Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدتقی آل‌ ابراهیم روز یکشنبه افزود: امیری موفق به کسب این بورس تحقیقاتی برای پژوهشگران کارآزموده" با مبلغ ۴۹ هزار یورو به مدت ۱۲ ماه تحقیق در کشور آلمان با موضوع تحقیقاتی تولید هیدروژن با استفاده از شکافت الکتروشیمیایی آب شده است.

وی اظهار کرد: بنیاد الکساندر فون هومبولت به عنوان یکی از معتبرترین بنیادهای علمی دنیا از سال ۱۹۵۳ میلادی فعالیت خود را آغاز کرده و طی سال‌های گذشته ۲۶ هزار نفر از پژوهشگران برجسته کشورهای مختلف از حمایت‌های این بنیاد بهره‌مند شدند و تاکنون ۵۱ نفر از برندگان جایزه نوبل در رشته‌های مختلف از این بنیاد بورسیه تحقیقاتی اخذ کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: این بنیاد در تلاش است که با برقراری ارتباط بین دانشمندان برجسته دنیا و محققان آلمانی آنها را در بالاترین سطح حمایت کند. 

آل ابراهیم با بیان اینکه بورس "هومبولت برای پژوهشگران کارآزموده" ویژه استادان جوانی که کمتر از ۱۲ سال از دانش‌آموختگی آنها گذشته است، اعطا می شود، ادامه داد: اعطای این بورس وابسته به موضوع پژوهشی ارائه شده توسط پژوهشگر و رزومه اوست و پروپوزال ارائه شده باید پس از انتخاب با همکاری یک استاد آلمانی در آن کشور اجرا شود.

او گفت: دکتر ماندانا امیری دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی دکترای خود را در رشته شیمی تجزیه از دانشگاه صنعتی شریف اخذ نموده و تاکنون موفق به کسب جوایز بین‌المللی مانند جایزه "راجر تیلور" از گروه کربن بریتانیا، بورس تحقیقاتی  DAAD آلمان و عناوین داخلی از جمله منتخب فدراسیون سرآمدان علمی ایران در سال ۹۹ شده است.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند. 

برچسب‌ها دانشگاه محقق اردبیلی محققان ایرانی پژوهشگر اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی محققان ایرانی پژوهشگر اردبیل دانشگاه محقق اردبیلی محققان ایرانی پژوهشگر اردبیل اخبار کنکور دانشگاه محقق اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان

محمد علی زلفی گل وزیر علوم گفت: در دولت سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کار‌های مختلفی انجام شده است، با همکاری بنیاد ملی نخبگان آیین نامه جذب نخبگان را بعنوان اعضای هیئت علمی بازنگری کردیم.

وی افزود: از این به بعد نخبگانی که بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کند نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیئت علمی ندارند و مستقیما بعنوان هیئت علمی دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

وزیر علوم بیان کرد: با توافقنامه‌ای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم در سال گذشته یک هزار ۳۸۰ نفر از رتبه‌های کنکور بورسیه می‌شوند بخصوص المپیادی‌ها و دارای رتبه المپیاد در صورتی که در رشته‌های مرتبط درس بخوانند بعنوان عضو هیئت علمی جذب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • تجمع دانشگاهیان اردبیلی در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد