Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس، وحید مالکی، سرپرست طرح توسعه پایانه نفتی جاسک امروز (شنبه ۶ دی ماه ۹۹) ضمن اعلام خبر پایان عملیات بارگیری ۶.۳ کیلومتر خط لوله دریایی پایانه نفتی جاسک از یارد صنعتی خرمشهر،گفت: با تلاش حداکثری تیم اجرایی این طرح در بخش کارفرما و پیمانکار، خطوط لوله نخستین مسیر دریایی منتهی به گوی شناور صادراتی پایانه جاسک بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجموع ۵۲۰ شاخه لوله ۳۶ اینچ پس از پوشش‌دهی در کارخانه اندود بتن خرمشهر، توسط دو شناور «کمال ۲۲» و «DN۱۵۱» بارگیری شده و در روز‌های آینده اسکله یارد صنعتی خرمشهر را به مقصد آب‌های دریای عمان ترک می‌کنند.

بیشتر بخوانید

افزایش پلکانی تولید نفت از میادین غرب کارون

مالکی با اشاره به این طرح فراملی که همزمان با مواجهه صنعت نفت کشور با اعمال بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های غیرقانونی امریکا اجرا می‌شود، گفت: علی‌رغم همه محدودیت‌های موجود، وزارت نفت مصمم است تا با همکاری شرکت‌های داخلی فاز نخست دومین پایانه صادراتی نفت خام کشور را در سواحل مکران تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برساند.

وی بیان کرد: در همین راستا و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پس از انتقال این دو محموله به موقعیت دریایی پایانه نفتی جاسک، عملیات لوله‌گذاری یک رشته خط لوله ۳۶ اینچ دریایی به طول ۶.۳ کیلومتر از ساحل جاسک به محل استقرار نخستین گوی شناور صادراتی توسط شناور سی‌مستر آغاز می‌شود.

این مقام مسئول در شرکت نفت و گاز پارس، پیش‌بینی کرد با تلاش تیم‌های مختلف اجرایی ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و محدودیت‌های تردد در شرایط مقابله با شیوع ویروس کرونا، عملیات لوله‌گذاری نخستین خط لوله زیردریایی پایانه نفتی جاسک در بهمن‌ماه سال جاری به پایان برسد.

طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، یک طرح ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران، با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود.

از مهمترین پروژه‌های این طرح ملی، می‌توان به تأمین و احداث یک‌هزار کیلومتر خط لوله ۴۲ اینچ سازگار با نفت ترش، احداث پنج تلمبه‌خانه و سه ایستگاه بین‌راهی خط لوله و برق‌رسانی به آنها، احداث ایستگاه‌های دریافت و ارسال توپک و ترمینال پایانی، احداث مخازن ذخیره‌سازی به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در منطقه جاسک و احداث تأسیسات دریایی شامل سه گوی شناور، حوضچه آرامش و تأسیسات جانبی آن در سواحل مکران اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت انتقال نفت دریایی پایانه نفتی جاسک خط لوله نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد

شناور شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه مجهز به موشک‌های برد بلند بالستیک و کروز، در جریان ماموریت خود، از مدار صفردرجه زمین عبور کرد و وارد نیمکره جنوبی زمین شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزای تسنیم، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

نصب موشک بالستیک 1700کیلومتری روی ناو شهید مهدوی و شلیک از کانتینر

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند 1401 به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از 2100 تُن وزن دارد، طول آن 240 متر و عرض آن 27 متر است.

این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه‌ سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، 2 موشک بالستیک با برد تقریبی 1700 کیلومتر از داخل 2 کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

.

به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز 2هزار کیلومتری با نام «قدر474» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه 80 شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیروهای دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است اما در سالهای اخیر، مامور به حضور در آبهای اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناورهای مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آبهای دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

تجهیز شناورهای سپاه به موشک‌های کروز «2هزارکیلومتری»

 

به گزارش تسنیم، در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد