Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فود نیوز، امروزه استفاده از مسکن‌های مختلف شیمیایی برای درمان درد در میان مردم رواج گسترده‌ای دارد، اما باید بدانید هیچ داروی شیمیایی فاقد عوارض جانبی نیست. با این حال، برخی دارو‌های گیاهی و طبیعی وجود دارند که می‌توانند به اندازه دارو‌های شیمیایی برای تسکین درد موثر بوده و در عین حال، عوارض جانبی نیز برای بیمار نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان می‌گویند از دیرباز کاهوی وحشی که گونه‌ای از کاسنیان است یک مسکن موثر و قوی محسوب می‌شود. تا قرن ۱۹ میلادی مردم اروپا، آمریکا و خاورمیانه از این گیاه برای تسکین درد استفاده می‌کردند. همچنین برای درمان سیاه سرفه نیز این گیاه به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

زمانی که گیاه کاهوی وحشی را از ساقه قطع می‌کنید، یک شیره سفید رنگ از آن خارج می‌شود که همین ماده خواص ضددرد دارد. این ماده که لاکتوکاریوم خوانده می‌شود در صورتی که خشک شود، به عنوان یک ماده مخدر شناخته شده و قابلیت تسکین درد دارد. با این حال، این ماده به دلیل فقدان مواد افیونی، عوارض جانبی مواد مخدر را ندارد.

تحقیقات بر روی موش‌ها نشان داده است مصرف دوز مناسب از این گیاه می‌تواند به اندازه مصرف ۳۰ میلی گرم ایبوپروفن باعث تسکین درد بدن شود. تحقیقات دانشمندان ایرانی نشان داده است این گیاه می‌تواند باعث تسکین تنگی نفس، انقباضات رحمی و کاهش التهابات گوارشی شود.

متخصصان می‌گویند روش‌های مختلفی برای مصرف کاهوی وحشی وجود دارد. رایج‌ترین روش دم کردن آن مانند چای است. با این حال، باید در نظر داشت مزه این چای برای بسیاری از مردم خوشایند نیست. این دمنوش بسیار قوی و تلخ است و ممکن است برای هر ذائقه‌ای مناسب نباشد. اگر احساس می‌کنید مزه آن برای شما غیرقابل تحمل است می‌توانید آن را با چای سبز و یا بابونه مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید

دل دردتان را با دمنوش‌های گیاهی فراموش کنید خانم‌های باردار در مصرف این مواد غذایی احتیاط کنند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تسکین درد داروهای شیمیایی مسکن طبیعی تسکین درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

آلزایمر را جدی بگیریم آلزایمر عامل اصلی بروز بیماری جنون (ِDementia) در میانسالی و کهنسالی می‌باشد که بیش از ۲۰ میلیون نفر را در دنیا درگیر کرده است.

آلزایمر هزینه‌های مالی و اجتماعی زیادی با خود به همراه دارد. شاخص اصلی این بیماری، عدم توانایی وظایف روزانه، اختلال حواس و قدرت تشخیص فرد مبتلا می‌باشد.

در بیمار مبتلا به آلزایمر، غیر از موضوع فراموشی امور روزمره، تحریک پذیری غیر عادی و مشکل کم خوابی و بی خوابی هم اتفاق می‌افتد.

در صورت عدم کنترل بیماری آلزایمر، پیشروی آن منجر به اختلال در جریان فیزیولوژیک بدن فرد مبتلا گردیده و نهایتا منجر به جنون و در شرایط خیلی پیشرفته موجب مرگ بیمار می‌شود.

آنزیم استیل کولین استراز به عنوان یکی از عوامل مهم دخیل در ایجاد و پیشروی این بیماری می‌باشد.

گیاه داروئی ملیس در کنترل و درمان آلزایمر ملیس گیاه دارویـی اسـت کـه بـه عنوان آرام بخش، ضد اسپاسـم، ضـد بـاکتری، ضـدویروس مطرح میباشد ودردرمان اختلالات گوارشی با منشأ عصبی و اضطراب مؤثر اسـت.

در مطالعه ای، عـصاره هیـدروالکلی آن دارای اثر آرامـبخش و فعالیـت ضـد درد محیطـی بـوده و باعث تحریک و تقویت خواب شـده اسـت.

ملیس با تأثیر بر روی پروسـتاگلاندین E۲ از بیوسـنتز آن جلوگیری نموده و در نتیجه درکاهش درد‌های قاعدگی مؤثر بوده و همچنین باعث باز شدن عروق می‌گردد و بـه خروج خون از داخل عروق رحمی کمک مـی نمایـد.

ملیس بــا تــأثیر بــر روی عــضلات از اسپاســم آنهــا جلوگیری نموده و به این ترتیـب بـا کـاهش درد عـضلانی میتواند در کاهش درد‌های قاعدگی مفید واقع شود.

در یک مطالعه بالینی انجام شده توسط تیم محققان پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بر روی ۴۲ بیمار مبتلا به آلزایمر خفیف تا متوسط که در سنین بین ۶۵-۸۰ سال بودند و میزان فعالیت‌های شناختی بالاتر از ۱۲ و میزان ابتلا به آلزایمر (ADAS-cog) کمتر از ۲ داشته اند، عصاره گیاه ملیس تجویز و به دسته‌ای دیگر دارونما داده شد.

شاخص‌های فراموشی، فعالیت‌های شناختی و عوارض جانبی مورد پایش قرار گرفتند و پس از چهار ماه از انجام مطالعه نتیجه به شکل قابل توجه و معنا داری بیان می‌کرد در افرادی که از عصاره ملیس استفاده کرده اند نسبت به افرادی که دارونما مصرف نموده اند میزان آلزایمر خفیف تا متوسط به خوبی کنترل شده است و همچنین عارضه اضطراب و تحریک پذیری به شکل محسوسی نسبت به دسته دوم که دارونما مصرف نموده اند، کاهش داشته است.

ملیس دارای آثار آرامبخش و ضد اسپاسم است. عصاره هیدروالکلی آن دارای اثر آرامبخش و فعالیت ضد درد محیطی بوده، همچنین بعد از مصرف دوز تحت خواب و دوز خواب پنتوباربیتال باعث تحریک و تقویت خواب در حیوان می‌شود. ملیتروپیک داروی گیاهی تهیه شده از عصاره گیاه ملیس است که مناسب کنترل و درمان بیماری آلزایمر می‌باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • جمعیت هلال احمر یک ارگان مردم‌نهاد برای تسکین آلام بشری در حوادث
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن