Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست خبری رویداد ملی – دانشجویی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ویکرد تبلیغی- ترویجی برای معرفی شخصیت‌ها خوب است، اما نباید تمامی برنامه‌ها منحصر به فعالیت‌های تبلیغی- ترویجی باشد. جهاد دانشگاهی با پیشینیه علمی و پژوهشی خود، تلاش کرده است که به تمام ابعاد شخصیت شهید سردار سلیمانی با رویکرد علمی نیز نگاه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نشست خبری رویداد ملی – دانشجویی بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی صبح امروز (6 دی ماه 99) با حضور دکتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و مهدی عباسی، سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر علیزاده در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی گفت: یکی از مباحثی که معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در طول سال‌های مختلف به آن پرداخته است، بحث مفاخر و شخصیت‌های ملی و دینی تأثیرگذار در فرهنگ کشور بود و به تناسب آن، برنامه‌های مختلفی در این زمینه برگزار شده و در حوزه گردشگری، سازمان انتشارات، مرکز فرهنگی – دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی به این شخصیت‌ها پرداخته شده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: سال گذشته و با شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به این جمع‌بندی رسیدیم که بخش دانشجویی از ظرفیت خوبی در معرفی ابعاد مختلف شخصیت سردار سلیمانی، چه ابعاد شخصیت زندگی و فردی و چه ابعاد شخصیت زندگی اجتماعی و حرفه‌ای ایشان برخوردار است.

علیزاده خاطر نشان کرد: به همین دلیل رویداد ملی – دانشجویی بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دو بخش علمی- پژوهشی و ادبی – هنری تعریف شد که بخش‌های مختلفی را در برمی‌گیرند. هدف ما از برگزاری این برنامه، معرفی صحیح و درستی از ابعاد شخصیت سردار سلیمانی و همچنین استفاده از فضای هنری در حوزه‌های ادبی و هنری است که دانشجویان می توانند نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: امسال این برنامه با برگزاری همایش‌های علمی در هفته آینده آغاز خواهد شد. فضای مجازی این امکان را برای ما فراهم کرده است که از شخصیت‌های داخلی و بین‌المللی که شاید امکان حضورشان به راحتی فراهم نباشد، استفاده کنیم. بخشی را هم به مقاله‌های دانشجویی اختصاص داده‌ایم. نگاه اجتماع‌محور شهید سردار سلیمانی می‌تواند رویکرد خوبی برای دانشجویان باشد.

سردار سلیمانی، الگوی دینی و ایرانی متعلق به همه ایرانیان

علیزاده تأکید کرد: اگر معرفی درستی از شخصیت شهید سردار سلیمانی به عنوان یک الگوی دینی و ایرانی که متعلق به همه ایرانیان است صورت گیرد، می‌توانیم تأثیرگذاری این برنامه‌ها را در زندگی و سبک زندگی دانشجویان شاهد باشیم.

وی افزود: هنر از ظرفیت بالایی برای معرفی شخصیت‌های ملی، مذهبی و دینی کشور برخوردار است، اما متأسفانه در حوزه‌های مختلف نتوانسته‌ایم از این ظرفیت برای معرفی شخصیت‌ها به‌درستی استفاده کنیم. چه در حوزه هنر مکتوب و چه در حوزه هنرهای نمایشی و سینمایی باید بتوانیم ظرفیت‌های خود را دخیل کنیم و می‌توانیم در بسیاری از جشنواره‌ها هم در جهاد دانشگاهی و هم در جشنواره‌های مختلف دانشجویی، بخش‌هایی را به حوزه هنر برای معرفی ابعاد شخصیت و تأثیرگذاری سردار سلیمانی اختصاص دهیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: سردار سلیمانی شخصیتی است که باید به صورت مستمر در طول سال، برنامه‌هایی برای ایشان برگزار شود. معتقدیم نباید هزینه‌های موازی صرف شده و برنامه‌های بی‌کیفیت برگزار شود. از مشارکت در برنامه‌ها استقبال می‌کنیم و دوستانی که تمایل دارند در حوزه فعالیت‌های دانشجویی مشارکت کرده و بخشی را با نام خودشان در کنار رویداد ملی – دانشجویی ما برگزار کنند، افتخار همکاری با آنها را داریم.

علیزاده افزود: رویکرد تبلیغی- ترویجی برای معرفی شخصیت‌ها خوب است، اما نباید تمامی برنامه‌ها منحصر به فعالیت‌های تبلیغی- ترویجی باشد. جهاد دانشگاهی با پیشینیه علمی و پژوهشی خود، تلاش کرده است که به تمام ابعاد شخصیت شهید سردار سلیمانی با رویکرد علمی نیز نگاه شود.

وی خاطر نشان کرد: انحصار برنامه مربوط به ایشان در یک برهه خاص زمانی، نمی‌تواند معرفی درستی از شخصیت ایشان ارائه کند. باید برنامه‌های متناسبی در طول سال تعریف شوند که بخشی از آنها ملی و بخش دیگر فراملی هستند. بعد از برگزاری این رویداد قطعاً آسیب‌شناسی صورت خواهد گرفت تا این رویداد در آینده با شکوه بیشتری برگزار شود.  

سردار سلیمانی یک رسانه است

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی که در دستور کار مرکز مفاخر در سازمان دانشجویان قرار دارد، شهید سردار سلیمانی است. سردار سلیمانی را یک رسانه می‌دانیم و ایشان توانستند ابعاد مختلفی از اهداف، آرمان‌ها و ارزش‌های جمهوری اسلامی ایران را به دنیا معرفی کنند. این رسانه‌بودن شخصیت سردار سلیمانی علی‌رغم بی‌ادعا بودن ایشان، می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

علیزاده افزود: مطالعات ما نشان داده است که دانشجویان به فعالیت‌های اجتماعی علاقه‌مند هستند. از این رو، بُعد اجتماعی زندگی سردار سلیمانی باید مورد توجه قرار گیرد. در بسیاری از رویدادهایی که در داخل کشور اتفاق افتاد، هم در سوانح طبیعی و هم در رویدادهای مربوط به مسائل اجتماعی، سردار سلیمانی حضور فعالی داشتند. معرفی این بُعد از شخصیت سردار سلیمانی به نسل آینده که اداره امور کشور را برعهده خواهند داشت داشت، بسیار مؤثر است.  

لزوم استفاده صحیح از ابزار هنر در معرفی شخصیت‌ها

علیزاده تأکید کرد: متأسفانه در معرفی شخصیت‌ها نتوانتسته‌ایم از ابزار هنر به درستی استفاده کنیم و تاکنون برای معرفی بسیاری از شخصیت‌ها که می‌توانستند الگوی نسل جوان کشور باشند، از ظرفیت حوزه تئاتر، نمایشنامه، فیلمنامه و حتی ادبیات و رمان به درستی استفاده نکرده‌ایم.

وی تأکید کرد: جرقه بخش ادبی و هنری در رویداد ملی – دانشجویی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کمک می‌کند تا از این حوزه در معرفی غیرمستقیم سردار سلیمانی به جامعه و نسل جوان و حتی به جهان استفاده کنیم و به نظرم زبان هنر، زبان همه‌گیری است و مورد اقبال و استقبال قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: به عنوان وظیفه‌ای که در کنار سایر نهادهای دانشگاهی و غیردانشگاهی برعهده داشتیم، تلاش کردیم با برگزاری این رویداد ملی – دانشجویی، سهم کوچکی در پاسداشت زحمات، رشادت‌ها و فداکاری‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سردار قاسم سلیمانی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیت سردار سلیمانی برای معرفی شخصیت ها شهید سردار سلیمانی استفاده کنیم ابعاد شخصیت رویداد ملی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود