Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با حمایت شرکت پتروشیمی شهید تندگویان از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، برای نخستین بار فیلتر دوار تحت خلأ 25 تنی کارخانه 1 CTA این مجتمع پتروشیمی، طراحی و ساخته شده است و به‌زودی با هدف رفع موانع تولید نصب و راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شهیدتندگویان، این شرکت با هدف تولید پایدار و مستمر محصولات متنوع زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات پروژه بزرگی با هدف رفع موانع تولید اجرایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، برای نخستین بار به همت متخصصان ایرانی، فیلتر دوار تحت خلأ در واحد 1 CTA پتروشیمی شهید تندگویان به‌ روش مهندسی معکوس، طراحی و ساخته شده است.
فیلتر دوار تحت خلأ در واحد CTA 1 دارای لایسنس و دانش فنی شرکت «تکنی مونت» ایتالیا است و شرکت‌هایی از آمریکا، ژاپن و فرانسه هم دانش فنی ساخت این تجهیزات پیچیده را در اختیار دارند.
در این راستا، پس از خرابی یکی از فیلترهای دوار تحت خلأ واحد CTA 1، اختلال‌هایی در فرآیند تولید این کارخانه به‌وجود آمد و با توجه به محدودیت‌های تحریم‌های غیرقانونی، امکان خرید یا تعمیر این تجهیز از سوی شرکت صاحب لایسنس و سایر شرکت‌های تولیدکننده اروپا و آمریکایی این تجهیز در عمل غیرممکن شد.
بنابراین با پیگیری ویژه و قبول ریسک و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، برای نخستین بار این تجهیز حدود 25 تنی در داخل کشور طراحی و ساخته شد و در روزهای آینده عملیات نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری آن آغاز می‌شود.
با اجرای این طرح یکی از بزرگ‌ترین گلوگاه‌های تولید در زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات صنعت پتروشیمی برطرف شد و تولید محصولات افزایش خواهد یافت.
گفتنی است از ابتدای سال جهش تولید چند طرح بزرگ رفع موانع تولید شامل طراحی و ساخت مبدل‌های کارخانه CTA 2، احیای کاتالیست پالادیوم و... با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در پتروشیمی شهیدتندگویان انجام و با موفقیت راه‌اندازی و بهره‌برداری شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۸۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی