Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@12:18:13 GMT

متمول‌ترین بانک‌های ایران را بشناسید

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۱۶۱۶

متمول‌ترین بانک‌های ایران را بشناسید

بعد از ادغام پنج بانک و موسسه از جمله مهراقتصاد، قوامین، انصار، حکمت ایرانیان و کوثر در بانک سپه حالا بزرگ‌ترین بانک ایرانی تشکیل شده.

روزنامه هفت صبح در ادامه نوشت: این نکته‌ای است که معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرده و توضیح داده که این بانک با ۴۷۰هزار میلیارد تومان سپرده حدود ۵۰درصد از بانک بعدی یعنی بانک ملی هم بیشتر سپرده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط‌عمومی بانک مرکزی، فرهاد حنیفی گفته‌: «نیرو‌های انسانی بانک سپه حدود ۱۵هزار نفر بودند که با اضافه شدن کارکنان پنج بانک ادغامی این تعداد مجموعا به حدود ۵۰هزار نفر رسید. تعداد شعب پنج بانک ادغامی و بانک سپه حدود ۴۸۰۰ مورد بود که مقرر شد قبل از ادغام هرکدام از این بانک‌ها ۱۰درصد شعب خود را کاهش دهند و پس از ادغام نیز بر اساس ظرفیتی که در هر شهر وجود داشت و محل استقرار شعب از بانک سپه خواستیم تا اصلاح شبکه شعب را در دستور کار قرار دهد.»

مقایسه بین بانک‌های ایران و اینکه کدام بانک دارایی بیشتری دارد یا سودده‌تر است یا سپرده‌های بیشتری جذب کرده کار راحتی نیست، چون بعضی بانک‌های مثل ملی و کشاورزی اصلا در بورس نیستند که اطلاعات مالی آن‌ها روی سامانه کدال در دسترس باشد. یا بعضی بانک‌ها در نظام رتبه‌بندی شرکت‌ها اصلا شرکت نمی‌کنند که بتوانیم میزان سوددهی آن‌ها را مقایسه کنیم.

علی‌الحساب، اما باید بگوییم بین بانک‌هایی که در بورس حضور دارند و سپرده‌های آن‌ها شفاف است به ترتیب بانک‌های ملت و صادرات و تجارت و آینده و پارسیان و پاسارگاد ۶ رتبه برتر را در اختیار دارند. طبعا همه این بانک‌ها، اما پشت سر بانک ملی و حالا سپه قرار می‌گیرند که خود معاون بانک مرکزی گفته بیشترین سپرده را در اختیار دارند.

در وهله بعد از نظر تعداد شعبه هم شاید بتوانیم وسعت عملکرد بانک‌ها را بررسی کنیم. بعد از بانک سپه که با اتفاقات جدید بیشترین تعداد شعبه را در کشور خواهد داشت، آمار‌های بانک مرکزی می‌گوید بانک ملی ۲۸۵۶ شعبه دارد. بانک‌های صادرات و ملت و تجارت هم به ترتیب با ۲۰۵۱، ۱۴۱۹ و ۱۴۱۳ شعبه در رتبه‌های بعدی هستند. بانک‌های پارسیان و پاسارگاد هم ۳۴۹ و ۳۴۲ شعبه در سراسر کشور دارند. این آمار‌ها روی سایت رسمی بانک مرکزی قابل دسترسی است.

از نظر میزان درآمد هم در مقایسه‌ای که بین سوددهی شرکت‌های برتر ایران توسط سازمان مدیریت صنعتی صورت می‌گیرد و آخرین آمار در دسترس ما مربوط به سال مالی ۹۷ است به ترتیب بانک‌های ملت و صادرات و تجارت و پارسیان و پاسارگاد برترین بانک‌های ایران هستند. باز هم البته باید تاکید کنیم، چون شرکت در این رتبه‌بندی برای شرکت‌ها اجباری نیست، نمی‌توانیم بانک‌هایی مثل سپه و ملی را با مابقی مقایسه کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بانک ها دارایی سود بانک مرکزی بانک سپه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد