Web Analytics Made Easy - Statcounter

منع تردد درون شهری که در ابتدا مختص به شهرهای قرمز کرونایی بود و بعد به شهرهای نارنجی نیز تسری یافت، حالا قرار است در شهر‌های با وضعیت زرد کرونا اجرایی شود؛ تصمیمی که معنایش، تشدید سخت گیری ها و محدودیت های کرونایی است.
به گزارش «تابناک»، دکتر علیرضا رییسی در تشریح مصوبات امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: یکی از مصوبات جلسه امروز در این زمینه بود که با توجه به ارزیابی‌های انجام شده در کشور و گزارش دانشگاه‌های علوم پزشکی، یکی از اقدامات بسیار موثر که هزینه کمی دارد و باعث ایجاد محدودیت شدید نمی‌شود، منع تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد است که بسیار موثر بوده و امروز مصوب شد که در شهر‌های زرد نیز این منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: وضعیت بیماری کرونا که اروپا و آمریکا را در بر گرفته در جلسه امروز بررسی شد. با توجه به تغییراتی که در ویروس کرونا و رفتار آن اتفاق افتاده، مرور شده است. تعداد ابتلا در دنیا از مرز ۸۰ میلیون نفر گذشته است. در کشور ما وضعیت به گونه‌ای است که در حال حاضر در ۳۰ استان روند کاملا نزولی است. روند بیماری در استان مازندران نزولی نشده است.

رییسی گفت: موارد متعددی در جلسه امروز بررسی شد. در حال حاضر شهر با وضعیت قرمز کرونا نداریم و ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی هستند که امیدواریم این شهر‌های نارنجی نیز به مرور به سمت وضعیت زرد حرکت کنند و میزان ابتلا و بستری در شهر‌های مختلف کمتر شود.

وی افزود: این دستاورد نتیجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همه دستگاه‌های اجرایی و مردم و بازریان و اصناف و بسیج و نیرو‌های انتظامی و اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی است.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: بحثی در هفته گذشته مبنی بر بازگشایی پایه‌های اول و دوم ابتدایی مطرح شده بود که دانش آموزان بتوانند در مدارس حضور داشته باشند که در کمیته تخصصی رای نیاورد و همچنان مدارس غیرحضوری خواهد بود تا شرایط بهتری فراهم شود. بعد از اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا امیدواریم در سال آینده به سمت بازگشایی مدارس حرکت کنیم؛ بنابراین مدارس همچنان غیرحضوری خواهد بود و پیشنهاد حضور پایه‌های اول و دوم ابتدایی هم مصوب نشده است.

وی ادامه داد: امیدواریم مردم ما در ادامه نکات بهداشتی را رعایت کنند تا به سمت ایجاد محدودیت‌های شدید نرویم. در این مدت بازاریان همکاری خوبی داشتند و این همکاری باعث این دستاورد شده است. بعد از آرامش اردیبهشت ماه، ایجاد برخی تجمعات منجر به شعله ور شدن بیماری و افزایش مرگ و میر شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: در حال حاضر میزان بستری در کشور روزانه بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته و مرگ و میر نیز بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: دورهمی‌های خانوادگی و شب نشینی‌ها می‌تواند بسیار موثر باشد و اگر رعایت نشود، ممکن است شاهد پیک مجدد بیماری باشیم.

رییسی اظهار کرد: اگر روند قبلی ادامه پیدا می‌کرد، ۵۰ هزار بستری بیشتر داشتیم و با اجرای طرح‌های اخیر شاهد کاهش ۵۰ درصدی بستری و در نتیجه ۷ هزار و ۵۰۰ مرگ و میر کمتر اتفاق افتاده است.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار ویروس کرونا منع تردد محدودیت های کرونایی زرد منع تردد شبانه ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار منع تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه

دانش‌‌‌آموزان پایه نهم باید روزهای پنجشنبه در امتحانات شرکت کنند، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روز پنجشنبه که مدارس تعطیل است، توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم برای برای دروس ریاضی، علوم و فارسی به صورت کشوری است یعنی سؤالات امتحان این سه درس در تمام کشور یکسان است و برای سایر دروس سؤالات به صورت استانی است.

امتحان کشوری درس فارس اول خرداد، درس علوم تجربی 6 خرداد و درس ریاضیات 13 خرداد 1403 برگزار می‌شود.

امتحانات دروس غیرکشوری پایه نهم در استان تهران از تاریخ 29 اردیبهشت آغاز خواهد شد و دانش‌آموزان در روزهای پنجشنبه نیز امتحان دارند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روزهای پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل اعتراض برخی معلمان دوره اول متوسطه بابت موضوع برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در رو‌زهای پنج‌شنبه، دلایل توجیهی این موضوع را به استحضار می‌رسانیم:

1. با توجه به برگزاری امتحانات نهایی سه پایه برای اولین بار، بخشی از مدارس دوره اول متوسطه مناطق به عنوان حوزه امتحان نهایی در نظر گرفته شده‌اند. روزهای زوج امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم و روزهای فرد امتحانات پایه دوازدهم برگزار می‌شود. همچنین تعدادی از همکاران دوره اول نیز به عنوان عوامل برگزاری و نظارت امتحان نهایی مشغول به کار هستند.

برنامه امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اعلام شد

2. سه امتحان ریاضی، علوم و فارسی پایه نهم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود که برنامه هر سه امتحان در روزهای فرد هفته برنامه‌ریزی و ابلاغ شده است.

3. باید فقط یکی از روزهای زوج یا فرد برای امتحانات پایه نهم در نظر گرفته شود که مدرسه در یک روز برگزار کننده امتحان نهایی و در روز دیگر برگزار کننده امتحان هماهنگ پایه نهم باشد. با عنایت به برنامه ریزی سه امتحان هماهنگ کشوری در روزهای فرد، تمام برنامه امتحانات هماهنگ برای روزهای فرد برنامه‌ریزی شد.

4. بر اساس ماده 3 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه، ارزشیابی تحصیلی تربیتی دانش‌آموزان، در نوبت‌های زیر انجام می‌شود:

الف - ارزشیابی نوبت اول(لغایت پایان دی ماه)
ب - ارزشیابی نوبت دوم(لغایت پایان خردادماه)

بر اساس این ماده امکان برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در تیرماه وجود ندارد. در صورتی که امتحانات فقط در روزهای فرد غیر از پنجشنبه برگزار شود، برنامه امتحانات هماهنگ تا هفته اول تیرماه طول خواهد کشید که مغایر آیین نامه است.

5. در برخی مناطق استان، درصد زیادی از مدارس دوره دوم نظری غیردولتی هستند و در آن مدارس امتحان نهایی برگزار نمی‌شود و دانش‌آموزان غیردولتی برای امتحان نهایی به حوزه‌های اجرای واقع در سایر مدارس می‌روند.

6. همه مدارس ظرفیت تجهیزاتی و کیفی برگزاری آزمون را ندارند. در حال حاضر با تخصیص حداکثر اعتبار ممکن، بیشتر دبیرستان‌ها برای حوزه اجرا تجهیز می‌شوند. هر حوزه اجرا حداقل به یک چاپگر با توان تکثیر بالا نیاز دارد تا این حجم تکثیر سؤالات و پاسخنامه‌ها انجام شود. خیلی از مدارس این تجهیزات را ندارند. نور درست، فضای استاندارد و ... هم در همه مدارس نیست. به این دلیل هم هنرستان‌ها و هم مدارس دوره اول برخوردار به عنوان حوزه اجرای امتحانات نهایی در نظر گرفته می‌شوند.

7. مجوز برگزاری حوزه زیر تعداد مشخصی از افراد را نداریم و خیلی از دبیرستان‌ها ظرفیت این حجم دانش آموز را برای حوزه‌ها ندارند. این هم یکی از دلایل انتخاب مدارس دوره اول برای حوزه هست.

8. علاوه بر این که مجوز برگزاری آزمون هماهنگ در تیرماه را نداریم، حتی اگر مجوز هم داشته باشیم، نتایج آزمون پایه نهم در زمان مقرر اعلام نمی‌شود و جهت صدور به موقع هدایت تحصیلی به مشکل می‌خوریم.

در نهایت بر اساس شرایط خاص ایجاد شده و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای، سه امتحان از امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم در روزهای پنجشنبه برگزار می‌‌شود.

 

دیگر خبرها

  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی از امروز در جاده‌های مازندران
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه