Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اروند : مدیر آموزش، توسعه و تعالی کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در حاشیه برگزاری کنفرانس ملی صنعت، تجارت و علوم دریایی، گفت: ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه در دستور کار سازمان منطقه آزاد اروند قرار دارد و در همین راستا تلاش می کنیم به شکل عملی این پل ارتباطی را بین صنعت، جامعه و بدنه تولید حوزه اقتصاد با دانشگاه، برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی الیاسی خاطرنشان کرد: بواسطه این رویکرد سعی می کنیم شرایطی را پیش آوریم تا دانشجویانی که فارغ التحصیل می شوند، کیفیت لازم برای ورود به بازار کار و تأثیر گذاری بر کیفیت تولیدات و ارتقاء کیفیت محصول نهایی یا خدمت ارائه شده در حوزه های مختلف اقتصاد از جمله تجارت، تولید و خدمات را داشته باشند.

وی با اشاره به این مهم که یکی از برنامه های سازمان منطقه آزاد اروند بازسازی آبادان و خرمشهر است، اظهار داشت: مهم ترین بخش بازسازی، حوزه های مختلف اجتماعی و فرهنگی است و در این بین یکی از مواردی که بسیار اهمیت دارد توسعه منابع انسانی است.

الیاسی تصریح کرد: به همین خاطر دغدغه این را داریم که دانشگاه ها تولیدات و خروجی کارشان که یک فارغ التحصیل با کیفیت و با دانش روز است را به شکل استاندارد انجام دهند و به بهترین نحو بتوانند در تربیت نسل جوان کوشا باشند.

او در ادامه افزود: در سازمان منطقه آزاد اروند این دغدغه را داریم تا دانشگاه علوم و فنون دریایی و دانشگاه هایی که در حوزه علوم دریایی و اقتصاد، تجارت دریا، حقوق و رژیم دریا، مباحث محیط زیستی و جغرافیای دریا فعالیت می کنند و تربیت نسل را انجام می دهند را وارد بخش اجرایی و صنعتی کنیم.

وی با تاکید براینکه زمینه را برای حمایت از نخبگان و اساتیدی که در این حوزه ها مطالعات و تحقیقاتی دارند ایجاد می کنند و با حمایت از پایان نامه های دانشجویی که به شکل کاربردی و مسأله محور هستند این کار را به اجرا در می آورند، گفت: سازمان منطقه آزاد اروند حاضر به حمایت ۵۰ درصدی هزینه ها با مشارکت آن بخش نهایی که محصول را می خواهد مورد استفاده قرار دهد از کارهای تحقیقاتی و پژوهشی که مسأله محور هستند و در بخش صنعت و تولید نیاز به انجامشان است خصوصا در حوزه دریا، خواهد بود.

علی الیاسی تصریح کرد: امیدوار هستیم مشارکت ۳جانبه ای بین صنعت، دانشگاه و سازمان منطقه آزاد اروند بوجود بیاید که بتواند بستر لازم را برای ارتقاء کیفیت محصولات جهت نوآوری و تولید علم و تکنولوژی و به کار گیری علم در راستای بهبود کیفیت و بالا بردن سطح تولید و ایجاد بستر های رقابت پذیری برای فعالان اقتصاد و تولید ایجاد شود.

الیاسی با اعلام این خبر که سازمان منطقه آزاد اروند از آمادگی لازم برای حمایت از همه کسانی که نیاز به حمایت در حوزه پژوهش و کارهای مطالعاتی را دارند، برخوردار است افزود: همچنین آمادگی این را داریم تا مهارت لازم برای تربیت فرزندانمان به شکلی که بتوانند وارد بازار جهانی؛ خصوصا حمل و نقل و کشتیرانی در حوزه دریا شوند را در اختیارشان بگذاریم.

مدیر آموزش، توسعه و تعالی کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند، در ادامه سخنانش گفت: در همین زمینه حاضر هستیم با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای کشور، دانشگاه علوم و فنون دریایی و دانشگاه هایی که در این زمینه فعالیت دارند بستر لازم برای کسب مهارت هایی که مورد تایید جامعه جهانی حمل و نقل دریایی و مراکز بین المللی این حوزه از جمله «imo » را ایجاد کنیم و این امکان را بوجود بیاوریم که فرزندانمان دانش برخورداری از ورود به حوزه رقابتی و کسب شغل را در بازار حمل و نقل و تجارت دریایی جهانی به دست بیاورند.

46

کد خبر 1469822

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سازمان منطقه آزاد اروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۶۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت صبح دوشنبه در حاشیه سی امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای در خصوص برنامه‌های جنبی این کنفرانس اظهار کرد: برپایی نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای از جمله این برنامه‌ها است که نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران دارد.

وی با بیان اینکه انواع رادیو داروها، تجهیزات زیرساختی تولید ایزوتوپ‌ها و آخرین یافته‌های پژوهشی و صنعتی هسته‌ای حاصل دانش دانشمندان و پژوهشگران هسته‌ای ایران در این نمایشگاه به نمایش درمی‌آید، تصریح کرد: این نمایشگاه می‌تواند ابزاری برای نشان دادن توان دانشمندان ایرانی به نمایندگان کشورهای حاضر در این کنفرانس بین المللی باشد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران ضمن قدردانی از سازمان انرژی اتمی ایران برای حمایت از برگزاری این کنفرانس بین المللی گفت: دلیل انتخاب اصفهان به عنوان مرکز برگزاری این کنفرانس بین المللی نیز ظرفیت‌های بالای این شهر به لحاظ پیشرفت‌های هسته‌ای، گردشگری، تاریخی و … است.

سی‌اامین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف بعد از ظهر دوشنبه در اصفهان آغاز به کار می‌کند.

۱۰۰ سخنرانی علمی ، ارائه ۴۲۰ مقاله و برگزاری ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی از دیگر برنامه‌های این رویداد بین المللی است.

این کنفرانس از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان ادامه دارد.

کد خبر 6098043

دیگر خبرها

  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴