Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ژاپن اعلام کرد که قصد دارد طی ۱۵ سال آینده وسایل نقلیه بنزینی را از جاده های خود حذف کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دولت ژاپن روز جمعه اعلام کرد که قصد دارد طی 15 سال آینده وسایل نقلیه بنزینی را از جاده های خود حذف کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(کلیک کنید)

هدف این طرح دولت ژاپن به صفر رساندن گازهای گلخانه ای و ایجاد سالانه تقریباً 2 تریلیون دلار رشد اقتصادی سبز تا سال 2050 می باشد.

"استراتژی رشد سبز" که هدف آن صنایع هیدروژنی و خودرو است، به عنوان یک برنامه عملی برای دستیابی به تعهد یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن مبنی بر از بین بردن انتشار کربن به صورت خالص تا اواسط قرن، مطرح شده است.

به منظور کمک به احیای اقتصاد متاثر از بیماری همه گیر کووید_19 و همسو کردن ژاپن با اتحادیه اروپا، چین و سایر اقتصادهایی که اهداف بلند پروازانه ای را برای تولید گازهای گلخانه ای تعیین کرده اند، سوگا "سرمایه گذاری سبز" را اولویت اصلی خود قرار داده است.

دولت ژاپن با هدف افزایش رشد اقتصادی سالانه به میزان 90 تریلیون ین از طریق سرمایه گذاری سبز تا سال 2030 و 190 تریلیون ین تا سال 2030، مشوق های مالیاتی و سایر حمایت های مالی را به شرکت ها ارائه خواهد کرد.

صندوق سبز دو تریلیون ینی دولت این کشور از سرمایه گذاری شرکت ها در فناوری سبز پشتیبانی خواهد کرد.

ممنوعیت فروش خودروهای بنزینی و دیزلی در انگلیس از سال 2030توقف خرید و فروش خودروهای بنزینی در یک ایالت آمریکا تا 2035

این طرح به دنبال جایگزینی فروش وسایل نقلیه بنزینی با وسایل نقلیه الکتریکی از جمله خودروهای هیبریدی و پیل سوختی تا اواسط دهه 2030 است.

برای تسریع در گسترش وسایل نقلیه الکتریکی، دولت ژاپن کاهش هزینه باتری خودروها مد نظر قرار داده است. هزینه باتری تا سال 2030 بیش از نیم کاهش خواهد یافت و به 10 هزار ین یا کمتر برای هر کیلووات ساعت خواهد رسید.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ژاپن خودرو اخبار ژاپن خودرو وسایل نقلیه بنزینی دولت ژاپن سال 2030 تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین اهداف ملی روسیه تا سال ۲۰۳۶ را تعیین کرد

رئیس‌جمهور روسیه بعد از مراسم تحلیف خود، با امضای فرمانی، اهداف مربوط به توسعه ملی این کشور برای دوره زمانی آینده (ابتدا تا سال ۲۰۳۰ و سپس تا سال ۲۰۳۶) را مشخص کرد که شامل ۷ گروه هدف است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، فرمان مربوط به اهداف توسعه ملی این کشور در دوره زمانی تا سال 2030 و با چشم انداز درازمدت‌تر، تا سال 2036، را امضا کرد. این سند روز گذشته در وب سایت رسمی کرملین منتشر شد.

در متن این فرمان آمده است: "من تصمیم دارم اهداف توسعه ملی فدراسیون روسیه را برای دوره تا سال 2030 و سپس برای آینده دورتر تا سال 2036 تعیین کنم."

این فرمان هفت گروه هدف را پیش بینی کرده است که اولین آنها با هدف حفظ رشد جمعیت کشور، ارتقای سطح سلامت و افزایش رفاه مردم در روسیه و همچنین حمایت از خانواده‌ها است. بدین ترتیب پوتین دستور داده که تا سال 2030، نرخ باروری کلی در کشور به 1.6 افزایش یابد. قرار است تا شش سال دیگر این رقم به 1.8 افزایش یابد.  رئیس جمهور همچنین دستور داده تا سال 2030، امید به زندگی سالم بین شهروندان به 78 سال و تا سال 2036 به 81 سال افزایش یابد. 

همچنین اهدافی برای تحقق توان بالقوه هر فرد، ایجاد محیط زندگی راحت و ایمن و دستیابی به رفاه مناسب محیطی تعیین شده است.

علاوه بر این، اهدافی برای توسعه یک اقتصاد پایدار و پویا، دستیابی به رهبری روسیه در عرصه تکنولوژی و تحول دیجیتال دولت فدرال و شهری، اقتصاد و حوزه اجتماعی ترسیم شده است.

بر اساس این هدف رشد پایدار اقتصاد روسیه بالاتر از میانگین جهانی و ظهور این کشور به عنوان چهارمین رده جهانی از لحاظ تولید ناخالص داخلی، محاسبه شده بر اساس برابری قدرت خرید، تا سال 2030 در نظر گرفته شده است. انتظار می‌رود، این امر با افزایش بهره وری نیروی کار، حفظ ثبات اقتصاد کلان و کاهش سطح بیکاری محقق شود.

همچنین تا شش سال آینده باید سهم خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت به 97 درصد افزایش یابد و این رقم تا سال 2036، به 99 درصد افزایش خواهد یافت.

برای تمامی اهداف در نظر گرفته شده، شاخص‌هایی برای دستیابی به آنها و وظایف مربوطه ارائه شده است. ضمن اینکه برای تحقق این اهداف، به دولت روسیه دستور داده شده که تعدادی پروژه‌ ملی در این رابطه را تا اول سپتامبر سال جاری برای بررسی ارائه دهد.

این فرمان رئیس جمهور از تاریخ امضای آن لازم الاجرا شده است.

پوتین: با اطمینان سال را پشت سر گذاشتیم/ پیش بینی فروپاشی اقتصاد روسیه محقق نشدتاکید کرملین بر ادامه برنامه توسعه روسیه با وجود جنگتحولات اوکراین|پوتین فرمان تحریم برخی کشورهای خارجی را امضا کرد/ آلمان: روسیه نباید در جنگ پیروز شود

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • پوتین اهداف ملی روسیه تا سال ۲۰۳۶ را تعیین کرد
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرگ پرویزخان
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم