضای قرارداد با کیلیان ام باپه آماده می‌شود
  • با نماد برج ایفل؛ طرح لو رفته از پیراهن دوم پاری سن ژرمن برای فصل 25-2024 / عکس