Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با همت و تلاش کارکنان اتوماسیون احیاء مستقیم فولاد خراسان، بومی سازی سرورهای HIS که به همراه سیستم های کنترلی «یوکوگاوا» وظیفه کنترل فرایندهای کارخانه احیای مستقیم را به عهده دارد با موفقیت انجام شد و با نصب این سیستم ها علاوه بر رفع وابستگی و بسیاری از مشکلات، صرفه جویی اقتصادی برای این مجتمع صنعتی به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خراسان؛ نادر فلاحت،کارشناس اتوماسیون احیاء با اعلام این خبر تشریح کرد: در واحد کنترل «احیا مستقیم» تمام فرایندهای کنترلی از طریق سرورهایHIS (سرورهای متصل به DCS های YOKOGAWA) مستقر در اتاق کنترل انجام می شود.
وی افزود :این سرورها دارای نرم افزار CENTUM CS3000 یکپارچه شده با سیستم عامل­اند که با توجه به کارکرد زیاد و بدون توقف در محیط صنعتی مستهلک و دچار مشکلات سخت افزاری زیادی شده اند به نحوی که غالبا امکان رفع آن میسر نیست و دانش فنی جهت به روز رسانی و راه اندازی این سرورها در انحصار شرکت «یوکوگاوا» ژاپن بوده و توسط کارکنان بخش خاورمیانه این شرکت انجام می شود.
حسن هواه خواه، کارشناس ارشد اتوماسیون با اشاره به عدم ارایه خدمات توسط شرکت ژاپنی به خاطر مشکلات ناشی از تحریم، افزود: تهیه این سخت افزارها و به روز رسانی سیستم، بسیار سخت و پر هزینه بود و جایگزینی سخت افزار جدید نیز به علت عدم همخوانی نرم افزار فوق میسر نمی شد.
رئیس اتوماسیون کارخانه های احیا و گندله­سازی درباره اهمیت بومی­سازی صورت گرفته توسط کارکنان این واحد گفت: سرورهای جدید که به همراه اتاق سرور برای اولین بار در این مجتمع اسمبل و ساخته شد ه اند، از سال 1397 در دستور کار واحد اتوماسیون کارخانه احیا قرار گرفت و همکاران این واحد به تهیه سخت افزاری رایج و در دسترس اقدام کرده و پس از تحقیق و بررسی مشکلات و حل تک تک موارد، این سرورها را بومی سازی نموده، به نحوی که نصب و راه اندازی این سیستم ها در آذر ماه امسال با موفقیت انجام و دستورالعمل های لازم تهیه شد.
فریبرز ناصحی فر با تایید کیفیت این سرورها و بیان این که خوشبختانه در حال حاضر سرورهای جدید بدون مشکل توانایی کار به جای سرورهای قدیمی و فرسوده را دارند و قادر به حل مشکلات آنها بدون وابستگی به شرکت های خارجی هستیم، تاکید کرد که در آینده از لحاظ تامین قطعات و همخوانی با قطعات جدید مشکلات سابق را نخواهیم داشت.
مدیر اتوماسیون و ابزار دقیق درباره این سرورها گفت: سرورهای HIS واحد احیا با تلاش و ابتکار همکاران اتوماسیون به­ روز رسانی و جایگزین شد و علاوه بر کسب دانش فنی، صرفه جویی های اقتصادی قابل ملاحظه به ارمغان آورده است.
یزدانی تصریح کرد انجام این مهم نگرانی ها در مورد برخی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری این سرورها را کاهش داده است.
حمیدرضا یزدانی از ابتکار عمل کارکنان اتوماسیون واحد احیا برای رفع وابستگی به شرکت های خارجی برای قطعات مورد نیاز سرورها و صرفه اقتصادی ایجاد شده تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است واحد اتوماسیون و ابزار دقیق شرکت مجتمع فولاد خراسان دارای 6 بخش اتوماسیون فولادسازی و نورد، اتوماسیون احیا و گندله سازی، واحد الکترونیک و کالیبراسیون ، مخابرات و اتوماسیون Level2 و سخت افزار است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سخت افزار بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان

وزیر نیرو با بیان اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، افزود: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر محرابیان در جریان بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته 180 پروژه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از مهم‌ترین اقدامات صنعت برق آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجسته‌ای را برای تعمیرات، آماده‌سازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاه‌های کشور بر عهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در طی چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بی‌وقفه در تلاش بودند تا با آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور مردم دغدغه‌ای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند.

محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژه‌های مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک 225 مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شده و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند که اجرای این طرح در داخل کشور امکان‌پذیر نیست و بایستی برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.

وی افزود: براساس پیشنهادات پیش‌بینی شده بود که با توجه به هزینه تعمیرات و شیوه کار بایستی حداقل 1.5 سال این واحد را از مدار خارج کنیم. اما با اعتماد به متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی و انجام این کار توسط این مجموعه، هم اکنون پروژه بازسازی واحد یک نیروگاه رودبار با حداقل زمان در حال انجام است.

وزیر نیرو تاکید کرد: همکاران شرکت به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت هستند تا این واحد در موعد مقرر به مدار تولید بازگردد. خوشبختانه سد لرستان نیز در وضعیت آب‌گیری بسیار مناسبی است که با اتمام این پروژه بخشی از ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.

محرابیان با بیان اینکه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از 90 درصد برنامه‌های این بخش محقق شده است و تا نیمه اردیبهشت‌ماه به اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق امسال خواهند رفت. 

شرکت برق حرارتی پیشتاز حمایت از تولید بار اول در کشور

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در حوزه تولید بار اول در کشور پیشتاز است، افزود: این شرکت توانسته است بیشترین حجم قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد و با همکاری شرکت برق حرارتی و دانش‌بنیان‌ها قطعات بسیار خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی برای اولین بار در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه بیش از 95 درصد تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های حرارتی و برقابی ساخت داخل است، ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز در حال افزایش سهم ساخت داخل هستیم. واحدهای بسیار خوبی در کشور در حال توسعه است تا بتوانیم در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و به ویژه واحدهای خورشیدی به خودکفایی کاملی دست پیدا کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه صنعت نیروگاهی کشور بخش زیادی از حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است، گفت: این بخش علاوه بر اینکه تاکنون نیروگاه‌های زیادی را در خارج از کشور احداث کرده است، در حوزه تعمیرات و بازسازی نیروگاه‌های موجود نیز مشغول به فعالیت است.

وی اظهار کرد: واحدهای نیروگاهی که عمدتا توسط شرکت‌های غربی و آمریکایی ساخته شده است هم اکنون توسط متخصصان ایرانی در حال تعمیرات، نوسازی و بازسازی هستند و وابستگی این کشورها به سمت صنعت برق کشور افزایش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت