Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا طاهری‌نیک دبیر انجمن اسلامی علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر علی ربیعی سخنگوی دولت درباره موانع انتقال پول برای خرید واکسن با توجه قواعد FATF گفت: آقای ربیعی این گونه القا کرده که نپیوستن به FATF و در لیست سیاه قرار گرفتن، آثار خود را بر تراکنش‌های مالی نشان داده است و حتی در مواقعی هم که تحریم مانع نمی‌شود، FATF  این بهانه را ایجاد می‌کند!

وی افزود: از سوی دیگر یکی از نمایندگان سابق و البته همیشه حاشیه ساز مجلس در فضای توییتر بیان می کند به خاطر این که در لیست سیاه FATF  قرار داریم نتوانستیم پنجاه میلیون دلار مبلغ سهمیه ایران از واکسن کرونای سازمان جهانی بهداشت برای هشت میلیون ایرانی را منتقل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با این اتفاقات، جو رسانه ای دولت تدبیر و امید، شایعه ای راه می اندازند مبنی بر اینکه رهبری با تصویب لوایح مربوط به FATF  موافقت کرده اند!

این فعال دانشجویی تاکید کرد: این اتفاقات به طور کاملا همزمان با هم و دومینو وار رخ می دهند و ما هم باور می کنیم که هیچ ارتباطی با هم ندارند تا آن جا که هشتگ واکسن بخرید توسط برخی در داخل و برخی از شبکه های بیگانه معلوم الحال ترند نخست توییتر شد و اینگونه به مخاطب القا می شود که مسائل مربوط به FATF ، دلیل عدم خرید واکسن توسط جمهوری اسلامی ایران است! 

طاهری نیک افزود: اما پس از این مسائل، چند اتفاق به وقوع می پیوندند که نشان می دهند آنچه آقای ربیعی و حامیان دولت روی آن مانور داده اند، تنها مانند همان امضای آقای کری، جوسازی برای فریب مخاطب عام است.

وی ادامه داد: تنها چند روز بعد آیت الله آملی لاریجانی، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان می کند که رهبر انقلاب تنها با تمدید زمان بررسی مجدد  FATF  موافقت کرده اند و به هیچ عنوان نظر به تصویب آن نداده اند و این شایعه ای بیش نیست!

این فعال دانشجویی بیان کرد: این مسائل ادامه داشت تا اینکه عبدالناصر همتی عنوان می کند که مشکل خرید واکسن کرونا حل شد! و نکته جالب تر آنکه وزیر بهداشت در نشست خبری بیان می کند من سیاسی نیستم اما در اوضاع کنونی، تاثیر FATF  را در نظام سلامت و در رابطه با واکسن جدی نمی‌بینیم و سهمیه ما در کوواکس از بین نرفته و به دلیل نقل و انتقال پول، این روند کمی طول کشید و خوشبختانه مشکلاتش حل شد و ما 16 میلیون و 800 هزار دوز واکسن در قالب کوواکس را در سهمیه خود داریم.

طاهری نیک اظهار داشت: مشخص نیست دولت با چه هدف و مقصدی قضیه FATF  را در برهه های زمانی مختلف مطرح و امنیت روانی جامعه را مختل می کند اما ارکان نظام و در راس آنها مجمع تشخیص مصلت نظام بهتر است هر چه سریع تر پرونده مروبط به آن را بسته و قضیه را یکبار برای همیشه حل کنند تا عده ای هر بار امنیت روانی جامعه را برهم نزنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امنیت جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۰۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم میرزاد صلوات در نشست توجیهی برنامه های بسیج اساتید اظهار کرد: سازمان بسیج اساتید از سه سیاست اصلی و کلی پیروی می کند که انسجام درونی سازمان بسیج اساتید، کمک به اعتلای نظام عالی کشور و کمک به کارآمدی نظام حکمرانی از سیاست های اصلی سازمان هستند و هر برنامه ای که اجرا می شود در این سه محور است.

وی خاطرنشان کرد: اردوهای راهیان پیشرفت که برای اساتید برگزار می شود این است که دستاوردهای انقلاب اسلامی را بتوانیم به صورت چهره به چهره و پر شور برای دانشجویان و مخاطبان خود روایت کنیم.

جانشین سازمان بسیج اساتید استان اردبیل با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: وظیفه استاد بسیجی حضور به موقع، مخلصانه، مجاهدانه و تأثیرگذار در دانشگاه و پرورش انسان های دانشمند و با ایمان در تراز شهید چمران است.

میرزاد صلوات تصریح کرد: برنامه های سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها احصای تهدیدات، آسیب ها و نیازهای دانشگاه ها سپس برنامه ریزی براساس آنها است و سعی شده است دانشگاه محور پیش رود و مبنای این برنامه ها اثربخشی آنها است.

کد خبر 6097701

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت