Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون فعالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با راه اندازی این اقامتگاه بومگردی عشایری در شهرستان سیرجان، به طور مستقیم برای سه نفر و به طور غیرمستقیم برای ۱۰ نفر شغل ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: این اقامتگاه‌ها علاوه بر آشنایی با زندگی عشایر، استفاده از محصولات طبیعی، صنایع‌دستی و انواع غذاهای بومی‌محلی را برای گردشگران مهیا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان تاکید کرد: برای راه‌اندازی اقامتگاه‌های بومگردی همکاری خوبی بین اداره امور عشایری و اداره کل میراث‌فرهنگی استان کرمان وجود دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر چندین درخواست از شهرستان‌های ارزوییه و بردسیر برای ایجاد اقامتگاه بومگردی دریافت شده است که امیدواریم برای ارائه تسهیلات کم بهره بانک های عامل بیش از گذشته با این اداره کل همکاری کنند.

فعالی با بیان اینکه گردشگران خارجی به زندگی روستایی و عشایری علاقه مند هستند اظهار داشت: با راه ‌اندازی این اقامتگاه‌ها اقامت شبانه در دل طبیعت و بهره بردن از جاذبه های طبیعی برای گردشگران فراهم می شود.

در حال حاضر تعداد ۳۳۴ اقامتگاه بومگردی در سراسر استان کرمان مشغول به فعالیت هستند.

شهرستان سیرجان در فاصله ۱۸۵ کیلومتری غرب مرکز استان قرار دارد.

برچسب‌ها زندگی عشایری گردشگری سیرجان اقامتگاه بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری گردشگری سیرجان اقامتگاه بوم گردی زندگی عشایری گردشگری سیرجان اقامتگاه بوم گردی اخبار کنکور اقامتگاه بومگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران

تین نیوز

 نخستین قرارداد راه اندازی راه آهن در ایران مربوط به راه آهن تهران به شهر ری به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ شمسی از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد.

 بوآتال چند سال بعد قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت براساس قراردادی ۹۹ ساله دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز،  برای راه اندازی قطار، ۴ لکوموتیو بین سال های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ شمسی وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نام گذاری کرده بودند.

 این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می کرد و بعد برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

 این تصاویر همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می گذارد.

 عکس از: آنتوان سوریوگین

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • شورا‌های اسلامی نمونه استان کرمان مشخص شدند
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری