Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ناجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از عشایر افزود: میزان تامین و توزیع علوفه دامی عشایر در سال ۱۳۹۲ هشت هزار و ۲۷۵ تن در سال بود که رشد ۲.۵ برابری را در این حوزه شاهد هستیم.

وی ادامه داد: در دولت تدبیر و امید ۹۸ هزار و ۵۸۴ تن علوفه در بین عشایر توزیع شده که این نشان از توجه دولت به این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی با اشاره به تجهیز مناطق عشایری این استان به انرژی‌های خورشیدی، گفت: ۷۵ پکیج خورشیدی برای تامین روشنایی و برق مناطق تا پایان امسال تحویل عشایر داده می‌شود.

ناجی ادامه داد: همچنین تاکنون ١۴ دستگاه حمام خورشیدی برای استفاده ١٨٢ خانوار عشایر این منطقه در استان توزیع و نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه رسیدگی به عشایر در کانون توجه دولت قرار دارد، بیان کرد: راه‌اندازی حمام‌ و پکیج خورشیدی با هدف تامین رفاه و آسایش عشایر انجام می‌شود.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی ادامه داد: عشایر این استان با امکانات محدود نقش برجسته و مهمی را در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند و باید امکانات و تجهیزات لازم در اختیار آنان قرار گیرد.

ناجی با اشاره به اینکه بر اساس سرشماری سال ١٣٨٧، بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری در استان وجود دارد، بیان کرد: از این تعداد، ۶۰۰ خانوار به خارج از استان کوچ کرده‌اند و بقیه نیز در داخل استان و در شهرستان‌های چالدران، خوی، پلدشت، ماکو، مهاباد، سلماس و شاهین‌دژ ییلاق و قشلاق می‌کنند.

وی با بیان اینکه بهبود معیشت خانوارهای عشایری دارای جایگاه خاصی در بخش کشاورزی است، افزود: هم‌اکنون ظرفیت‌های مطلوبی در بخش کشاورزی استان برای بهبود معیشت خانواده‌های عشایری وجود دارد.

به گزارش ایرنا ۲ میلیون و ۶۷۰ هزار هکتار اراضی مرتعی در آذربایجان‌غربی وجود دارد که از این مقدار یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار ( ۵۹ درصد) تحت پوشش عشایر استان است.

عشایر استان ۱۲ ایل و ۲۱ طایفه مستقل هستند و ۳۳۶ روستای آذربایجان‌غربی نیز ویژه عشایر است.

آذربایجان‌غربی سومین استان کشور به لحاظ برخورداری از جمعیت عشایری است و حدود ۱۵ هزار و ۵۹۹ خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر ۱۰۴ هزار نفر در این استان زندگی می‌کنند که ۳.۵ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها زندگی عشایری آذربایجان غربی اقتصاد مقاومتی ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری آذربایجان غربی اقتصاد مقاومتی ارومیه زندگی عشایری آذربایجان غربی اقتصاد مقاومتی ارومیه اخبار کنکور آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر مظلومی در خصوص تامین، تدارک و وضعیت توزیع کود در سال ۱۴۰۲ (افزایش ۲۷ درصدی نسبت به پنج سال گذشته و ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱) ابراز خشنودی کرد و افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آمادگی دارد نیاز کودی استان درکشت بهاره را تهیه و تامین کند.

او گفت: برنامه ابلاغی پارسال، تامین، تدارک و توزیع ۱۱۸ هزار و ۵۲۵ تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه بود که با برنامه‌ریزی مناسب و تمهیدات لازم اجرا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان