Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی تندگویان، روز جمعه در آیین اختتامیه چهارمین دوره جایزه بازی‌های جدی ۱۳۹۹ که با مشارکت وزارت ورزش و جوانان و سه اداره کل ورزش و جوانان استان‌های تهران، تبریز و اصفهان برگزار شد، گفت: این مسابقات یکی از کارهای خوبی است که در این چند سال اخیر در حوزه فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای و با همکاری خوب بین ما و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۹۰ درصد گیمرها در سنین جوانی، نوجوانی و کودکی به سر می‌برند و باید بتوانیم از این فضا برای دادن پیام‌هایی که ممکن است به صورت عادی زیاد مورد توجه این سنین قرار نگیرد استفاده و در حین انجام بازی پیام را چه خودآگاه و چه ناخودآگاه به آنها منتقل کنیم تا در ضمیرشان نهادینه شود.

تندگویان ادامه داد: کارهای مختلفی در این خصوص انجام داده‌ایم و پیام‌های مختلفی در این چند دوره بازی‌های رایانه‌ای تولید و ارائه شده است که عمده پیام‌ها را نگاه کرده بودند. در این دوره هم که در تهران اصفهان و تبریز برگزار می‌شود، در حالی که کشور با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، بستر خوبی مهیاست تا بتوانیم پیام رسانی در حوزه کرونا را در چند سرفصل شامل پیشگیری، مبارزه با این بیماری و پساکرونا در قالب بازی‌ها ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه از هر صد ایرانی تقریباً ۳۸ نفر بازی مجازی انجام می‌دهند، افزود: از این آمار قابل توجه، تقریباً ۹۰ درصد از طریق تلفن همراه و مابقی هم از راه‌های مختلف در بازی‌ها حضور دارند و به طور میانگین روزانه ۴۰ دقیقه از وقت این افراد را می‌گیرد.

تندگویان اظهار داشت: ما با بنیاد بازی‌های رایانه‌ای قبل از این هم در مباحث روانی و اخلاقی در حوزه مشاوره‌ها همکاری داشتیم و با ما همراه بودند و حالا هم در موضوع کرونا هم با ما همکاری می‌کنند. از وزارت بهداشت هم در تولید پیام‌ها و اطلاع‌رسانی کمک گرفتیم و در مجموع این کار اتفاق خیلی خوبی است که در کشور از یک بستر کاملاً آماده شکل گرفته و حتماً بازتاب آن در اجتماع و در زندگی فردی و رفتار خود جوان موثر خواهد بود.

معاون امور جوانان گفت: در بحث مسئولیت پذیری، مهارت‌های ارتباطی، نحوه حضور در اجتماع و غیره سعی می‌کنیم در قالب پیام‌های مشخص از طریق بازی‌های رایانه‌ای پیام رسانی کنیم.

وی به جوانان و نوجوانان ایرانی پیشنهاد داد: وقتی که این بستر خوب به وجود آمده و بازی‌ها ساخت تولیدکنندگان داخلی است و هیجانات و سبک بازی خوبی دارد حتماً به سمت این بازی‌ها بیایند و در این دوران شیوع کرونا که همه خانه نشین شده‌ایم حتماً از بازی‌های ایرانی بهره برداری و در کنار آن از جوایز مسابقات هم استفاده کنند.

تندگویان اظهار داشت: جوانان با استقبال از بازی‌های ایرانی عملاً به بازی سازان ایرانی کمک می‌کنند و همچنین ما را هم در انجام رسالتمان یاری می‌دهند.

وی در پایان با بیان اینکه در عرض ۱۰ سال اخیر آمار استفاده از بازی‌های ایرانی ۹ برابر شده است، گفت: امیدوارم این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا فرزندان ما در محیط‌های امن بازی‌های داخلی که هم فضای جذاب و هم هیجانات مناسبی دارد فعالیت کنند.

کد خبر 5104381

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدمهدی تندگویان وزارت ورزش و جوانان ویروس کرونا معاونت ساماندهی امور جوانان نوجوانان جوانان بازی های رایانه ای شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر سازمان تامین اجتماعی ناجا شهر تهران قوه قضاییه آلودگی هوا پلیس راهور کمیته امداد امام خمینی پیروز حناچی شهرداری بازی های رایانه ای بازی های ایرانی پیام ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «با قید محرمانگی» درباره زنان یک روستاست که به نهادهای دولتی نامه‌ای محرمانه نوشته‌اند. شروین وحدت و پیام عزیزی تهیه کنندگی و کارگردانی مشترک این کار را به عهده داشته‌اند. بعد از «فیلم خانه سیاه است»، ساخته فروغ فرخزاد، که دوره یازدهم این جشنواره نمایش داده شد و جایزه اصلی را نیز دریافت کرد، با قید محرمانگی تنها فیلم ایرانی است که به اوبرهاوزن راه یافته است.

گفتنی است که فستیوال اوبرهاوزن یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست که هر ساله از یکم تا ششم می ( 12 تا 17 اردیبهشت) برگزار می‌شود و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

عوامل « با قید محرمانگی» عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان: شروین وحدت، پیام عزیزی، تدوین: محسن ظهرابی، فیلمبردار: کیوان ایمانی، موسیقی: احسان آنالویی، صداگذار: سامان شهامت و بهزاد مهدی‌زاده، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری، صدابردار: شروین وحدت،  مدیر روابط‌عمومی: سعید اسلام‌زاده، طراح پوستر: متین خیبلی، دستیارکارگردان: رضا عزیزی، مدیر تولید: مهرسام حق‌جو، عکاس: کیوان ایمانی، پخش بین‌الملل: نشاط باقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • مد خوب، مد بد!
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس