Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک ساحلی یاسوج یکی از پارک های زیبای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و در کنار رودخانه بشار است که پروژه ساماندهی آن در سایه امن کرونا به خواب زمستانی فرو رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس پارک ساحلی شهر یاسوج در حاشیه رودخانه بشار یکی از مکان های گردشگری در مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد است که میزبان خانواده های یاسوجی و گردشگران زیادی در ایام مختلف سال و در شرایطی غیر از شرایط کرونایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ایام که شیوع ویروس کرونا تمام مکان های گردشگری در نقاط مختلف استان کهگیلویه وبویراحمد را با تعطیلی رو به رو کرده است می تواند فرصت خوبی باشد برای مسئولین حوزه مدیریت شهری باشد که برای برطرف کردن مشکلات زیر ساختی در مکان های گردشگری اقدامات لازم را انجام دهند.

چند سالی از اجرای طرح ساماندهی حاشیه رودخانه بشار در پارک ساحلی میگذرد اما همان گونه که در تصاویر قابل مشاهده است بعد از بتن ریزی و اجرای بخش کمی از آن، این طرح به صورت راکد به حال خود رها شده است که این موضوع باعث هدر رفت بیت المال می شود.

اگر چه مسئولین شهری به خوبی از درآمد زا بودن این مکان در طولانی مدت خبر دارند اما این طرح سال هاست که به حالت خود رها شده البته نمی توان تاثیر انتشار ویروس کرونا و تعطیلی مکان های گردشگری بر اقتصاد یک شهر کتمان کرد، اما آیا سال های گذشته نیز ویروس کرونا باعث شد تا این پروژه به تعویق بیفتد؟

تصاویری از پروژه نیمه کاره پارک ساحلی یاسوج را در زیر مشاهده می کنید:

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مکان های گردشگری پارک ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

اصغر اسماعیلی امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ماه)  در برنامه صف خدمت از رادیو اشراق با اعلام مطلب فوق افزود: بخشی از این پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

اسماعیلی نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • اختصاص ۲ هزار میلیارد برای بهسازی فرودگاه بم
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر