Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@00:09:03 GMT

پنج ویژگی مشترک برترین شهرهای استارتاپی

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۳۷۲۲

با بررسی برترین شهر‌های استارتاپی جهان می‌توان به نقش کلیدی نهاد‌های مسئول کارآفرینی، ارتباط با سایر زیست‌بوم‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، نظام تامین مالی و زیرساخت ICT در موفقیت آن‌ها پی برد. در همین رابطه، بر اساس رتبه‌بندی موسسه StartupBlink در سال ۲۰۲۰، سانفرانسیسکو در صدر شهر‌های استارتاپی برتر جهان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از ایجاد و تقویت شهرهای استارتاپی را می‌توان در ارائه امکانات و خدمات به استارتاپ‌ها و صاحبان ایده خلاصه کرد. تجمع نهادهایی مانند مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مراکز تحقیقاتی در شهرهای استارتاپی از جمله مهمترین دلایل رشد و گسترش استارتاپ‌ها در این مناطق است. در همین رابطه، در ادامه به بیان برخی از مهمترین ویژگی‌های مشترک شهرهای استارتاپی برتر جهان خواهیم پرداخت.

1) نهادهای مسئول کارآفرینی

هر یک از شهرهای استارتاپی با توجه به اهداف و برنامه‌های خود دارای برخی سازمان‌های مسئول حمایت از فعالیت‌های نوآورانه و استارتاپی هستند. در همین رابطه، شرکت‌های نوپا و صاحبان ایده می‌توانند از طریق ارتباط با این سازمان‌ها از انواع تسهیلات و امکانات ارائه شده توسط آن‌ها بهره‌مند شوند. علاوه بر این، حضور در مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌های مستقر در شهرهای استارتاپی می‌تواند منجر به تسهیل دسترسی استارتاپ‌ها به تسهیلات مالی، خدمات مشاوره‌ای و همچنین سرمایه‌گذاران بالقوه شود.

2) ارتباط با سایر زیست‌بوم‌ها

ارتباط و همکاری با شرکت‌های مستقر در سایر شهرها و کشورها می‌تواند نقش بسزایی در افزایش اندازه بازار و متعاقبا فروش یک استارتاپ ایفا کند. در همین رابطه، شهرهای دارای ارتباطات گسترده اقتصادی و فرهنگی با سایر مناطق جهان، گزینه‌های به مراتب بهتری برای تاسیس یک شرکت استارتاپی به شمار می‌روند. نمایشگاه‌ها و همایش‌های برگزار شده در این شهرها نقش مهمی در افزایش همکاری میان استارتاپ‌های مستقر در مناطق مختلف جهان ایفا می‌کنند.

3) دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

دانشگا‌ها را می‌توان یکی از مهمترین مراکز تربیت نیروی کار ماهر و متخصص دانست. این مراکز علاوه بر تغذیه شرکت‌های استارتاپی موجود، نقش بسزایی در خلق ایده‌ و متعاقبا استارتاپ‌های جدید ایفا می‌کنند. در همین رابطه، ارتباط گسترده و هدفمند میان دانشگاه‌ها و نهادهایی مانند پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها، یکی از نشانه‌های وضعیت مطلوب شهرهای استارتاپی است.

4) نظام تامین مالی

تامین مالی را می‌توان مهمترین مولفه در فرایند شکل‌گیری، تکامل و رشد شرکت‌های استارتاپی دانست. در همین رابطه، شهرهای استارتاپی برتر با ایجاد شبکه‌ای از شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، سرمایه‌گذاران فرشته‌، نهادهای ارائه‌دهنده تسهیلات دولتی و ... نقش بسزایی در تسهیل فعالیت استارتاپ‌ها و صاحبان ایده ایفا می‌کنند.

5) زیرساخت‌ ICT

موفقیت شرکت‌های استارتاپی مانند هر نوع فعالیت اقتصادی دیگری مستلزم وجود زیرساخت‌های مناسب است. با توجه به نقش کلیدی فناوری اطلاعات و ارتباطات در رشد فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان، وجود زیرساخت‌ ICT پیشرفته در شهرهای استارتاپی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

شهرهای استارتاپی برتر

بر اساس رتبه‌بندی موسسه StartupBlink در سال 2020، سانفرانسیسکو، نیویورک، لندن، بوستون و لس آنجلس به ترتیب در صدر برترین شهرهای استارتاپی جهان قرار دارند. در همین رابطه، وجود پنج مولفه فوق در هر یک از این شهرها به وضوح قابل مشاهده است. آمریکا با 8 نماینده در میان 20 شهر استارتاپی برتر، در صدر کشورهای جهان از این حیث قرار دارد.

برچسب ها: استارت آپ ، کارآفرینی ، فعالیت اقتصادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LEB

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استارت آپ کارآفرینی فعالیت اقتصادی استارتاپی برتر شهرهای استارتاپی همین رابطه استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است