Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  سرهنگ علی موالی،رئیس پلیس فتای استان قم اظهار کرد: کلاهبرداران با راه اندازی سایت‌هایی اقدام به جذب سرمایه شهروندان با ادعای داشتن ربات‌هایی که دارای الگوریتم پیچیده و خاصی هستند و می‌توانند از طریق این ربات‌ها ارز‌های دیجیتال موجود در بازار‌های مالی را تحلیل کنند و از آن طریق سود‌های قابل توجهی به کاربران خود ارائه دهند در حال فعالیت و جذب کاربر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: این سایت‌ها بدون ارائه مجوز و حتی شفافیت در رابطه با مکان ثبت و فعالیت خود اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌نمایند.


موالی ادامه داد: هرگونه فعالیت در این سایت‌ها به جهت کسب سود‌های واهی، جزء سرمایه گذاری‌های پر ریسک به حساب می‌آید و جزء از دست دادن سرمایه برای شهروندان هیچ عایدی نخواهد داشت.


سرهنگ موالی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: شهروندان باید هوشیار باشند و برای این که در دام کلاهبرداری این گونه افراد گرفتار نشوند، پیش از سرمایه گذاری در هرگونه طرح پیشنهادی از اصالت آن از طریق مراجع مربوطه اطمینان حاصل کنند.


رئیس پلیس فتای استان قم در پایان گفت: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است، لذا کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک با مراجعه به بخش مرکز فوریت‌های سایبری به نشانی www.Cyberpolice.ir با ما در ارتباط باشند.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم سایبری ارز دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،تعدادی از شهروندان زاهدانی که ۱۴ سال قبل دویست میلیون ریال برای یک واحد ۷۵ متری در درمجتمع ۴۰ واحدی مهر شهر پرداخت کردندهمچنان بی سرپناهند واحدهاي مسکن نيمه کاره اي که پيگيري و مساعدت مسئولان را مي طلبد.
سرمایه گذاران در مجتمع خیران مسکن سازکه سال ۸۹ مبلغ بیست میلیون تومان پرداخت کردند می‌گویند که آن زمان این مبلغ معادل ۷۰ در صد از ارزش یک واحد ۷۵ متری بود وباتاخیرصورت گرفته وتورم موجود، ازدست رفته است.
شهروندان سرمایه گذار بااشاره به اینکه تاکنون به دستگاه‌های اجرایی مانند سازمان بازرسی، استانداری وفرمانداری مراجعه ومطالبه خود را پیگیری کردندوبه نتیجه نرسیدند خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان ورفع این مشکل شدند.

دیگر خبرها

  • شهر و حیات مدنی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات