Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اینترنتی فاینانشیال اکسپرس، این تحقیق که مدت ۱۰ سال توسط محققان مرکز تحقیقات خون و آنکولوژی کلینیک «کلیولند» توسط این گروه از محققان از جمله یک هندی-آمریکایی انجام شد ، یک استراتژی جدید دارویی را برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول های سرطانی خون با جهش های TET۲ ارایه می دهد.

«لوسمی حاد مغز استخوان»، سرطان هایی است که از سلول های «بنیادی» و «پروژنیتور» در مغز استخوان ناشی می شوند؛ این سلول ها تمام سلول های طبیعی خون را تولید می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یکی از شایع ترین جهش ها که در ابتلا به لوسمی حاد مغز استخوان نقش دارد در ژن TET۲ یافت می شود که در ۱۰ سال گذشته توسط این محققان مورد بررسی قرار گرفته است.  

استراتژی دارویی این محققان بر حذف انتخابی سلول‌های سرطانی جهش یافته TET۲ تمرکز دارد. آنها با کمک گروهی از محققانی که در زمینه شیمی فعالیت می کردند موفق شدند که نسخه جدید و قوی تری را از مولکول TETi۷۶ بسازند.

این نسخه که مشابه TETi۷۶ اما در عین حال قویتر از آن است نه تنها می تواند فعالیت ژن TET۲ را مهار کند بلکه قادر است فعالیت آنزیمی ژن های TET۱ و TET۳ را نیز که موجب ابتلا به بیماری می شوند، مهار کند.

این گروه تحقیقاتی در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کردند: مولکول ساختگی TETi۷۶ را برای تکثیر و تقویت اثرات یک مولکول طبیعی به نام ۲HG که فعالیت آنزیمی ژن های TET را مهار می کند، طراحی کردند.  

در این بیانیه مطبوعاتی آمده است: خانواده ژن های TET،  بیان ژن ها را تغییر می دهند و می تواند به توسعه و گسترش بیماری کمک کنند. در حالی که تمام اعضای خانواده TET، ژن های قدرتمندی هستند اما قدرتمندترین فعالیت آنزیمی متعلق به ژن TET۲ است.  

دکتر جاروسلاو ماسیجویسکی از بخش خون و آنکولوژی کلینیک کلیولند که این بررسی را توسط همکارش «بابل کانت» انجام داده است هم توضیح داد: در مدل های پیش بالینی متوجه شدیم که یک مولکول ساختگی به نام TETi۷۶ می تواند سلول های سرطانی جهش یافته را در مراحل اولیه این بیماری هدف قرار داده و از بین ببرد.  

سرطان خون یا لوسمی یا لوکمیا (Leukaemia) گروهی از انواع سرطان است که معمولاً از مغز استخوان شروع و باعث شکل‌گیری تعداد زیادی گلبول سفید غیرطبیعی می‌شود. این گلبول‌های سفید خونی به صورت کامل تشکیل نشده‌اند و به آن‌ها بلاست یا سلول‌های لوکمی یا سرطان خون گفته می‌شود.  

نشانه‌های این بیماری شامل مشکلات خونریزی و کبودشدگی،  احساس خستگی شدید، تب و خطر افزایش عفونت است.

این نشانه‌ها به دلیل نبودِ سلول‌های طبیعی خونی ایجاد می‌شوند. تشخیص این بیماری با استفاده از آزمایش خون و بیوپسی مغز استخوان صورت می‌گیرد.

این مطالعه که در شماره اخیر نشریه Blood Cancer Discovery چاپ شده است.

برچسب‌ها سلامت ایالات متحده آمریکا محسن فخری‌زاده سرطان خون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت ایالات متحده آمریکا محسن فخری زاده سرطان خون سلامت ایالات متحده آمریکا محسن فخری زاده سرطان خون اخبار کنکور مغز استخوان سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد

آفتاب‌‌نیوز :

محققان دانشگاه ساوت استرالیا با استفاده از داده‌های بیش از ۳۰۰ هزار شرکت کننده از بیوبانک بریتانیا به بررسی رابطه بین مصرف قهوه و طیف وسیعی از بیماری‌ها پرداختند و دریافتند مصرف بیش از اندازه زیاد قهوه می‌تواند ریسک آرتروز، پوکی استخوان و چاقی را افزیاش دهد.

در تحقیق اولیه این محققان، نوشیدن شش فنجان قهوه در روز به عنوان حد آستانه مصرف ایمن قهوه در روز تلقی شد.

«الینا هایپونن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «روزانه حدود سه میلیارد فنجان قهوه در جهان مصرف می‌شود از اینرو ما درصدد بررسی فواید و مضرات آن بر روی سلامت برآمدیم.»

وی در ادامه می‌افزاید: «در این مطالعه، ما از شیوه ژنتیکی موسوم به تحلیل MR-PheWAS برای تعیین تأثیرات واقعی مصرف قهوه در مقابل ۱۱۱۷ مشکل بالینی استفاده کردیم.»

به گفته هایپونن، «نتایج ما نشان می‌دهد که مصرف متعادل قهوه عمدتاً ایمن است. اما مشخص شد عادت به مصرف قهوه ریسک سه بیماری را افزایش می‌دهد: آرتروز، پوکی استخوان و چاقی.»

وی تاکید می‌کند: «برای افراد دارای سابقه خانوادگی پوکی استخوان یا آرتروز یا برای افرادی که نگران ابتلاء به این بیماری‌ها هستند، این نتایج می‌تواند هشداردهنده باشد.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی