Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا آخوندی روزشنبه در حاشیه دیدار با فرماندار بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این شهرستان افزود:  از این مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از محل بودجه سفر حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به اجرا پروژه‌های بیابانزدایی اختصاص دارد و بقیه از محل صندوق توسعه ملی در اجرای پروژه‌های آبخیزداری هزینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی، عملیات کشت نهال در منطقه «گودگوار» در حال انجام است که بیش از سه هزار نهال سازگار با اقلیم منطقه به منظور تثبیت خاک و جلوگیری از ورود  «ریزگرد»به شهر، کشت می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد در ادامه درختچه‌های  تاغ ، گز ، اسکمبیل و بره تاغ را از گونه‌های گیاهی سازگار با آب و هوای بافق و کشت شده در منطقه گوگوار برشمرد. 

به گفته آخوندی،منطقه گودگوار با وسعت پنج هزار و ۷۰۰ هکتار،از کانون های بحرانی فرسایش بادی بافق است که بیابان زدایی آن در دستور کار قرار دارد و هر سال بر تعداد نهال‌های کاشت شده در این منطقه افزوده می شود.

این مسوول با بیان اینکه طبق تعهد حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر برای پایان عملیات کشت نهال در گودگوار باقی  است، بیان کرد: با تکمیل این پروژه تا سال آینده، میزان ورود گرد و غبار به شهر کمتر از ۱۰ درصد می رسد.

وی تصریح کرد: همچنین ۳۰ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی برای پروژه‌های آبخیزداری به بافق اختصاص دارد که ساخت بند خاکی و گوراب‌های منطقه حسن آباد، قطرم و شادکام از جمله این پروژه‌هاست که عملیات اجرایی آن چند ماه آینده با حضور مسوولان کشوری آغاز می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی یزد با بیان اینکه اجرا این پروژه‌ها در تقویت مدیریت روان آب‌ها و نیز بهبود شرایط منابع آبی منطقه موثر است، خاطرنشان کرد: کنترل روان آب‌ها موجب جلوگیری از فرسایش خاک، خسارت های ناشی از جاری شدن سیل و تخریب مزارع کشاورزی و باغ‌ها می‌شود.

فرماندار بافق هم با اشاره به همکاری و همراهی شهروندان در حفاظت و مراقبت از منابع طبیعی گفت: مردم این منطقه در حوزه های فرهنگی و اجتماعی در استان یزد زبانزد هستند و در حوزه حفاظت از منابع طبیعی همکاری و مسایل را رعایت می کنند،آنها به همین دلیل منابع خدادادی را برای آینده فرزندان خود مفید می‌دانند.

سید مهدی طلایی مقدم از تلاش و اقدام های مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابراز رضایت کرد و با توجه به وسعت عرصه‌های منابع طبیعی شهرستان و مدیریت صحیح این عرصه‌ها افزود: کمترین شکایت ارباب رجوع به فرمانداری مربوط به این نهاد است.

وی با تاکید بر ضرورت تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی و معادن شهرستان با اداره منابع طبیعی تصریح کرد :  در چارچوب توسعه شهرستان باید از همه ظرفیت‌ها در کنار حفاظت از منابع طبیعی بهره برد.

 بخشی از منطقه کانون بحران فرسایش بادی و گردبادهای ماسه‌ای استان یزد با وسعت پنج هزار و ۷۰۰ هکتار در بافق قرار دارد، در برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سال ۱۳۸۷ تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی منطقه «گودگوار» در طرح بیابان‌زدایی قرار گرفت و در آن نهال‌های سازگار با اقلیم منطقه کشت شد.

وسعت اراضی بافق افزون بر یک میلیون هکتار است که ۹۲ درصد آن عرصه‌های منابع طبیعی و بقیه عرصه‌های شهری و روستایی است .

۱۹ پخش سیلاب، ساخت ۲ گوراب، ۶ دیوار ساحلی ، ۳۹ بند خاکی و یک آبنما در بافق، هنگام جاری شدن سیل در عرصه‌های طبیعی، سیلاب را کنترل می‌کند .

مرکز این شهرستان ۵۰ هزار نفری در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

همچنین ۹۸ درصد از مساحت استان یزد به وسعت هفت میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار را عرصه های منابع طبیعی به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی منابع طبیعی و آبخیزداری بیابان زدایی بافق منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی منابع طبیعی و آبخیزداری بیابان زدایی بافق منابع طبیعی صندوق توسعه ملی منابع طبیعی و آبخیزداری بیابان زدایی بافق منابع طبیعی اخبار کنکور منابع طبیعی منابع طبیعی بیابان زدایی پروژه ها عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی