Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه جست و جوها برای یافتن افراد مفقود شده در ارتفاعات شمال تهران ادامه دارد، گفت: این موضوع نیز باید بررسی شود که چرا در شرایط بارندگی و نامساعد جوی برخی از مجموعه ها فعال بودند.

اسماعیل نجار در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت امدادرسانی و جست و جو برای مفقود شدگان در پی بارش برف در ارتفاعات شمال تهران گفت: از روز گذشته تاکنون عملیات جست و جو و نجات در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان مدیریت بحران کشور نیز با ایجاد هماهنگی در میان دستگاه های امدادی این عملیات را فرماندهی و مدیریت می کند. در همین راستا نیز برابر آمارهای ما از دیروز تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر به پایین منتقل شده اند.

نجار با بیان اینکه متأسفانه تعدادی از کوهنوردان نیز مفقود بوده و برابر آمارهای رسمی تاکنون چهار نفر نیز جان خود را از دست داده اند، گفت: عملیات جست و جو برای یافتن افراد مفقود شده ادامه دارد. البته میزان بارش برف بسیار زیاد است و همین موضوع عملیات جست و جو را با دشواری هایی برای هلال احمر و دیگر دستگاه ها روبرو کرده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در مورد آمار هشت فوتی نیز گفت: این آمار به هیچ وجه مورد تأیید نیست و متأسفانه یکی از معضلات ما در مدیریت بحران این است که افراد و نهادهای غیرمرتبط در مورد موضوعات این چنینی اظهار نظر می کنند. در این مورد تنها مرجع رسمی از سوی هلال احمر و مدیریت بحران اعلام شده این آمار تاکنون چهار کشته است. علت قطعی فوت نیز از سوی پزشکی قانونی اعلام می شود که پس از پایین آوردن اجساد و تحویل به پزشکی قانونی این فرایند انجام خواهد شد.

وی در مورد هویت مفقود شدگان و جان باختگان نیز گفت: با انتقال جان باختگان به پایین هویت قطعی آن ها اعلام خواهد شد. هویت مفقود شدگان نیز با توجه به اینکه هم چنان برخی از خانواده ها نگران بوده و تماس می گیرند باید جمع بندی شده و سپس اعلام شود.

نجار در مورد اینکه گفته می شود که برخی مجموعه ها نظیر توچال در این روز فعال بودند، گفت: یکی از گلایه هایی که وجود دارد این است که چرا شهروندان خودشان رعایت نکرده و زمانی که ما اعلام کردیم دمای هوا در ارتفاعات تهران منفی ۲۰ درجه است عده ای در شرایط برف و کولاک به کوهستان رفته اند. در مورد فعالیت این مجموعه ها نیز حتما باید این موضوع بررسی شود که آیا این مجموعه ها فعال بودند یا افراد از مسیرهای دیگر به ارتفاعات صعود کرده اند. اگر این مجموعه ها فعال بودند باید نسبت به این موضوع اقدامات قانونی لازم انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهمن در ارتفاعات تهران مدیریت بحران مفقود شدگان فعال بودند مجموعه ها جست و جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229190 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • سختی کار نفتی‌ها
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است