Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:54:45 GMT

شورای شهر تهران استعفای نطری را نخواهد پذیرفت

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۸۰۶۰

شورای شهر تهران استعفای نطری را نخواهد پذیرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران عصر روز جمعه با حضور در لایو اینستاگرام درباره موضوعات مختلف از جمله موضوع نامگذاری معبری به نام استاد شجریان سخن گفت. وی در این گفت و گوی مجازی، درباره نامگذاری معابر به نام شهدا، اظهار داشت: در تابستان سال گذشته به تفصیل در رسانه‌ها مطرح شد که در این دوره شورای اسلامی شهر تهران نام شهدا از تابلوها حذف می شود، مدیریت شهری یک ماه با بمباران رسانه‌ای مواجه بود و شهرداری متهم به حذف کلمه شهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به پیشنهاد امینی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد کمیته ویژه ای در این خصوص شکل بگیرد و رئیس شورای شهر در حکمی ریاست این کمیته را به بنده سپردند.

عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: این کمیته در یک ماموریت یک ماهه با کمک مدیران ۲۲ منطقه شهرداری، واحد حراست، بازرسی، بسیج شهرداری و مجموعه بخش هایی که حساسیت داشتند بررسی مفصلی انجام داد که آیا این ادعا صحت دارد یا خیر؟ 

اعطا ادامه داد: وقتی گزارش کمیته بررسی حذف نام شهدا از معابر را در صحن شورای شهر مطرح کردم، با بررسی دقیق آماری و تحلیلی مشخص شد که این موضوع مربوط به دوره ۱۵ ساله مدیریت شهری است و سردار یزدی فرمانده وقت سپاه محمد رسول الله (ص)که در این جلسه حضور داشتند در مصاحبه‌ای از این گزارش استقبال کردند و بلافاصله حساسیت‌ها، مسائل کاذب و غیر واقعی که در رسانه‌ها بود فروکش کرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در بحث نامگذاری ها آمارها نشان می‌دهد که ۵۰ درصد مصوبات نامگذاری شورای شهر به نام شهدای عزیز است و مصوبات این شورا از طریق سامانه مصوبات برای شهروندان قابل پیگیری است.

دوگانه سازی را دامن نزنیم  

وی درباره مصوبه شورای شهر و نامگذاری خیابان فلامک به نام استاد شجریان توضیح داد که در اردیبهشت سال ۹۸ شورای شهر این مصوبه را گذراند و در همان مقطع مسائلی مطرح شد که اجرای این مصوبه مسکوت ماند.

وی افزود: بعد از حدود یک سال و نیم و اخیراً با برطرف شدن برخی حساسیت ها آقای هاشمی رئیس شورای شهر تهران اعلام کردند که موانع و محدودیت‌های نامگذاری برداشته شده و این امکان هست که نامگذاری انجام شود.

وی با بیان اینکه تغییر نام خیابان فلامک در محدوده منطقه ۲ به نام استاد شجریان در شب یلدا انجام شد،  اظهار داشت: متاسفانه شاهد این بودیم که عده‌ای تابلو را مخدوش کردند.

سخنگوی شورای شهر با بیان اینکه ارزیابی ما این است که دوگانه سازی کاذبی بین شهدا و شجریان شکل گرفت، افزود: این موضوع پیامی را می رساند و عده ای این دوگانه شدن را تقویت می کنند.

وی تاکید کرد: تردیدی نیست که ارزش و توجه شهدا مورد وفاق همه ایرانیان است و از سوی دیگر استاد شجریان هم به عنوان هنرمند ملی قابل توجه هستند.

اعطا گفت: شورای شهر به دلیل علاقه بخش قابل توجهی از ایرانیان به استاد شجریان این نامگذاری را انجام داد و در این میان نیاز به روا داری وجود دارد.

وی با بیان اینکه نباید به این دوگانه سازی کاذب دامن بزنیم گفت: دامن زدن به این دوگانه سازی کاذب موجب می‌شود حساسیت‌هایی برانگیخته شود و کسانی نام عزیز شهدا را در در تقابل با نام هنرمندان قرار دهند.

اعطا با تاکید بر اینکه من خود فرزند شهید هستم، خاطرنشان کرد: ممکن است خانواده شهدا در مواردی و به موضوعاتی حساسیت پیدا کنند اما در این میان تقصیر از کسانی است که زمینه ایجاد این دوگانه سازی را فراهم و شکاف جعلی را ایجاد می کنند.

وی گفت: خواهش می کنم دوستداران شجریان به این موضوع دامن نزنند و خانواده شهید را در انتقادات خود هدف نگیرند؛ چرا که اشکال از کسانی است که شکاف ها را دامن می زنند و شکاف جعل ایجاد می کنند.

هیئت تطبیق در جایگاه تایید یا رد مصوبات شورای شهر نیست

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه درباره اظهار نظر فرماندار تهران در خصوص نامگذاری خیابانی به نام استاد شجریان و غیرقانونی خواندن این نامگذاری تاکید کرد: سخنان فرماندار موجب شگفتی ما واقع شد، چرا که هیئت تطبیق در فرمانداری تهران مستقر است و وظایف مشخص قانونی دارد .

وی گفت: در قانون آمده است هیئت تطبیق مصوبات، وظیفه دارد در یک مدت زمانی معین دوهفته ای مصوبه شورای شهر را از دو نظر ، یکی از حیث انطباق با قوانین و مقررات بالادستی و از حیث اینکه مصوب شورا خارج از حدود صلاحیت و اختیارات شوراها نباشد، بررسی کند.

اعطا افزود:  بر اساس قانون، هیئت تطبیق موظف است به مواردی که مغایر با این دو مورد می داند اعتراض کند و طی دو هفته این اعتراض را به شورای شهر اعلام کند.

وی افزود: در اردیبهشت سال ۹۸ که این نامگذاری انجام شد مصوبه به فرمانداری تهران ارسال شد و پاسخی که فرمانداری داد شاهد ارسال مصوبه فرمانداری است .

وی با بیان اینکه فرمانداری در پاسخ به این مصوبه سوال پرسیده است که بر اساس چه معیاری نامگذاری انجام شده است؟، گفت: هیئت تطبیق درمقام سوال نیست و صرفاً می تواند ظرف مدت دو هفته به مصوبات اعتراض کند.

به گفته وی، شورای شهر این نامه سوالی هیئت طریق را اعتراض تلقی نکرده است، چرا که قانون در این خصوص روشن است.

وی تاکید کرد: انتظار نمی‌رفت که فرماندار تهران چنین اظهارنظری داشته باشد.

اعطا در تشریح روند نامگذاری ها اظهار داشت: شورا در این خصوص دقت عمل لازم را دارد و در فرآیند نام‌گذاری ها از گروه‌های ذینفع، شهروندان، شورایاری‌ها و تشکلها نظرخواهی می کند.

وی عنوان کرد: در کمیسیون نامگذاری که پنج عضو اصلی دارد، سه عضو شورای شهر، معاون ارتباطات شورای شهر و رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران حضور دارند و  نمایندگانی از بنیاد شهید و فرهنگسرای زبان و ادب فارسی از دیگر اعضای این کمیسیون هستند.

به گفته وی، این کمیسیون پس از بررسی پیشنهادات و تصویب مصوبه خود را برای اعلام در صحن شورا به هیئت رئیسه ارسال می کنند.

وی تاکید کرد: ما مدعی نیستیم که مصوبات شورای شهر بدون خطا است اما تلاش ما این است که مصوبات شورای شهر کم خطا باشد.

تلاش برای تحدید اختیارات شوراها

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این اتفاقات شورای شهر را به سمت تشریفاتی بودن می‌برد گفت: متاسفانه همین طور است.

وی توضیح داد بر اساس فصل هفتم قانون اساسی اصول ۱۰۰ تا ۱۰۷ ، شوراها از ارکان اداره کشور هستند.

اعطا گفت: از زمان تصویب قانون اساسی تا سال ۷۵ که شوراها تشکیل شد در این فاصله زمانی مجموعه وظایفی که انتظار میرفت شوراها بر عهده داشته باشند بین دستگاه های مختلف از جمله دستگاه‌های دولتی توزیع شد، در نهایت با تصویب مجلس شورای شهر  با مجموعه اختیارات حداقلی در سال ۷۵ قانون شوراها تصویب و در دولت آقای خاتمی، شوراها تشکیل شد.

وی با بیان اینکه برخی اقدامات در جهت تحدید اختیارات شوراها است و این امر خوشایند نیست، گفت: به جای اینکه این مفهوم را بر مبنای آنچه که قانون اساسی پیش‌بینی کرده است تقویت کنیم و امور محلی را به اهل محل بسپریم و متناظر با آن در بخش اجرایی نیز امور را به شهرداری ها بسپاریم، در جهت تضعیف این امر در مجلس حرکت می شود که به صلاح کشور و نظام نیست.

موضع مشترک شورا و شهرداری در دفاع از حق مردم در جماران

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با بیان اینکه در برخی موارد شورا و شهرداری همراهی خوبی در دفاع از حق مردم دارند، گفت: برای نمونه بحث اخیر موضوع جماران بود که قرار بود به شکل دستوری ضوابط آن تغییر کند و شورا و شهرداری با اتخاذ موضع مشترک موضوع را پیگیری و از حق مردم دفاع کردند.

وی با بیان اینکه، در شورای عالی شهرسازی و معماری، بحث تغییر محدودیت های ارتفاعی در ساخت و ساز در اراضی جماران مطرح بود، افزود: جماران به عنوان بافت روستایی و تاریخی و محل زندگی بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی همواره مورد توجه بوده است.

اعطا گفت: میراث‌فرهنگی در دهه ۷۰ و در سال ۷۶ جماران را به عنوان میراث فرهنگی ثبت کرد و محدودیت هایی در ساخت و ساز برای حفظ کالبد جماران در نظر گرفت.

وی با بیان اینکه در شورای عالی معماری و شهرسازی رفع محدودیت ارتفاعی جماران مورد تاکید قرار گرفت، گفت: با ۱۶ تن از اعضای شورای شهر، نامه‌ای را خطاب به وزیر راه و شهرسازی ارسال کردیم که این نامه موجب شد تصمیم گیری به تعویق افتد.

به گفته وی، به رغم اینکه این تصمیم به تعویق افتاد بعداً به شکل غیر کارشناسی و دستوری محدودیت‌ها برداشته شد و حتی گفته شد که به صورت محرمانه به شهردار تهران ابلاغ شد که ملاک عمل در جماران مصوبه جدید است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد : پس از این، طرحی را در شورا امضا و تقدیم کردیم که بر مبنای آن بتوانیم تا حدی از تبعات منفی برداشته شدن محدودیت ارتفاعی جماران جلوگیری کنیم.

به گفته وی، این طرح پس از بررسی در کمیسیون اطلاع رسانی خواهد شد.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه نمونه هایی مانند جماران در شهر تهران کم نداریم، گفت: در محله کن و فرحزاد که به عنوان بافت ارگانیک و طبیعی مورد حفاظت هستند نیز ضوابط خاصی اعمال شود؛  اگر در مورد جماران اینگونه برخورد کنیم و محدودیت را کم کنیم در مقابل آنها چطور مقاومت خواهیم کرد.

اعطا افزود: فشار افرادی که می خواهند ساخت و ساز کنند و منفعت اقتصادی دارند و تقابل بین منفعت عمومی و خصوصی همیشه بوده است.

وی گفت: منفعت عمومی در طرح شورای شهر دیده می‌شود و منفعت خصوصی ناظر به افرادی است که می‌خواهند از ساخت و ساز، سود اقتصادی ببرند و ممکن است فشارهایی را اعمال کنند و زور بیشتری داشته باشند و مصوبه‌ای را بگیرند.

وی گفت باید تلاش کنیم در سیاستگذاری ها، منافع عمومی و خصوصی را که یکی از راهبردهای کلان هستند، همسو کنیم.

وی با بیان اینکه در محله جماران منفعت خصوصی بر منفعت عمومی غلبه پیدا کرد، گفت: درباره کن و فرحزاد هم به همین صورت است و منافع شهر ایجاب می کند که با استفاده از بسته tdr انتقال حق توسعه ، عدم النفع را برای ساکنان این محله را جبران کنیم.

وی تاکید کرد: در محله جماران نیز به دلیل ویژگی‌هایی که دارد می توانیم از طریق روش‌های tdr،  جبران عدم النفع را پذیرش کنیم هرچند نیازمند کار کارشناسی و دقیق است.

سال آخر شورا سال چیدن میوه هاست

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص همراهی شورا و شهرداری برای پیشبرد امور شهر و شهروندان، گفت: در شورا انتظار تعامل بیشتر از شهرداری به ویژه در سال آخر داریم.

وی با بیان اینکه سال آخر سال چیدن میوه هاست، گفت: در این سه سال و نیم گذشته تلاش شد که ثمر بنشیند و ماحصل آن را باید شهروندان در شهر ببینند.

وی با بیان اینکه در شورا انتظار تعامل بیشتری داریم هر چند منکر زحماتی که کشیده میشود نیستیم، گفت: هماهنگی، انتظاری است که همواره در شورا وجود داشته است و توقع می‌رود در سال آخر شورا به این موضوع بیشتر توجه شود.

عضو شورای شهر پایتخت گفت: در شورا همواره تلاش کردیم کارها را با هماهنگی باشهرداری پیش ببریم و در مصوبات شورا معمولاً مسیری طی می‌شود که تلاش می‌کنیم طرح‌ها را با جلب نظر بخش ذیربط در شهرداری تصویب کنیم تا پیش بینی لازم در اجرا صورت گیرد.

اعطا ادامه داد: ما انتظار داریم شهرداری نیز چنین عمل کند که در بعضی موارد بر خلاف انتظار ما انجام می شود.

هرگز از شورای شهر استعفا نداده ام

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از این گفتگوی اینستاگرامی درباره استعفای برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران گفت: من هرگز  نه از سخنگوی و نه از شورای شهر، استعفا نداده ام.

وی افزود: در برخی موارد که ناهماهنگی هایی پیش آمد، از شیوه اطلاع رسانی، گلایه کردم و احساس کردم که این شیوه اطلاع رسانی ممکن است، به شورا لطمه بزند، و مطرح کردم که شورا سخنگو نیاز دارد یا خیر؟

اعطا با بیان اینکه اعضای شورای شهر برای دو دوره دو ساله من را به عنوان سخنگوی شورای شهر انتخاب کردند، ادامه داد: در شهریور سال ۹۶، ۱۹ عضو شورا به من رای دادند و باعث افتخار من است که اعضای شورا به من اعتماد کردند و در سال سوم هم ۲۰ نفر رای دادند که واقعاً قدردان و سپاسگزار همه هستم.

وی با بیان اینکه وقتی چنین اعتمادی می شود طبیعی است که من به استعفا فکر نکنم، اظهار داشت: این وظیفه را با جدیت دنبال خواهم کرد.

به گفته وی، سخنان محمد سالاری عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران درباره استعفای او به برخی گلایه های داخلی بر می‌گشت و طبیعی بود مناسب نبود که در فضای عمومی و صحن شورای شهر مطرح شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره استعفای سایر اعضای شورای شهر از جمله خانم آروین گفت: خانم آروین از هیئت رئیسه استعفا ندادند، ایشان یکی از اعضای موثر شورا است که بحث شفافیت را دنبال کردند و اگر استعفا می‌دادند نیز شورا نمی‌پذیرفت.

وی در باره مطرح شدن موضوع استعفای آقای حجت نظری نیز اظهار داشت: نامه‌ای بوده است که به گفته آقای هاشمی مضمون استعفا از آن استنباط می شد، اما در رابطه با ایشان هم شورا استعفا را نخواهد پذیرفت.

تلاش برای احیای خیابان لاله زار 

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره خیابان لاله زار و فضاهای فرهنگی موجود در این خیابان گفت: برای احیای خیابان لاله زار از دو زاویه احیای میدان امام خمینی و احیای فضاهایی مانند تئاتر نصر و برخی سینماها، تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه طرحی در دست بررسی است که با کسبه خیابان لاله‌زار وارد مذاکره شویم، گفت: با افتتاح خانه تهران و تئاتر نصر در این خیابان و میدان توپخانه و برخی فعالیت‌ها در این راسته می‌توان امیدوار بود که لاله زار  به محور فرهنگی و هنری تبدیل شود.

وی بر احیای تدریجی خیابان لاله‌زار تاکید کرد و گفت انتظار دستاورد در کوتاه مدت را نداریم.

پنج میدانگاه در شهر تهران در حال اجراست 

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در سازمان مشاور فنی و مهندسی، پنج طرح میدانگاه تعریف شده است، گفت: این طرح ها به مرحله اجرا نزدیک است و می تواند به سرعت انجام شود. 

وی با بیان اینکه فضاهای دارای پتانسیل و قابلیت شناسایی شده اند و می توانند به فضای عمومی تبدیل شوند، گفت: به خصوص در شرایط کرونا که همه در خانه ها فعالیت می کنند،  میتوان از فضاهای باز شهری که کم خطر هستند، بهره بگیرند.

وی افزود: در تهران چاره‌ای به جز توسعه عرصه های باز شهری که شهروندان از آن استفاده بهینه کنند، نداریم.

عضو شورای شهر با بیان این که در هفته آینده لایحه بهره‌برداری از پیاده‌روها را در دستور کار شورای شهر داریم گفت: وقتی پیاده روها ظرفیت و عرض کافی دارند و سد معبر برای عابران و معلولان ایجاد نمی کنند، چرا از آنها برای  اصنافی مانند کافه ها و رستوران ها استفاده نشود .
 
وی با اشاره به ایجاد میدانگاه ها گفت:  وقتی ۳۵۲ محله داریم چرا به سمتی حرکت نکنیم که شبیه شهرهای تاریخی مرکز محله و فضای باز شهری وجود داشته باشد که آیین های مختلف مانند نوروز، آیینهای عزاداری، نمایشگاه ها، موسیقی خیابانی و تیاتر خیابانی... در آنجا برگزار شود؟

وی با بیان این که لازم نیست میدان ها خیلی بزرگ باشند گفت: وقتی می‌گوییم میدانگاه، عده تصورشان این است که جایی مانند میدان نقش جهان اصفهان است بلکه اینطور نیست و میدانگاه ها در مقیاس محلی، و نواحی شهرداری ، منطقه ای و فرامنطقه ای و شهری می توانند  مطرح می شوند .

به گفته وی، برای میدانگاه ها می توانیم سلسله مراتبی را در نظر بگیریم که با این نگاه، زندگی را از درون خانه‌ها به شهر و  از فضاهای بسته به عرصه باز شهری بیاوریم.

وی ادامه داد: این اقدامات می‌تواند شهر را از دل مردگی بیرون آورد و سرزنده تر کند و به مردم روحیه دهد؛ و در شرایطی کرونا هست می‌تواند شهر ها را شاداب تر کند .

کد خبر 5104839

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران شورای شهر تهران نامگذاری خیابان علی اعطا شهرداری تهران ویروس کرونا شورای شهر تهران شورای شهر سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور ناجا شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش پیروز حناچی شهرداری محدودیت های کرونایی آزادی زندانیان سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نام استاد شجریان سخنگوی شورای شهر شورای شهر تهران خیابان لاله زار شورا و شهرداری عضو شورای شهر شورای شهر اعضای شورای دوگانه سازی مصوبات شورا اعضای شورا محدودیت ها هیئت تطبیق ساخت و ساز نام شهدا عضو شورا باز شهری سال آخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورا در واکنش به گزارش بازدید امانی از محله جوادیه گفت: سد معبر به یک فرهنگ تبدیل شده است. اگر مردم از این افراد خرید نکنند چنین شرایطی پیش نمی آید اما این موضوع به یک فرهنگ اشتباه تبدیل شده و عادی شده است.

او با بیان اینکه تمام مسائل تخصصی و دغدغه ما وسایل حمل و نقل عمومی است افزود: کسی که در شورا مسئله شخصی با دیگری ندارد و همه دغدغه رفع مشکلات حمل و نقل عمومی هستند.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: می‌توان استفاده از دوچرخه در روزهای سه شنبه را دوباره رواج داد و به جای اینکه دوچرخه‌ها زیر باد و باران از بین برود، بهتر است در صورت استفاده مردم از بین برود.

او ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته این موضوع را مطرح کرد که اگر زمینی در اختیار آنها قرار بگیرد با توان خود و یا خیرین مدرسه ساز نسبت به ساخت مدارس و نوسازی آن اقدام خواهند کرد.

در ادامه نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران امروز در جلسه علنی شورا به شهرداری تهران پیشنهاد کرد به منظور احیا و گسترش فرهنگ دوچرخه سواری، ۱۰ هزار دوچرخه به صورت رایگان در اختیار دبیرستان‌های پسرانه کم برخوردار پایتخت قرار دهد.

سیدمحمد آقامیری با بیان اینکه در دوره‌های گذشته بیش از ۳۰۰ کیلومتر مسیر دوچرخه در سطح شهر تهران ساخته شده که حدود ۸۰ کیلومتر آن در سطح پارک ها و بوستان ها است، گفت: متأسفانه این مسیرها بلا استفاده اند و ۳۰۰ دوچرخه سوار روی این ۳۰۰ کیلومتر مسیر نداریم!

او افزود: به شهردار تهران پیشنهاد کردم چون این وسیله حمل و نقل توسط مردم ما انتخاب نشده است و با ورود موتورهای برقی هم فکر نمی‌کنم دیگر جایی برای دوچرخه در بعد حمل و نقل پیدا شود، این بودجه‌ای که ما برای نگهداری مسیر دوچرخه در معاونت حمل و نقل دیده ایم به صورت عمده دوچرخه خریداری شود و به صورت رایگان به دبیرستان ها اهدا شود. با این رقم چیزی در حدود ۱۰ هزار دستگاه دوچرخه می توان خریداری کرد.

آقامیری با تأکید بر اینکه این بودجه سالانه صرفا هزینه خرید رنگ و ... می شود تاکید کرد: شهرداری ۱۰۰ دبیرستان کم برخوردار سطح شهر را شناسایی کند و به آنها دوچرخه رایگان اهدا کند. با این اقدام نوجوانان ما مسیر مدرسه تا منزل را با دوچرخه طی کنند. در اوقات فراغت هم می توانند خرید منزل و رفت و آمدهای خود را داشته باشند. آن وقت است که می توانیم با خیال راحت بگوییم ۱۰ هزار نوجوان از این مسیرها استفاده می کنند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران هم در این باره گفت: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه‌ها را دوباره به آنها برگرداند.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده؛ اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند و بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.

او افزود: اخیرا با مدیرعامل سازمان ترافیک جلسه‌ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع کنند.

کد خبر 848391 منبع: ایسنا برچسب‌ها فرهنگ شوراى شهر تهران دوچرخه سواری

دیگر خبرها

  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا