Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:33:14 GMT

دی اکسید کربن سوخت جت می شود

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۲۹۲۸

دی اکسید کربن سوخت جت می شود

ولید سوخت جت از دی اکسید کربن برای هواپیما‌ها به زودی می‌تواند به یک واقعیت تبدیل شود.

به گزارش برنا؛ به نقل از دیلی میل نوشت: تولید سوخت جت از دی اکسید کربن برای هواپیما‌ها به زودی می‌تواند به یک واقعیت تبدیل شود. اکنون گروهی از محققان دانشگاه آکسفورد موفق شده اند با استفاده از کاتالیزور‌های ارزان قیمت آهنی، دی اکسید کربن را از هوا جذب و آن را به سوخت هواپیما تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این محققان نوآوری خود را «پیشرفت اجتماعی قابل توجه ای» در زمینه نحوه تبدیل گاز‌های گلخانه‌ای عنوان کرده و ابراز داشته اند که نوآوری آنها، این پتانسیل را دارد که پرواز هواپیما‌ها را برای محیط زیست بی خطر سازد.

 

در این واکنش شیمیایی، دی اکسید کربن از هوا گرفته و به سوخت جت تبدیل می‌شود که سپس توسط هواپیمای در حال پرواز منتشر‌ می‌شود. از آنجایی که در این رویه نیازی به استخراج نفت از زمین نیست، این فرآیند کربن خنثی محسوب می‌شود.

 

حمل و نقل هوایی یک عامل بزرگ و در حال رشد در انتشار گاز‌های گلخانه‌ای محسوب می‌شود. به طوری که این صنعت عامل تولید ۱۰ درصد انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس است و با افزایش ترافیک هوایی در انگلیس و در خارج از این کشور در حال افزایش است.  

 

در نتیجه موضوع پرواز هواپیما‌ها به دلیل افزایش انتشار دی اکسید کربن در هوا،  به یک میدان نبرد زیست محیطی و سیاسی تبدیل شده است و طرفداران محیط زیست مخالف گسترش سفر‌های هوایی هستند.

 

در هنگام پرواز هواپیما، سوخت هواپیما به دی اکسید کربن و آب تبدیل شده و هر دوی این محصولات در اتمسفر منتشر می‌شوند.  اما در روش جدید محققان دانشگاه آکسفورد، گاز دی اکسید کربنی که از پیش در اتمسفر وجود دارد، گرفته و به سوخت تبدیل می‌شود و دیگر نیازی به استخراج سوخت جدید از زمین نیست.  

 

دی اکسید کربن به اندازه زیادی ثابت است، اما این محققان موفق شدند تا آن را با استفاده از یک واکنش شیمیایی که توسط یک کاتالیزور مبتنی بر آهن و با افزودن هیدروژن ایجاد می‌شود، به سوخت تبدیل کنند.  

 

محققان گفتند: این موفقیت می‌تواند انگلیس را در خط مقدم یک صنعت جدید و تحولی سبز قرار دهد. صنایع سبز، به صنایعی گفته می‌شود که در تولیدات خود روش‌های سازگار با محیط زیست را به کار می‌گیرند یا محصولات سازگار با محیط زیست تولید می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دی اکسید کربن دی اکسید کربن هواپیما ها محیط زیست سوخت جت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس

به‌تازگی اولین الماس مصنوعی تولیدشده از کربن موجود در گل‌های صدتومانی در شهر لوئویانگ چین رونمایی شد. ماه گذشته، باغ گل‌های صدتومانی شهر لوئویانگ با شرکت تولیدکننده الماس مصنوعی شهر موافقت کرد تا برای ایجاد این الماس منحصربه‌فرد، تعداد گل‌های مورد نیاز را در اختیار دانشمندان این شرکت قرار دهد. در میان این گل‌ها، یک گل صدتومانی ۵۰ساله هم وجود داشت.

بنابه گفته وانگ جینگ، مدیر عامل شرکت تایم پرامیس لوئویانگ، الماس مصنوعی ساخت شرکت‌شان با استفاده از فناوری استخراج کربن ماده زیست‌زا (گل صدتومانی)، تحت دما و فشار بالا کشت می‌شود.

اگرچه تولید الماس مصنوعی با استفاده از فناوری استخراج عنصر کربن خالص از گل صدتومانی نسبتا پیچیده است، شرکت تایم پرامیس چینی قصد دارد از منابع دیگر مانند مو، استخوان و حتی گل‌های دیگر، کربن استخراج کند.

آنها این کار را با استفاده از ابزار‌هایی که برای شکستن پیوند‌های شیمیایی بین اتم‌های کربن استخراج‌شده طراحی کرده‌اند انجام دهند. درواقع این دانشمندان اتم‌های کربن حاصل را مانند ساختار الماس کنار هم قرار داده و ترکیب می‌کنند تا به الماس واقعی دست بیابند.

منبع: خبرآنلاین

tags # چین ، تکنولوژی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟