Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در کشور سالانه ۶۰ میلیون تن کالا مصرف می‌شود که در سال جاری این میزان به طور کامل تامین شده است.

به گزارش برنا؛ «سعید صارمی» ، با بیان اینکه در دو سال گذشته برنامه‌ریزی برای تامین ۶۰ میلیون تن کالای مورد نیاز مصرفی سالانه کشور در دستور کار قرار داشت، تصریح کرد: بخشی از این کالاها مربوط به اقلام اساسی می شود و بخشی دیگر برای تامین پروتئین ها مانند مرغ، شیر و تخم مرغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۳۵ میلیون تن کالا از تولیدات داخلی و ۲۵ میلیون تن نیز از طریق واردات تامین می شود که با توجه به تمهیدات اتخاذ شده تاکنون ۱۷ میلیون تن کالا وارد کشور شده است و باقی مانده آن نیز از بنادر در حال ترخیص هستند.

وی با بیان اینکه در این مدت کرونا موجب وقفه های کوتاه مدت برای تولید داخلی کالاهای مورد نیاز شده بود، خاطرنشان کرد: واردات نیز به دلیل اعمال محدودیت در مرزهای کشورهای مختلف با کاهش اندکی مواجه شد اما این روند حل شده است.

به گفته صارمی، علی رغم تمام مشکلات موجود ۱۷ میلیون تن کالا ترخیص شده و باقی مانده نیز در حال ترخیص از بنادر است که به این ترتیب میزان ۶۰ میلیون تن کالای مورد نیاز سالانه تامین می شود.

وی با بیان اینکه در زمان کاهش واردات از ذخایر برای توزیع در بازار استفاده کرده ایم، تصریح کرد: ۲۵۰ هزار تن روغن از منابع ذخیره شده تامین شده است که به سرعت در حال جایگزینی آن هستیم و همچنین نهاده های دامی که ۹۰ درصد آن وارداتی است نیز برای بهبود تولید طیور از ذخایر داخلی تامین شد.

وی با بیان اینکه ۳۰ هزار تن شکر نیشکری نیز به بازار تزریق شده است، خاطرنشان کرد: به دلیل وقوع سیل در سیستان و بلوچستان برداشت نیشکر و چغندر با تاخیر در آغاز بهمن‌ماه انجام می شود و نیاز فعلی بازار از طریق ذخایر تامین شده است.

قیمت کالاها برای شب عید تغییر نمی‌کند

 معاون دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص کالاها برای شب عید نیز گفت: قیمت کالاها برای ایام عید تغییری نمی کند و در صورت کمبود اقلامی مانند برنج، شکر و روغن، ذخایر کافی برای تامین بازار موجود است.

وی با تاکید بر اینکه در صورت نیاز بازار، کالاها از ذخایر تزریق می‌شود، خاطرنشان کرد: میوه نیز همانند سنوات گذشته خریداری شده و به موقع وارد بازار خواهد شد.

صارمی گفت: در یکسال اخیر با وجود مشکلات تحریم و شیوع گسترده ویروس کووید ۱۹ در زمینه تامین و توزیع کالای اساسی با موفقیت عمل کردیم و تاکنون با مشکلی برای کمبود کالا مواجه نشده ایم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شب عید کالا قیمت کالاها ۶۰ میلیون تن کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن