Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس-سردبیری استانها: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر «بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد کرد»‌، دستورات فرماندهی‌کل سپاه و پیرو تفاهم‌‌نامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، مقرر شد به‌منظور قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا در کشور، طرح مشترکی به‌نام شهید بزرگوار، حاج قاسم سلیمانی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح «شهید حاج قاسم سلیمانی» با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.

وزیر بهداشت درباره این طرح می‌گوید: «برای قرنطینه بیمارانی که از نظر فضای فیزیکی، شلوغی خانواده یا وضعیت اقتصادی در شرایط نامناسبی قرار دارند به حدود 40 هزار تخت نقاهتگاهی در هتل ها، مهمانسراها و اماکن اقامتی دستگاه های اجرایی نیاز داریم که در دستور کار  طرح شهید قاسم سلیمانی قرار گرفته است. همچنین باید برای همکاران مشارکت کننده در این طرح، وسایل لوازم حفاظت فردی به مقدار کافی تامین شود.باید مراکز سرپایی و تست گیری از افراد مشکوک در کشور، حداقل به 5 هزار مرکز یا پایگاه یا مرکز مدیریت بیماری را در شهرها و حاشیه شهرها برسانیم تا دسترسی مردم به مراکز تشخیصی، بهداشتی و تست گیری افزایش پیدا کند».

خوشبختانه مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با همکاری و همدلی خود گام های مؤثری در به ثمر رسیدن این طرح داشته اند. در ذیل نمونه‌هایی از طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیج  برای مبارزه با ویروس کرونا پوشش توسط که خبرنگاران خبرگزاری فارس پوشش داده‌اند را ببینید.

فیلم|کمک مومنانه به نیت حاج قاسم

گروه جهادی عمار در آستانه اولین سالگرد از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، اقدام به اهدای بسته‌هایی به نیازمندان کرده است.

 

آزادسازی 63 زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی در کرمان

سید حجت‌الله موسوی‌قوام اظهار داشت: با همکاری سپاه، بسیج، ستاد دیه و سازمان زندان‌ها این برنامه‌ریزی انجام شده است که طی سال جاری و در پنج مرحله آزادی زندانیان را داشته باشیم.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان بیان داشت: در مرحله نخست آزادسازی زندانیان در هفته بسیج شاهد آزادی 138 نفر در کرمان بودیم که بیشترین آمار آزادی را در سراسر کشور داشتیم و این در شرایطی‌ست که یک هزار و 92 نفر در مرحله نخست از زندان‌های سراسر کشور آزاد شدند.

موسوی‌قوام تصریح کرد: در نخستین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز 2 هزار نفر از زندان‌های سراسر کشور آزاد می‌شوند و در استان کرمان نیز به تعداد سن شهید حاج قاسم سلیمانی 63 نفر را از زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی آزاد می‌کنیم که 30 نفر توسط ستاد دیه، 18 نفر توسط مجموعه قضائی سطح استان و بقیه توسط اداره کل زندان‌ها آزاد می‌شوند.

در نخستین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز 2 هزار نفر از زندان‌های سراسر کشور آزاد می‌شوند

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان ابراز داشت: مرحله سوم آزادی زندانیان 15 بهمن ماه سالروز ولادت حضرت زهرا و برای آزادی محکومان زن جرائم غیرعمد است و مرحله چهارم آزادی زندانیان هفتم اسفندماه(13 رجب) و مرحله آخر 19 اسفندماه در روزهای پایانی سال است و متولیان کار توسط بسیج انجام می‌شود.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: با آزادی 30 نفر از مددجویان واجد شرایط کمک ستاد دیه همچنین 144 نفر زندانی واجد شرایط در استان باقی می‌ماند که امیدواریم در سه مرحله بتوانیم این افراد را تا پایان سال جاری آزاد کنیم.

 

رهپویان مکتب شهید سلیمانی این‌بار در میدان دفاع از سلامت مردم

جانشین فرمانده سپاه اقلید اظهار داشت: در راستای اجرای فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری و تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت منعقد شد، اجرای طرح مشترکی به نام این شهید بزرگوار آغاز شده است.

مهدی نظری ادامه داد: همزمان با سراسر کشور، اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی در شهرستان اقلید نیز تحت عنوان قرارگاه‌های مختلف آغاز شد که سهم بسیج در این طرح تشکیل سه تیم غیرتخصصی مراقبت، نظارت و حمایت است.

وی با قدردانی از حضور مؤثر بسیجیان در تمام عرصه‌های خدمت‌رسانی به مردم و با اشاره به نقش‌آفرینی بیش از ۳۰۰ نیروی بسیجی داوطلب در اجرای این طرح، عنوان داشت: این بسیجیان در ۱۵۰ گروه سازماندهی شده و بر اساس بلوک‌بندی‌های انجام شده در ۳۰ بلوک در سطح شهرستان، اقدام می‎کنند.

نظری تصریح کرد: علاوه بر جلسات متعددی که با شبکه بهداشت و برخی ادارات مربوطه برگزار شد، تاکنون بیش از ۱۴ جلسه توجیهی و کارگاه آموزشی برای نیروهای بسیجی شرکت‌کننده در این طرح برگزار شد تا با دانش و مهارت کافی در ارائه خدمت به مردم حضور یابند.

جانشین فرمانده سپاه اقلید شناسایی، رصد، مراقبت، رهگیری و حمایت از افراد مبتلا به ویروس کرونا را ازجمله وظایف گروه‌های غیرتخصصی بسیجی در اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و ارسال پیامک و ارتباط گیری با افراد مشکوک به کرونا، ارتباط تلفنی یا حضوری با افراد مبتلا برای تکمیل اطلاعات و نیز ارائه آموزش‌های بهداشتی لازم در این زمینه و راهنمایی آن‌ها و احصای نیازمندی‌های این افراد را به عنوان بخشی از این اقدامات برشمرد. 

 

توزیع 12 هزار بسته معیشتی موقوفات مازندران در طرح شهید سلیمانی

حجت الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی با اشاره به فعالیت گسترده اوقاف در بحث محرومیت‌زدایی و توجه به نیازمندان در زمان شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا اوقاف مازندران با توجه به موقوفاتی که در اختیار داشت در چندین مرحله اقدام به توزیع بسته‌های معیشتی کرده است.

وی با بیان اینکه بسته‌های معیشتی در قالب کمک‌های مومنانه از محل عواید موقوفات مرتبط تهیه می‌شود، افزود: ارزش هر بسته بین 300 تا 400 هزار تومان می‌باشد که در کنار آن بسته‌های بهداشتی مانند ماسک و محلول ضدعفونی کننده نیز وجود دارد.

طرح شهید سلیمانی همزمان با سراسر کشور توسط ادارات اجرایی اوقاف و امور خیریه مازندران در شهرستان‌ها آغاز شده است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به نزدیکی سالروز شهادت سردار سلیمانی و گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام عنوان کرد: به همین منظور طرح شهید سلیمانی همزمان با سراسر کشور توسط ادارات اجرایی اوقاف و امور خیریه مازندران در شهرستان‌ها آغاز شده است.

حیدری از توزیع 12 هزار بسته معیشتی در قالب طرح شهید سلیمانی در مازندران خبر داد و گفت: این بسته‌ها از محل عوائد موقوفات، کمک‌های خیرین و نذورات مردمی تهیه و بین نیازمندان و مددجویان توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه مراکز افق آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص مازندران پای کار اجرای طرح شهید سلیمانی هستند، گفت: هدف از اجرای این طرح گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و اجرای نیت موقوفات در راستای محرومیت‌زدایی است.

 

فیلم| سازماندهی ۳۸۲ گروه جهادی بسیجی در طرح شهید سلیمانی استان قزوین

مهدی صادق‌پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی قزوین، از سازماندهی ۳۸۲ گروه جهادی و اقدامات آن‌ها در قالب قرارگاه شهید سلیمانی برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا و کمک به آسیب دیدگان گزارش می‌دهد.

 

 

۳۸ تیم در طرح «شهید سلیمانی» در کنگاور فعالیت می‌کنند

حسین امیری در خصوص وضعت بیماری کرونا در شهرستان کنگاور، اظهار داشت: با همکاری مردم و ستاد کرونای شهرستان روند کاهش کووید ۱۹ در کنگاور شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پنج مورد بستری کرونایی در شهرستان داریم، افزود: از مردم می‌خواهیم همچنان موارد پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا را رعایت کنند تا زنجیره انتقال این ویروس منحوس را قطع کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کنگاور اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی در شهرستان داشت و گفت: ۳۸ تیم برای اجرای این طرح برای شناسایی سریع مبتلایان در شهرستان تشکیل شده و با همکاری سپاه بسته حمایتی مزین به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به افرادی که از نظر مالی در مضیغه هستند، اهدا می‌شود.

وی تصریح کرد: بدین منظور ۳۵۰ مورد از طریق تیم بهداشتی شناسایی که توسط فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان مورد حمایت قرار گرفته است.

امیری در پایان اشاره‌ای هم به تداوام نظارت‌ها داشت و افزود: ۶ تیم در این رابطه از تمام امکانی که در پیشگیری از کووید موثر است همانند ادارات، بازارها، پاساژها بازدید دارند.

 

«شاهین‌دژ» شهر برتر آذربایجان ‌غربی در اجرای طرح «شهید سلیمانی»

امین قلندرزاده با اشاره به اینکه شاهین‌دژ از سوی ستاد مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی به عنوان شهر برتر استان در اجرای طرح محله محور "شهید سلیمانی" شد، اظهار داشت: اجرای این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان، ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران و جمعیت هلال احمر برای مقابله با کرونا موجب کاهش آمار بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان شده است.

وی افزود: در این طرح ۶۶ تیم مراقبتی، ۱۷ تیم نظارتی، ۱۳ تیم حمایتی با مشارکت ۱۵۱ نیروی مراکز بهداشتی درمانی، ۱۰۶ نیروی بسیجی، ۱۸۰ نفر از سفیران سلامت و ۳۰ رابط سلامت سازماندهی و به کارگیری شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ تصریح کرد: پس از سازماندهی کمیته‌های فنی و  عملیاتی، اقدام به آموزش تیم‌های مراقبتی، حمایتی و نظارتی توسط مسوولان مرکز بهداشت شد و همچنین هزار و ۸۰۰ نفر نیز برای کنترل و اجرای صحیح این طرح تربیت و آموزش دیدند.

در این طرح ۶۶ تیم مراقبتی، ۱۷ تیم نظارتی، ۱۳ تیم حمایتی با مشارکت ۱۵۱ نیروی مراکز بهداشتی درمانی و به کارگیری شده است

قلندرزاده با بیان اینکه شاهین‌دژ جزء اولین شهرهای استان بود که از حالت نارنجی به زرد تغییر یافت، بیان کرد: در این طرح  پوستر و بنرهای تبلیغاتی برای آگاهی آحاد جامعه طراحی و توسط گروها و فعالین فضای مجازی در سطح شهرستان انتشار یافته و توزیع شد.

وی یادآور شد: مهمترین اهداف اجرایی این طرح، مراقبت و رهگیری تمام بیماران مثبت شناسایی شده توسط تیم‌های فعال و همچنین نظارت بر نحوه رعایت قرنطینه و رهگیری بیماران شناسایی شده مد نظر قرار گرفت و از ابتدای طرح با انجام تست سریع و تشخیص کووید-۱۹ به تعداد ۱۱۰ تست در درب منازل و اعزام تیم‌های متشکل از پزشک و پرستار جهت مراقبت در منزل افراد پرخطر و تحویل داروی رایگان انجام شد.

قلندرزاده همچنین به شناسایی ۲۳۳ خانوار بی بضاعت و در معرض خطر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خبر داد و گفت: تعداد ۱۱۸ بسته معیشتی در بین این خانوارها تهیه و توسط تیم‌های حمایتی توزیع شد.

 

توزیع 16 هزار بسته معیشتی در طرح شهید سلیمانی

حجت الاسلام محمد احمدزاده در خصوص اقدامات اداره کل در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا و حمایت از اقشار آسیب دیده از این بیماری، بیان کرد: به مناسبت سالگرد سردار شهید مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، 16 هزار بسته معیشتی در طرح "شهید سلیمانی" تا 13 دی ماه، در بین نیازمندان توزیع می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی تصریح کرد: ارزش ریالی هر بسته به طور میانگین حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال است.

وی با بیان اینکه بسته ها شامل اقلام مورد نیاز و ضروری جهت امرار معاش شامل برنج، روغن، ماکارانی، حبوبات و گوشت و غیره است، گفت: این اقلام با توجه به شرایط هر شهرستان و بهره مندان متفاوت است. 

حجت الاسلام احمدزاده افزود: بسته های معیشتی از محل موقوفات منطبق و مساعدت های خیرین تهیه شده است.

 

کمک 3750 بسیجی لرستانی به علوم پزشکی و هلال‌احمر در طرح شهید سلیمانی

محمود ثمینی در رزمایش توزیع اقلام گرمایشی و 387 سری جهیزیه به مددجویان کمیته امداد استان لرستان، اظهار کرد: هر فرد به ویژه مسوولان در هر موقعیتی که قراردارند باید از ظرفیت‌ها و فرصت‌های که در اختیار آنها است به بهترین نحو ممکن برای کمک و خدمت به مردم استفاده کنند، نکته دیگر اینکه کارهای بزرگ آنها را از گرفتاری‌ها و مردم غافل نکند.

وی افزود: دستگاه‌های حمایتی مانند کمیته امداد در کنار ستاد مشارکت‌های مردمی و خیرین نقش مهمی در کمک به نیازمندان داشتند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: در این طرح 3750 نیروی بسیجی در کنار دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر سراغ بیماران خاص و سالمندان رفته و اجازه نمی‌دهند از منزل خارج شوند، علاوه بر این کمک‌های معیشتی  به خانواده این افراد در دستور کار قراردارد.

وی افزود: در شرایط سخت اقتصادی امروز باید به مردمی که گرفتار هستند کمک‌های حمایتی کرد تا آرامش در آنها ایجاد شود.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز طرح شهید سلیمانی سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی طرح شهید سلیمانی هزار بسته معیشتی اوقاف و امور خیریه آزادی زندانیان سردار شهید حاج اجرای این طرح شبکه بهداشت سازمان بسیج شهادت سردار سراسر کشور اجرای طرح شاهین دژ زندان ها ستاد دیه آغاز شد بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مجتبی قهرمانی رئیس دادگستری کل استان هرمزگان، صبح امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در ساختمان دادگستری استان هرمزگان برگزار شد.

قهرمانی در ابتدای این نشست ضمن خوشامدگویی به اصحاب رسانه که با حضور در هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضائیه برای دومین بار در یک سال گذشته به هرمزگان سفر کردند، با اشاره به اقدامات انجام شده در دادگستری استان در سال گذشته گفت: سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان از اتفاقات ویژه استان در ماه‌های اخیر بود. ما برای دومین بار میزبان حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بودیم. این سفر بدون تشریفات غیرضروری ولی با برنامه، هدفمند، محرک، جنبش ساز، تخصصی و حرفه‌ای بود. برنامه‌های زیادی در این سفر عملی شد و این سفر جزو موثرترین سفر‌های مقامات کشوری به استان هرمزگان بود. ادارات و سازمان‌های مختلف کارهایشان را عملی کردند تا قبل از سفر به سرانجام برسد و بتوانند گزارش کارهایشان را ارائه دهند.

همایش خانواده کارکنان قوه قضائیه

وی اظهار کرد: این سفر نوآوری‌هایی داشت که در نوع خود خاص بود، یکی همایش خانواده بود. رئیس محترم قوه قضاییه مستقیم از فرودگاه در همایش بیش از هزار نفری همکاران و خانواده هایشان حضور پیدا کردند و در این رویداد از بیش از ۱۰۰ معلم که از اعضای خانواده همکاران بودند تقدیر شد. در این سفر نمایشگاهی با ۲۶ غرفه برپا شد که همچنان ادامه دارد و معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف دستاورد‌ها و عملکردشان را ارائه کردند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان افزود: یکی دیگر از نکات ویژه این سفر این بود که شخص رئیس محترم قوه و معاونین ایشان با ۱۵ قشر برنامه حضوری داشتند. خانواده شهدا، مردم عادی، نیرو‌های مسلح، نخبگان، دانشجویان، کارگران که در جلسه‌ای دو ساعته و بیش از ۱۰۰۰ نفر بودند، صیادان، معلمان، کشاورزان و باغداران، جلسه با علمای اهل تسنن و علمای شیعه. جلسه‌ای اقتصادی با حضور تجار و بازرگانان، دیدار با زندانیان در کل استان از کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ هم بازدید شد.

وی در رابطه با برنامه‌های جانبی این سفر گفت: از چند روز پیش از این سفر، ما خدمات جهادی را در کل استان آغاز کردیم و در ۴۰ نقطه دفاتر خدمات الکترونیک خدمت رسانی کردند. سفر ایشان صرفا یک کار سازمانی و بازرسی نیست، بلکه فرهنگ‌سازی‌هایی هم دارد. یکی بحث حضور میدانی مدیران است. حضور یک مدیر در میدان برای تصمیم گیری‌ها و درک واقعی و حجم کار بسیار مهم است.

آزادی ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی در سفر رئیس قوه قضائیه

قهرمانی عنوان کرد: گسترش فرهنگ نظارت پذیری و فرهنگ مسئولیت پذیزی، فرهنگ گره‌گشایی از امور، نگاه واقع‌بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ مردمی بودن و حضور در کنار آنها از دستاورد‌های این سفر بود. نحوه برخورد حجت‌الاسلام اژه‌ای اثبات کرد گفتمان ایشان با خانواده‌ها یک گفتمان واقعی است. ایشان در کنار کارگران، معلمان و خانواده‌ها حضور داشتند و حرف‌ها و خواسته‌هایشان را شنیدند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان گفت: موضوعات رفاهی نیز در این سفر مورد توجه رئیس قوه قضائیه بود. راه‌اندازی درمانگاه و دندانپزشکی که به یاد شهید القدس شهید رضا زارعی افتتاح شد. ساخت بوستان مسئولیت اجتماعی با ۱۰ میلیارد بودجه توسط یکی از شرکت‌ها در دستور کار قرار گرفت. برنامه‌ریزی برای واردات و یا ساخت بیش از ۱۰۰۰ ماشین صنعتی انجام و از این مشکل گره گشایی شد. یک محموله روغن ۴۴ هزار تنی روغن نیز وجود دارد که آن حل و فصل کردن آن نیز در دستور کار قرار گرفت. یک آمبولانس و یک دستگاه خودروی آتش نشانی برای یکی از گردنه‌های حادثه خیز استان در نظر گرفته شد، منطقه‌ای که سال گذشته در یک فقره تصادف چند هموطن درگذشتند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: در این سفر ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی آزاد شدند که از این زندانیان افغانستانی و پاکستانی برای تبادل با زندانیان ایرانی استفاده می‌شود. تهیه جهیزیه برای تازه عروس‌های نیازمند نیز از دیگر طرح‌های رفاهی این سفر بود. افتتاح سالن مانیتورینگ سوخت نیز از اتفاقات ویژه این سفر بود. در این سالن پلیس جایگاه‌های سوخت را به صورت شبانه روزی رصد می‌کند. راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه سم‌شناسی در استان هم اتفاق مبارکی بود تا دیگر برای ارسال نمونه‌ها به استان‌های دیگر وقت مردم گرفته نشود.

فرجام سندهای رفسنجان در قشم

قهرمانی با اشاره به جزئیات سند‌های موسوم به رفسنجان در جزیره قشم گفت: شخصی از اهالی رفسنجان در سال ۱۳۵۱ حدود ۷۱۴۲ سند زمین در قشم برای مردم صادر می‌کند. این سند‌ها مشکلاتی دارد و محدوده دقیق زمین‌ها مشخص نیست. این اسناد سال‌هاست که چالش جدی بین اهالی قشم است که دعوا‌های حقوقی زیادی را ایجاد کرده. دوم اینکه ثبات مالکیت در قشم با این اسناد در خطر است.

این مسئول گفت: سرمایه‌گذاران و منطقه آزاد خواستند در جاهایی کارهایی راه‌اندازی کنند؛ اما هربار کسی پیدا شده که با ارائه سند موسوم به رفسنجان، اجازه ساخت به سرمایه‌گذاران نداده است. در سفر رئیس قوه به استان ایشان دستور دادند که به این مشکل رسیدگی شود. با برنامه ریزی ما طرحی عملی شد که کاملا رایگان برای مردم این مشکل برطرف شود. منطقه آزاد قبول کرده که اسناد زمین های مردم به صورت تک برگ با مشخص شدن مختصات زمین صادر شود. 

وی افزود: در این سفر همه معاونین رئیس قوه قضائیه در همه شهرستان‌ها حاضر شدند، ملاقات مردمی، بازدید از زندان و بازدید از بنادر و اقشار خاص هر شهرستان داشتند و از چندین کارخانه هم بازدیدهایی صورت دادند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: ارائه خسارت تصادفات رانندگی بدون نیاز به تشکیل پرونده در دادگستری از طرح‌های ویژه ماست. در این طرح جدید ۲۰۰۰ تصادف به بیمه ها ارجاع شده و بیش از ۱۸۰۰ مورد بدون حضور در کلانتری و دادگاه هزینه‌های خود را از بیمه گرفتند. با این طرح سالی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پرونده تصادف رانندگی از دوش قوه قضاییه استان کم می‌شود. برای مردم هم خوب است که نیاز نیست مثل یک پرونده قتل یا دزدی تمام مراحل قضایی را طی کنند و برای بیمه هم خوب است و برای آنها نیز راضی کننده است چون در همان سال قرارداد دیه مورد نظر را پرداخت می‌کنند و مشمول افزایش سنوات دیه ای هر ساله نمی شود. به این ترتیب هم مردم راضی هستند، هم قوه قضاییه هم شرکت بیمه. و حالا شرکت های بیمه به دنبال ارائه طرح‌های بهتر برای جذب مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت سردار سلیمانی از علت ردصلاحیت شدن خود در گزینش سپاه
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • آزادی زندانی با پاداش آخر خدمت یک فرهنگی در شهرستان دشتی
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • درس پسندیده معلم رامیانی به دانش آموزان خود
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر