Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، برخی از داروهای غیر متعارف یا همان راههای درمانی ممکن است که عجیب و غریب به نظر برسد ولی برخی از آنها ممکن است که کار ساز باشند ، به عنوان مثال فشار دادن گوش که نتیجه ی قابل توجهی دارد . ادامه ی مطلب را بخوانید تا بدانید با فشردن برخی نقاط رفلکس گوش چه اتفاق هایی می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی چیزها از لحاظ منطق غیر ممکن به نظر می رسد ولی در واقعیت وجود دارد و البته جای گفتن نیز دارد که دانش و علم ما محدود است. این امکان پذیر نیست که هرکدام از ما ها از رمز و راز پزشکی باخبر باشیم و تمام اطلاعات آن را برداریم.

نقاط مخصوص روی گوش برای تسکین درد

یکی از روش های غیر متعارف این است که برخی با دانش طب فشاری شان ممکن است باعث تعجب و حیرت زدگی شما شوند.

این روش شامل یک گیره لباس (یا کلپیس) می باشد که با آن به برخی از نقاط گوش فشار وارد نمایید.

نقاط مختلف روی گوش به ارگان های خاصی از بدن متصل می باشد اعمال فشار به آن نقاط باعث درمان اندام های داخلی می شوند این یک مفهوم بازتابی می باشد.

 

نقاط تعیین شده برای درمان بیماری ها با فشار گوش

1- شکل را مشاهده کنید. نقطه ایی که با شماره 1 مشخص شده گفته می شود به پشت و شانه هایتان متصل است. هنگامی که شما توسط گیره لباس و یا کلپس به این نقطه فشار اعمال کنید به شرط این که روزانه 60 با این عمل انجام گردد باعث کم کردن و بهبود عملکرد کمر و شانه هایتان شود.

2- نقطه ایی که شماره 2 مشخص شده است ، گفته می شود که با عمال فشار به این نقطه ناراحتی های مزمن داخل بدن کاهش می یابند و باعث دفع مدفوع بهتر خواهد شد.

3- نقطه ایی که با شماره 3 مشخص شده است ، گفته می شود که به مفاصل متصل است و با اعمال فشار به این نقطه از درد و رنج مفاصل خلاص شوید.

4- نقطه ایی که با شماره 4 مشخص شده است. گفته می شود که با سینوس و گلو در ارتباط است و اگر شما نمی توانید به راحتی بخوابید که اکثرا به دلیل گرفتگی بینی می باشد اعمال فشار به این نقطه در بهبود این مشکل ، کمک می کند.

5- نقطه ایی که با شمراه 5 مشخص شده است ، با دستگاه گوراش در ارتباط است. با اعمال فشار به این نقاط می تواند به دستگاه گوارشی و درد معده را کاهش دهد.

6- نقطه ایی که با شماره 6 مشخص شده است گفته می شود که با قلب و سر ارتباط در ارتباط است. اگر دچار میگرن و سردرد های متوالی و متعدد شده اید با اعمال فشار سلامت و آنرا بهبود ببخشید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوش نقاط خواص تسکین درد گفته می شود اعمال فشار مشخص شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا

تیمی از محققان از جوراب‌هایی با فناوری پیشرفته رونمایی کرده‌اند که نحوه راه رفتن افراد را با هدف کاهش خطر قطع پا و انگشتان پا به دلیل دیابت کنترل می‌کند.

محققان می‌گویند که جوراب الکترونیکی که در بیمارستان دانشگاه ملی Chonnam در کره جنوبی ساخته شده است، حاوی حسگری است که تشخیص می‌دهد آیا فشار زیادی به قسمت‌هایی از پای بیمار که در معرض خطر ابتلا به زخم (عوارض دیابت) هستند وارد می‌کند یا خیر؛ زخم‌هایی که ممکن است به زخم‌های عفونی و قانقاریا تبدیل شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که سطوح بالای قند خون ممکن است منجر به آسیب به رگ‌های خونی و اعصاب از جمله رگ‌های پا شود. تخمین زده می‌شود که تقریباً ۱۵ درصد از دیابتی‌ها در مقطعی از زندگی خود دچار زخم پا می‌شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که پایین جوراب دارای یک حسگر نوار قلب است که می‌تواند جریان خون را در هر نقطه از بدن با ردیابی قدرت انقباضات قلب اندازه گیری کند.

متخصصان می‌گویند که بیماران دیابتی فشار بیشتری به ناحیه متاتارس و فشار کمتری به پاشنه پا وارد می‌کنند. این نوآوری می‌تواند به بیماران آموزش دهد که چگونه راه رفتن خود را تغییر دهند تا فشار روی قسمتی از پا که مستعد زخم است کاهش یابد.

تحقیقات قبلی نشان داده است که بازآموزی راه رفتن می‌تواند به بهبود جریان خون و عملکرد عصبی در پای بیماران دیابتی کمک کند.

نتایج کارآزمایی در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا ارائه شد.

منبع: دیلی میل

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • افت شدید فشار آب شهرستان رودبار، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • لکه های سفید روی ناخن ها چه معنایی دارند؟
  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران