Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تکنا، گروهی از دانشمندان و مهندسان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا دستگاه برای تشخیص جراحات و ضایعات پوستی طراحی کردند که قادر است از راه‌ دور چنین مشکلاتی را تشخیص دهد. این دستگاه با توجه به قابلیت منحصر به فرد خود توجه ناسا را نیز به خود جلب کرده است. زیرا قابلیت های آن در فضا نیز مورد استفاده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشجویان مهندسی دانشگاه ایالتی دستگاه قابل حمل تشخیص جراحات و ضایعات پوستی را با هدف کمک به افراد غیر متخصص طراحی کردند. در تشریح این دستگاه گفته شده است علاوه بر تشخیص سریع کودکان بیمار می تواند در فضا هم کاربردهای زیادی داشته باشد. به همین دلیل ناسا علاقه زیادی به این دستگاه نشان داده است.  
برایانا رابرتسون, از مهندسان این تیم در مورد دستگاه گفته است: این دستگاه می‌تواند در زمان شیوع ویروس هایی مانند کووید ۱۹ نیز بسیار پرکاربرد باشد. زیرا از راه دور می تواند آسیب های پوستی را تشخیص دهد. علاوه بر آن با استفاده از تصویر های گرفته شده می تواند ضایعات پوستی را تشخیص دهد.
 اطلاعات مربوط به بیمار با کمک یک متخصص وارد این دستگاه شده و از طریق یک شبکه عصبی پیچشی و پردازنده گرافیکی انویدیا عکس برداری خواهد شد. وظیفه پردازنده گرافیکی تقسیم تصاویر با کمک شبکه عصبی به سه بخش ردیاب، آموزش انتقالی شبکه عصبی و شبکه متراکم برای اطلاعات بیشتر است. شبکه های عصبی پیچشی وظیفه دارند تا با استفاده از شبکه های عصبی ژرف تحلیل های تصویری یا گفتاری را در یادگیری ماشینی انجام دهند. پس از آن تشخیص انجام شده بر روی یک نمایشگر که شبیه دوربین کنترل سرعت است، قابل مشاهده است. همچنین اطلاعات نمایش داده شده می تواند به رایانه نیز منتقل شود. این وسیله با توجه به فناوری های قابل استفاده و بسیار مورد توجه ناسا قرار گرفته است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ناسا فضا ویروس دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر