Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسن میری مدیر آبفای نایین با اشاره به اجرای طرح ۱۰۰-۳۰۰ در شهرستان نایین، اظهار کرد: با اجرای این طرح ۵۳ روستا در منطقه لای سیاه، ۲۴ روستا در منطقه کوهستان-بهارستان، ۵ روستا در پای کوه و روستای چوپانان از آب شرب پایدار سالم و بهداشتی برخوردار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر آبفای نایین طول شبکه توزیع آب شرب در روستا‌های نایین را ۱۲۶ کیلومتر اعلام کرد و اظهار داشت: به منظور آبرسانی پایدار به روستا‌ها در طرح ۱۰۰-۳۰۰ مقرر شد ۲۶ کیلومتر خط انتقال اجرا شود که تاکنون ۱۸ کیلومتر آن عملیاتی شده است.

او با بیان اینکه برای تأمین آب شرب پایدار این روستا‌ها احداث ۳ مخزن، ۳ باب ایستگاه پمپاژ و ۳ باب ایستگاه کلر زن در دستور کار قرار گرفت، بیان داشت: اکنون مخزن هزار و ۵۰۰ مترمکعبی منطقه کوهستان -بهارستان به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی رسیده و ۲ باب مخزن ۵۰۰ مترمکعبی لای سیاه تکمیل شده است.

میری ادامه داد: احداث ۲ باب ایستگاه پمپاژ و ۲ باب ایستگاه کلر زن منطقه لای سیاه پیشرفت ۴۰ درصدی و نیز احداث ۲ باب ایستگاه پمپاژ و ۲ باب ایستگاه کلر زن کوهستان- بهارستان پیشرفت ۷۰ درصدی را حاصل کرده است.

مدیر آبفای نایین با اشاره به انشعابات آب واگذار شده به روستاییان در شهرستان نایین خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵ هزار و ۳۰۰ انشعاب آب به مشترکین در روستا‌ها واگذار شده است و پیش‌بینی می‌شود با اجرای طرح ۱۰۰-۳۰۰ این رقم به۵ هزار و ۷۰۰ انشعاب افزایش یابد.

او به منابع آبی در روستا‌ها پرداخت و اظهار داشت: هم‌اکنون ۲۹ روستا در شهرستان نایین از طرح آب‌رسانی اصفهان بزرگ بهره‌مند هستند این در حالی است که با استفاده از منابع داخلی مانند ۲ رشته قنات، ۷ رشته چشمه و ۵۳ حلقه چاه آب شرب مورد نیاز روستاییان تأمین می‌شود.

میری میزان هدر رفت آب را در روستا‌ها ۳۳ درصد اعلام کرد و گفت: با یکپارچه‌سازی شرکت‌های آبفا شهری و روستایی با استفاده از دستگاه نشت‌یاب توانستیم از هدر رفت ۳.۵ لیتر آب در ثانیه در روستا‌های نایین جلوگیری نماییم.

مدیر آبفای نایین افزود: از ابتدای سال تا کنون با اصلاح شبکه فرسوده، زون‌بندی شبکه آب و احداث حوضچه فشارشکن شاهد کاهش ۲۰ درصدی حوادث نسبت به مدت مشابه سال قبل در روستا‌های منطقه بوده‌ایم.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه توزیع آب شرب روستا های نایین ۲ باب ایستگاه روستا ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت

پرونده ثبت جهانی روستای تاریخی فهرج با اقدامات مرمتی و حفاظتی صورت گرفت آماده شده و این روستای تاریخی در مسیر معرفی به عنوان روستای جهانی حرکت می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،  روستای فهرج یکی از تاریخی ترین نقاط استان یزد است که دارای ویژگی‌های بسیار زیادی است که سبب شده این روستا نسبت به دیگر نقاط متفاوت و متمایز باشد.

از جمله ویژگی‌های روستای تاریخی فهرج، قرار گرفتن نخستین مسجد در ایران است و در کنار آن وجود جاذبه‌های تاریخی دیگر از جمله مجموعه شهدا و چاه چهل دختران این منطقه را بسیار خاص کرده است.

با توجه به این ویژگی‌ها، این روستای تاریخی و زیبا به عنوان کاندیدای روستای جهانی در نظر گرفته شده و از این رو بحث مرمت آن به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

امروز هم خبرنگاران یزد اقدام به بازدید از این روستای تاریخی کردند تا علاوه بر آشنایی بیشتر با فهرج، از اقدامات صورت گرفته برای مرمت آن مطلع شوند.

سیدمحمد رستگاری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در جریان این بازدید اظهار داشت: طی دو ماه گذشته با تیمی که در فهرج مستقر شدند با همکاری اهالی فهرج، یک سری اقدامات و فعالیت‌هایی در این روستا به صورت مدون و با برنامه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه این اقدامات برای انتخاب نهایی روستای فهرج انجام می‌شود تصریح کرد: پیگیری‌های متعددی برای این موضوع صورت گرفته و روز گذشته هم پرونده آماده شده فهرج به وزارت میراث ارائه شد و دوشنبه باید این پرونده نهایی شده و به سازمان جهانی گردشگری برای انتخاب نهایی روستای جهانی ارسال شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد خاطرنشان کرد: در حال حاضر هشت روستا از کل کشور برای این موضوع در نظر گرفته شده که چند مورد از آنها در سال‌های قبل هم نسبت به ارسال پرونده اقدام کرده بودند ولی به دلایلی انتخاب نشده بودند و به همین دلیل پرونده‌های آنها از فهرج جلوتر بوده و در حال تکمیل آن هستند.

رستگاری خاطرنشان کرد: آنچه که در روستا باید انجام می‌گرفته به ویژه توسط اهالی در حال انجام است و امیدواریم که بتوانیم هرچه بهتر این پرونده را تکمیل کرده و زمینه انتخاب نهایی فهرج را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه تاکنون نسبت به رسانه‌ای شدن ویژگی‌های روستای فهرج کامل نشده گفت: این موضوع نقیصه‌ای است که بخش قابل توجهی از ایراد آن به ما برمی‌گردد اما باید از الان نسبت به رسانه‌ای شدن هرچه بیشتر آن اقدامات لازم صورت پذیرد.

نکته بسیار مهم این است که فهرج صرفا به عنوان یک بنا و یا یک روستای تاریخی مورد توجه نیست بلکه به عنوان یک روستای جهانی گردشگری خواهد بود و بناهای تاریخی یکی از شاخصه‌های آن است.

نجمه نادری، ناظر مرمت و ساماندهی روستای تاریخی فهرج یزد هم در این مراسم با اشاره به اینکه تاکید اصلی ما ثبت جهانی فهرج نیست، گفت: زمانی که هدف اصلی ما صرفا ثبت جهانی روستا باشد، پس از آن که این اتفاق رخ داد به هدف رسیدیم و در واقع همه چیز تمام می‌شود.

وی ادامه داد: به همین دلیل باید بدانیم که ثبت شروع یک کار حفاظتی در حوزه های فرهنگی، کالبدی و اقتصادی است و ما به دنبال آن هستیم که از ثبت جهانی برای این منظور استفاده و بهره برداری کنیم.

نادری خاطرنشان کرد: تفاوتی که اینجا می‌تواند از سایر نقاط داشته باشد، سبک زندگی مردم این روستاست که در فهرج جاری و ساری است و این موضوع باید در تمامی شئون زندگی آنها حفظ شود و ما باید به این سمت حرکت کنیم که از داشته‌های روستا حفاظت کرده و مانع از نابودی آن شویم.

ناظر مرمت و ساماندهی روستای تاریخی فهرج یزد بیان کرد: اقداماتی هم که الان در حال انجام در روستاست، برای این موضوع است که بتوانیم برای حداقل یک تا دو دهه آینده این روستا را نسبت به آسیب‌ها بیمه کنیم.

وی افزود: این اقدام مثل کاری است که 20 سال قبل در روستای فهرج آغاز شده و منجر به یک حفاظت 20 ساله خوب از محدوده تاریخی روستای فهرج شده و مردم هم با اهمیتی که به این حوزه دادند از آن حفاظت لازم را داشته‌اند.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • افتتاح یکصد و سی وهفتمین مدرسه خیر ساز در روستای مارکان شهرستان خوی
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند