Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۶۸۰۰ طرح اشتغالزایی در استان رصد می‌شود، گفت: یکی از کارهای ضروری در روستاها و مناطق محروم کشور، با وجود تامین زیرساخت‌های فراهم شده، ایجاد اشتغال است چراکه توسعه زیرساخت‌ها به تنهایی برای روستاها کافی نیست و باید با ثروت‌آفرینی، ایجاد کار و تولید مناسب، هم در کنار آن شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر اکبری راد، جمعه ۵ دی در شانزدهمین جلسه کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغالزایی روستایی و عشایری استان اظهار کرد: ایجاد اشتغال پایدار در روستاها از طرح‌های مهم برای مقابله با بیکاری در این مناطق است که نقش مهمی در شکل‌گیری مهاجرت معکوس ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی گفت: یکی از کارهای ضروری در روستاها و مناطق محروم کشور، با وجود تامین زیرساخت‌های فراهم شده، ایجاد اشتغال است چراکه توسعه زیرساخت‌ها به تنهایی برای روستاها کافی نیست و باید با ثروت‌آفرینی، ایجاد کار و تولید مناسب، هم در کنار آن شکل بگیرد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری از ابتدای سال ۹۶ برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها و مناطق محروم استان به اجرا درآمده است، افزود: این تسهیلات نقش موثری در رفع معضل بیکاری در روستاها و مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها داشته است.

اکبری راد با اشاره به اینکه در این استان در اجرای این طرح ۶ هزار و ۸۰۰ شغل پایدار در بخش‌های کشاورزی، صنایع، معادن، خدمات گردشگری، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، صنایع چوبی و غیره ایجاد شده است، اظهار کرد: نظارت بر طرح‌های بهره مند شده از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری ضرورت دارد که در این راستا کمیته‌های شهرستانی و استانی با رصد مستمر و مداوم تسهیلات پرداخت شده از انحراف این طرح‌ها جلوگیری می‌کنند. 

رئیس کمیته نظارت عملیاتی بر برنامه‌های اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری استان بیان کرد: برای کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال روستایی و عشایری در شهرستان‌ها و استان‌ها اهدافی تعیین شده که یکی از مهم‌ترین آنها هدایت صحیح منابع مالی اختصاص یافته در راستای توسعه اشتغال در مناطق روستایی و عشایری استان است؛ لذا در این راستا باید تلاش کنیم کمیته‌های شهرستانی و استانی هدایت صحیح منابع و هزینه کرد آن درمحل خود طرح اجرا و عملیاتی کنند.

وی، بانک‌های عامل پرداخت کننده تسهیلات را بانک توسعه تعاون، پست بانک، کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید استان برشمرد و گفت: این بانک‌ها ۲۹۱۹ فقره تسهیلات را پرداخت کرده‌اند که زمینه اشتغال ۶۸۰۲ نفر در استان را فراهم کرده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان جنوبی، پایش وبررسی مستمر این طرح‌ها را توسط بانک‌های عامل و دستگاه اجرایی تخصصی هریک از طرح‌ها را خواستار شد و گفت: با نظارت مداوم و همکاری و همدلی اعضای کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال روستایی و عشایری استان و شهرستان‌ها میزان انحراف طرح‌ها ۲۹ طرح بوده که در عناوین در تعهد اشتغال، تسهیلات پرداختی، عدم پوشش‌ بیمه‌ای، محل اجرای طرح، میزان پیشرفت طرح، عدم اجرا، رسته فعالیت، کارمند بودن و... انحراف داشته‌اند که این انحراف به یک درصد هم نمی‌رسد و حاکی از تلاش اعضای کمیته‌های شهرستانی و استانی در نظارت مستمر بر طرح‌هاست.

وی، درصد جذب تسهیلات بانکی این طرح را در خراسان جنوبی ۱۰۳.۵ درصد اعلام کرد و یادآور شد: این اعتبارات طی پنج مرحله به این استان ابلاغ و براساس قانون مربوط پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اشتغال اشتغال روستایی و عشایری روستایی و عشایری استان نظارت بر طرح ایجاد اشتغال خراسان جنوبی کمیته نظارت زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان