Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام میثم تارم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قشم افزود: جامعه اسلامی و مردم از مجلس انقلابی توقع دارند که بودجه سال 1400 را به عنوان اولین تجربه خود، با وسواس کافی و دقت مورد بررسی قرار دهد.

وی ادامه داد: تکیه بودجه بر نفت یک آسیب بزرگ برای اقتصاد کشور محسوب می‌شود و از این رو وابستگی آن به درآمدهای نفتی باید تا حداقل ممکن کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه قشم با تاکید بر اینکه ساختار بودجه کشور نیاز به اصلاح دارد، تصریح کرد: انرژی هسته‌ای می‌تواند جایگزین مناسبی برای نفت و منبع خوبی برای تامین منابع کشور و درآمدزایی باشد.

وی با بیان اینکه دشمنان ایران به دنبال کاهش تولیدات هسته‌ای کشور هستند افزود: این انرژی نیازهای ما را در زمینه‌های مختلف علمی، پزشکی و غیر آن تامین می‌کند و وابستگی در اقتصاد و سیاست را کاهش می‌دهد.

تارم ادامه داد: باید برای امور تولیدی و عمرانی بودجه مناسب‌تری در نظر گرفت تا کشور در راستای جهش اقتصادی و اقتصاد مقاومتی حرکت کند.

وی اظهار کرد: هم اکنون ایران اسلامی در مرحله آزمایش انسانی واکسن کرونا است که این مهم همگام با چند کشور محدود در جهان در حال انجام است.

امام جمعه قشم افزود: امید است واکسن ساخت داخل به زودی در اختیار مردم ایران قرار گیرد تا نتیجه صبر و استقامت خود را مشاهده کنند.

شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، لارک و هنگام با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در خلیج فارس قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا تولید واکسن بودجه1400 شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تولید واکسن بودجه1400 شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قشم ویروس کرونا تولید واکسن بودجه1400 شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قشم اخبار کنکور جمعه قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت

شرکت نفت دولتی امارات عربی متحده (ادنوک) حداکثر ظرفیت تولید نفت خام خود را بی‌سروصدا، به روز کرده است.

به گزارش ایسنا، ادنوک این رقم را در وب سایت خود، به روز کرده، اما اعلام رسمی انجام نداده است. ظرفیت جدید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز، بالاتر از ظرفیت تولید ۴.۶۵ میلیون بشکه در روز است که در سال ۲۰۲۳ منتشر شد. ظرفیت تولید گاز طبیعی این شرکت، ۱۱.۵ میلیارد فوت مکعب در روز اعلام شده است.

شرکت نفتی دولتی امارات قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۷، به پنج میلیون بشکه در روز افزایش دهد که این هدف سالها پیش تعیین شده بود.

افزایش ظرفیت تولید در حالی صورت می‌گیرد که طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت امارات عربی متحده در مارس، کاهش یافت. این کاهش در راستای تلاش اوپک برای رساندن تولید به سطوح مورد توافق به منظور متوازن کردن بازارهای جهانی نفت بوده است.

امارات عربی متحده که سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، در گذشته با این گروه اختلاف پیدا کرده، زیرا بی صبرانه به دنبال افزایش تولید نفت خود و بهره برداری از ظرفیت افزایش یافته بوده است.

 تابستان گذشته، امارات عربی متحده اعلام کرد به کاهش تولید داوطلبانه اوپک نمی‌پیوندد و سال‌ها استدلال کرده است که باید به این کشور اجازه داده شود تا با افزایش ظرفیت تولید خود، نفت بیشتری تولید کند. در نهایت، در ژوئن سال میلادی گذشته، اوپک پلاس، سهمیه تولید امارات عربی متحده را به ۳.۲۱۹ میلیون بشکه در روز برای سال ۲۰۲۴ افزایش داد.

کاهش تولید فعلی اوپک، یک اقدامی احتیاطی است که قرار است تا آخر ژوئن ادامه پیدا کند. با این حال، در  نشست اوپک پلاس در اول ژوئن، مشخص خواهد شد که آیا اوپک باید کاهش تولید را بیشتر تمدید کند یا اینکه روند احیای تدریجی کاهش تولید را آغاز می‌کند.

هیثم الغیص، دبیرکل اوپک، به کسانی که آغاز پایان دوران نفت را پیش‌بینی می‌کنند، هشدار داده که مبادا با این پیش‌بینی‌های خطرناک، سیاست‌های انرژی را تقویت کنند که به هرج‌ومرج انرژی دامن می‌زند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوپک اصرار دارد که پیش‌بینی‌هایی که انقلاب خودروی برقی و گذار سبز را به‌طور کلی پیش‌بینی می‌کنند، بر اساس واقعیت نیستند و حساب کردن روی این کاهش تقاضای ساختگی برای نفت، می‌تواند منجر به سیاست‌هایی شود که در نهایت باعث می‌شود توازن بین عرضه و تقاضای نفت بهم خورده و بازار با کمبود عرضه و افزایش قیمت نفت روبرو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود
  • ارزش‌های دین اسلام و انقلاب را باید تبلیغ و تبیین کنیم
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس