Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز کرمی در  آستانه اولین سالگرد سردار قاسم سلیمانی به خبرنگار مهر گفت: یک سال از فراغ سردار دلها؛ سردار سلیمانی گذشت؛ مردم ایران به خوبی این سرباز ایران اسلام و ولایت را شناخته بودند که این شناخت خودش را در تشییع بی نظیر سردار دلها نشان داد.

وی با بیان اینکه تشییع سردار سلیمانی، در دنیا بی سابقه بود، افزود: همچنین می توان گفت بعد از تشییع امام خمینی(ره) بزرگترین تشییع ملی مربوط به سردار سلیمانی بود که مردم با عشق، علاقه و انگیزه شان انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این تشییع با شکوه و با شعور حاصل شناخت مردم از سردار دلها بود، بیان کرد: مردم پس از شهادت سردار سلیمانی با ظالمان دینِ تقلبی آشنا شدند و احساس خسران برای از دست دادن این دُرِ گرانبها بیشتر و بیشتر شد؛ از این رو عشق مردم به سردار سلیمانی نه تنها فزونی یافت بلکه زلال تر شد که چه سردارِ سربازِ پاکباخته ای در میان آنها زندگی می کرده است.

کرمی با اشاره به وعده «انتقام سخت» پس از شهادت سردار سلیمانی افزود: مقام معظم رهبری پیامی بر انتقام سخت از عاملان شهادت سردار سلیمانی دادند؛ حضرت آقا حرفی را بدون مطالعه، بدون مداقه و ایمان قلبی به شدن آن، نمی زنند به این استناد است که رهبری تنها فردی هستند که بیشترین اشراف و آگاهی را به حوزه علم و فناوری دارند و حمایتگر این حوزه بودند ؛ پس یک بارقه امیدی در دل همه عدالت خواهان دنیا و خصوصا ایرانیان پاکباز وجود دارد که در این راستا انتقام سختی صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری، جلسات طولانی را با دانشمندان، شرکتهای دانش بنیان و جوانان موثر این حوزه دارند و اگر حرفی زدند به استناد رهیاب و برداشتی است که از این توان علمی دارند؛ ایشان می دانند افسران جنگ نرم و حوزه علم و فناوری تکمیل کننده انتقام سخت برای ضربه زدن به آمران و عاملان این جنایت ترور هستند.

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط افسران و سربازان علم و فناوری طی یک سال گذشته، گفت: ارتقای بیشتر علم و فناوری در حوزه دفاعی، ارتقا در حوزه ساخت تجهیزات فناورانه و روزآمد، نوآوری های مورد نیاز کشور بودند که با اطمینان و اعتقاد بیشتر در دل شرکتهای دانش بنیان دفاعی ما شکل گرفت و این جوشش، بروز و ظهور کرد.

کرمی با بیان اینکه اینها نشانه نوید دادن به آیندگان است، اضافه کرد: ظلم پابرجا نمی ماند و ایران اسلامی به استناد اقتدار علمی- فناوری (اقتدار  کشورها، دیگر تنها مساحت زیاد و ارتش ویژه و جنگ افزارهای فلان نیست بلکه تسلط بر قدرت تولید علم، تسلط بر مرزهای دانش، تسلط بر نواوری و ارائه آن به جامعه است) و دانشمندان خودش در شرکتهای دانش بنیان ثابت کردند که ما می توانیم. نمونه این ما می توانیم در کرونا و دستاوردهای علمی در حوزه پهپادها و حوزه دفاعی در بخش موشک های نقطه زن است.

وی ادامه داد: موضوعی که همه دنیا دست به دست هم دادند تا ایران اسلامی به آن نرسد؛ همچنین مواردی که همه دنیا تلاش کردند که ابزار ساخت آن و ادوات آزمایشگاهی،  استانداردهای لازم و پروتکل های باز آموزی به دست ایرانیان نرسد که مبادا در حوزه دفاعی به آخرین تکنولوژی های روز مسلح و مسلط شوند؛ اما ایرانیان دانشمند و فناور به عینه ثابت کردند که «می توانند، داریم و می شود» .

کرمی عنوان کرد: اکنون چیزی که در تحلیل های آینده فراسوی کشور ما قرار دادند این است که در برجام های آتی در مورد موشک های ایران و سلاح ها هم صحبت شود؛ پس حتما نکته ای وجود دارد که آنها واهمه دارند و می خواهند آن را هم مانند دانش هسته ای فریز کنند.

مشاور معاون علمی و فناوری افزود: آنها می خواهند مانند دانش هسته ای ما را در تحریم و بن بست قرار دهند اما ما باید مانند خودشان بگوییم «کور خوانده اید» چون ما از نقطه رهایی گذشتیم. کسی که می تواند موشک نقطه زن ۲هزار کلیومتر بسازد، آزمایش کند و داعش را در سوریه با موشک نقطه زن بزند یعنی خط تولیدی هم دارد که می تواند موشک ۵ هزار متر، ۷ هزار متر را قاره پیما کند؛ اما فعلا نیازی نمی بیند؛ چرا؟ چون تمام این داشته ها را در راستای دفاع از خودش در مقابل تهدیدات بیرونی قلمداد می کند.

کرمی افزود: شهید سلیمانی،  شهید فخری زاده و شهدای هسته ای ما ثابت کردند که مرد میدان هستند و ایران اسلامی در این مسیر همیشه شیرمردان و شیرزنان شجاع، مبتکر و فناوری را دارد.

کد خبر 5105580 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری پرویز کرمی قاسم سلیمانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا تحقیقات علمی حاکمیت سایبری واکسن کرونا فناوری نانو اقتصاد دیجیتالی ایالات متحده امریکا فناوری فضایی هوش مصنوعی گوگل روسیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هواپیما لپ تاپ سردار سلیمانی علم و فناوری انتقام سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال