Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خوش صدایی زیبنده نامِ بهروز رضوی است؛ شخصیتی که سال‌ها صدایش قصه شب بسیاری از شنوندگان رادیو تهران می‌شود. همیشه به نکته قابل تأملی اشاره می‌کند و باز هم این نکته را یادآوری کرد "اگر عقل و تجربه امروز را داشتم هرگز به تلویزیون نمی‌آمدم".

مدرک درجه یک هنری کشور را به صدای آشنای گرمی اهدا کردند که سال‌ها شنونده قصه‌های شبش بوده و اصلاً بسیاری از اوقات موج رادیو تهران را به خاطر او برگزیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز رضوی جزو گویندگانی است که نیاز به معرفی ندارد، چون شنوندگان رادیو و بینندگان تلویزیون سال‌ها است با صدای او زندگی کرده و قصه‌های شبانه او را گوش داده‌اند.

رضوی معتقد است گوینده حرفه‌ای و موفق نباید خودش را در برنامه به رخ مخاطب بکشد و باید تمام تمرکزش روی متنی باشد که اجرا می‌کند.

گوینده قدیمی رادیو اعتقاد دارد که شنونده نباید گوینده را حس کند؛ یعنی گوینده در جایی موفق است که خودش را حذف کند. اگر گوینده توانایی‌های خودش را به رخ مخاطب بکشد، مزاحم درک سالم و بی‌واسطه مطلب می‌شود.

برخی مواقع گویندگان جوان حیفشان می‌آید صدایشان در بخش‌هایی از قصه از شفافیت یا شیکی بیفتد و از بین برود و به همین دلیل مرتب مراقب صدای خودشان‌اند؛ در حالی که گوینده باید مواظب متن و نوع اجرای آن باشد.

با رضوی به بهانه پخش مستند غیررسمی و دیدار با رهبر انقلاب صحبت کردیم که البته خیلی اهل گفتن نیست و بیشتر از خوشحالی‌اش و انگیزه مضاعفی که آن دیدار به او انتقال داده است.

گفتنی‌های کوتاهی داشت مخصوصاً ماجرای جالبِ عوض کردن چند باره انگشتر داشت که در ادامه می‌خوانید:

هر بار که با او صحبت می‌کنیم رادیو را رسانه گرمی می‌داند و اعتقاد دارد اگر عقل و تجربه امروز را داشت هرگز به تلویزیون نمی‌رفت.

بهروز رضوی می‌گوید: کاش به تلویزیون نیامده بودم، زیرا تصوری که شنونده از چهره من دارد از خود چهره من بهتر است.

بیشتر بخوانید

گپ و گفتی جذاب با بهروز رضوی

این گوینده نام‌آشنا درباره دیدار با رهبر انقلاب، تأکید کرد: واقعاً افتخار کردم به این دیداری که با بچه‌های رادیویی همراه شدم. واقعاً به ما اظهار لطف داشتند و در سخنرانی‌شان نکاتی را گوشزد کردند که دغدغه بسیاری از دلسوزان اهالی فرهنگ و هنر بود.

وی در پاسخ به این سؤال درباره چه نکات رادیویی صحبت کردید، گفت: در مورد رادیو سعی کردم توجه‌شان را به نکاتی که باید جلب کنم. البته به نکاتی اشاره کردند که اشراف‌شان برایم قابل تأمل بود.

رضوی افزود: از آن جلسه اظهار لطف‌های ایشان به خاطرم مانده و انگیزه‌ای که برایم مضاعف‌تر شد آنقدر ایشان چقدر به اهالی فرهنگ و هنر ابراز لطف می‌کنند و برایشان این مقوله اهمیت ویژه‌ای دارد.

گوینده قدیمی رادیو درباره ماجرای پخشِ صحنه جذابِ عوض کردن چند باره انگشتر، خاطرنشان کرد: طبق عادت ایشان به حاضرین در این دیدار‌ها یادگاری اهدا می‌کنند و در آن جلسه هم انگشتری به یادگار می‌دادند. بر این اساس ایشان انگشتری به بنده دادند، اما اندازه دستِ من نشد به همین خاطر بعد از عوض کردن چند باره انگشتر، انگشتر خودشان را اهداء کردند و اتفاقاً اندازه دستم شد.

وی در پاسخ به این سؤال که این دیدار‌ها چه تأثیری می‌تواند بر روی اهالی فرهنگ و هنر داشته باشد، گفت: به تعالی و ارتقاء مسیر فرهنگ و هنر، کمک شایانی می‌کند. این دیدار‌ها حتماً روحیه مثبت و انگیزه مضاعفی را القاء می‌کند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهروز رضوی رهبر انقلاب دیدار با رهبر انقلاب بهروز رضوی فرهنگ و هنر بهروز رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت صدای جوان رادیو

به گزارش "ورزش سه"، این‌ گزارشگر و گوینده قدیمی رادیو ورزش پس از تحمل یک دوره بیماری در نهایت در عین تاسف و اندوه علاقه‌مندان به ورزش درگذشت.

علاقه‌مندان مسن‌تر ورزش، مسعود اسکویی را از زمانی به خاطر می‌آورند که او به گزارش رقابت‌های والیبال می‌پرداخت؛ گزارش‌هایی که قدمتش حالا به نیم قرن می‌رسد.

درباره اسکویی می‌شود به این نکته اشاره کرد که او یکی از شناخته‌‌شده‌ترین صداهای رادیو در چند دهه گذشته بوده است؛ صدایی جوان و بدون تغییر در طول سالیان که شاید پس از عطاءالله بهمنش در ذهن مردم ماندگار شد و شنیدنش در هر مکانی نام اسکویی را به ذهن می‌آورد.

او در اواخر دهه ۶۰ و در دوره آغاز سرگرمی‌سازی در صداوسیما، صبح‌ها در برنامه "سلام، صبح‌بخیر" اقدام به تفسیر رقابت‌های ورزشی می‌کرد و در آنجا دوباره به یک صدای مرجع در میان علاقه‌مندان به ورزش تبدیل شد. اسکویی حتی در جام جهانی ۱۹۹۰ بازی آلمان و یوگسلاوی را گزارش کرد که البته این یکی از معدود تلاش‌های او برای تبدیل شدن به یک گزارشگر فوتبال بود که او در نهایت خود تشخیص داد که این عرصه را به افراد دیگری واگذار کند.

اسکویی در ۲-۳ دهه گذشته به صورت دائم در رادیو ورزش مشغول به کار بوده و به عنوان گوینده و مجری و تهیه‌کننده برنامه‌های مختلفی را در دست داشته، از رقابت‌های مربوط به والیبال تا برخی گفتگوها و البته برنامه عجیبی با عنوان "با اسکویی".

او چهره مورد احترام در بین اهالی ورزش بود و از کسانی است که می‌شود عنوان پیشکسوت را برایش به معنای واقعی کلمه استفاده کرد.

روحش شاد و یادش گرامی.

دیگر خبرها

  • یادی از اسکوییِ فقید؛ صدای ماندگار ورزش
  • مسعود اسکویی تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد
  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • درگذشت مسعود اسکویی، گوینده رادیو
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • دیدار معلمان با رهبر انقلاب
  • مسعود اسکویی گوینده ورزشی درگذشت
  • فیلم/نمونه طنزپرداز متعهد به روایت رهبر انقلاب
  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب