Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-06@23:12:42 GMT

تأثیر ویروس کرونا بر قدرت باروری مردان

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۷۲۱۳

ایتنا - درد بیضه در کنار سایر علائم، می‌تواند نشانه ورود ویروس کووید-۱۹ به بیضه باشد و اگر مردان در حال حاضر یا در آینده به فکر باروری هستند، باید سطح تستسترون خود را از طریق آزمایش خون ارزیابی کنند و پارامترهای اسپرم را نیز مورد آزمایش قرار دهند. مطالعه‌ای جدید که توسط دانشکده پزشکی دانشگاه میامی میلر انجام شده، نشان می‌دهد که کووید-۱۹ می‌تواند تأثیراتی احتمالی بر باروری مردان و بیماری‌های مقاربتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا و به نقل از نیویورک‌پست، در این مطالعه، محققان بافت کالبدشکافی‌شده شش مرد را که بر اثر عفونت کووید-۱۹ جان باخته بودند، بررسی کردند و دریافتند که ویروس هنوز در بیضه‌های آنها وجود دارد. آنها همچنین ویروس کووید-۱۹ را در بیضه‌های یک مرد بیمار ۲۸ ساله که به کرونا مبتلا شده بود و بدون نشان دادن علائم بهبود یافت نیز پیدا کردند.

دکتر رانجیت راماسامی (دانشیار و مدیر بخش اورولوژی تولیدمثل در دانشگاه میلر) می‌گوید: «ما وجود ویروس را در مردی که برای ناباروری تحت کالبدشکافی بیضه بود، اما سابقه کووید-۱۹ را نیز داشت، شناسایی کردیم». وی می‌افزاید: «بنابراین، نتیجه آزمایش بیمار منفی بود و پس از ابتلا به کووید-۱۹ هم از خودش علائمی نشان نمی‌داد و با این وجود، همچنان ویروس در داخل بیضه‌های او وجود داشت. این یافته بسیار بدیع و قابل‌توجه است و مطمئناً باید بررسی‌های بیشتری روی آن صورت بگیرد».

 

در ادامه این تحقیق، این پرسش مطرح شد که چه مقدار از این ویروس باید در بیضه‌ها وجود داشته باشد تا در اسپرم قابل‌شناسایی باشد و اینکه آیا از طریق رابطه جنسی قابل‌انتقال است یا نه؟ دکتر راماسامی اظهار می‌کند: «من کاملاً مطمئن هستم، دقیقاً مانند اوریون، باروری حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از مردان در آینده، به نوعی تحت تأثیر کووید-۱۹ قرار خواهد گرفت».

گفتنی است اگرچه برای درک کامل چگونگی پاسخ بافت بیضه به کووید-۱۹ باید تحقیقات بیشتری انجام شود، اما این مطالعه، گامی رو به جلو در جهت درک بهتر این ویروس است. دکتر راماسامی توصیه می‌کند که مردان در هر سنی که به کووید-۱۹ مبتلا شده و از درد بیضه رنج می‌برند، باید به متخصص ارولوژی مراجعه کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس