Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ، روح الله دهقان در گفتگویی اظهار داشت: در چند ماه گذشته خصوصا از شهریور سال جاری، توسعه های جدیدی در سامانه معاملاتی پیاده سازی شده که باعث شده  ظرفیت سامانه معاملاتی برای تراکنش ها افزایش پیدا کند.

وی  با بیان اینکه شرکت مدیریت فناوری بورس تهران همچنان روی سایت  tsetmc و زیر سخت های آن در حال فعالیت است، افزود: هم اکنون این سامانه حدود ۱۶ هزار تراکنش در ثانیه و نزدیک به ۴ میلیون معامله در روز را به شکل روان و بدون اشکال پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابزارهای مالی جدید  نیازمند زیرساخت های قوی در بخش فناوری اطلاعات است

دهقان در عین حال به کارگیری ابزارهای مالی جدید در بازار سرمایه را  نیازمند زیرساخت های قوی در بخش فناوری اطلاعات دانست و گفت: این حوزه سامانه، نیازمند تغییرات اساسی است تا بتواند از این ابزارهای مالی پشتیبانی کند .

وی با اشاره به اینکه در حوزه  فناوری اطلاعات جای کار فراوان در بازار سرمایه وجود دارد، افزود:  الان که بازار به روند مثبت خود برگشته و تعداد معاملات افزایش یافته، اگرچه سامانه معاملات پاسخگو است و می تواند حتی بیشتر از قبل تعداد معاملات را پشتیبانی کند ولی طبیعی است که لازمه سرویس دهی مناسب توسعه و بهبود مستمر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با اشاره به برخی تغییرات در سامانه معاملاتی گفت: اخیرا بخش نمادهای پربیننده با نمادهای پرتراکنش جابجا شد تا بتوانیم دیتای بهتری را در اختیار سهامداران قرار دهیم .

 وی توضیح داد: نمادهای پرتراکنش نشاندهنده شرکت هایی هستند که از  تعداد معاملات بالاتری برخوردارند؛ یعنی اقبال بیشتری به این نمادها در بازار وجود دارد و تراکنش های بیشتری را در داخل سامانه تولید می کنند .

دهقان همچنین اظهار داشت: تاکنون تلاش کرده ایم با سامانه موجود ، حتی الامکان ابزارهایی از قبیل اختیار معامله، معاملات آتی، گواهی سپرده و  فروش تعهدی را پیاده سازی کنیم .

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با ابراز امیدواری درخصوص ایجاد توسعه های جدید روی سامانه معاملاتی گفت: انتظار می رود ابزارهای مدیریت ریسک را بیشتر در اختیار قرار دهیم تا افراد بتوانند چه در روال های مثبت و چه منفی بازار ، ریسک خود را مدیریت کنند و با یک سود معقول در بازار فعالیت داشته باشند .

رفتار سامانه معاملاتی در شرایط  مثبت و منفی مطابق با دستورالعمل است

وی همچنین عملکرد و رفتار سامانه معاملاتی را در شرایط  مثبت و منفی مطابق با دستورالعمل توقف و بازگشایی  دانست و گفت: محاسباتی که در توقف های ۲۰ درصد و ۵۰ درصد در سامانه انجام می شود، از طریق ماشین است . لذا چه در شرایط مثبت ، چه در شرایط منفی، محسابات بر یک مبنا  و کاملا بر اساس دستورالعمل توقف و بازگشایی است و به جرات می توان گفت سامانه توقف و بازگشایی، خطایی ندارد.

دهقان افزود: پیشنهاد می کنم افرادی که در این بخش ابهام دارند مجددا دستورالعمل ها و ویدیوهای آموزشی این حوزه را مطالعه کنند تا موضوع برای آنها شفاف شود .

 وی در ادامه این گفت و گو با اشاره به حملات سایبری و ضرورت امنیت اطلاعات در بازار سرمایه گفت: سعی کرده ایم بخش اساسی سامانه معاملات را به طور کامل از شبکه های اینترنتی جدا و در یک شبکه ایزوله با درگاه های استاندارد نگه داری کنیم؛  گرچه این به تنهایی تضمینی برای امنیت اطلاعات نیست .

دهقان با تاکید بر اینکه امنیت اطلاعات، یک کار پیوسته و شبانه روزی  است، خاطرنشان کرد:  مدعی امنیت ۱۰۰ درصدی نیستیم اما در این حوزه از متدهای به روز دنیا استفاده می کنیم و تیم های امنیتی به طور مداوم سامانه معاملات را رصد و روی آن کار می کنند تا از  نفوذ و حملات سایبری جلوگیری شود و بتوانیم سرویس پایداری را به ذینفعان و بازدیدکنندگان ارائه دهیم .

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران افزود: در حال حاضر تنها درگاهی که روی اینترنت، فعال داریم سایت  Tsetmc است که در مورد آن هم سعی کرده ایم دیتای حساس و  محرمانه ای روی این سایت نگه داری نشود تا اگر به هر دلیلی امنیت سایت به خطرافتاد، دچار مخاطره افشای اطلاعات نشویم و مشکلی برای بازدیدکنندگان سایت رخ ندهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بورس سامانه معاملاتی فناوری اطلاعات شرکت مدیریت فناوری بورس تهران سامانه معاملاتی سامانه معاملات بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!